Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdasss Haha, prej taky zeru😂 😂 😂 ja ted ujizdim obecne na sladkem a na kyselých zizalkach od jojo
zmrzlinu radsi nepocitam ![]()
@Elkapelka pred rokem jsem mela 55, ale pod vlivem toho vseho stresu a lenosti jsem zkydla na 60. Coz tedy byla moje startovní vaha a ted mam nahore 1,5kg, snad je to v norme, radsi si nic uz nectu
no jo vlastne, ty mas ty přidružené zdravotni problemy :/ ale neboj, ono to brzy zacne skakat nahoru, ani nebudes vedet jak
jsem dnes 17+4, screening mam tusim az v 15.30, taky jdeme oba, tak snad nam zase potvrdi chlapecka! Dr rikala, ze pri tom screeningu zfoukneme i beznou kontrolu, takze pak budu zase min 5tydnu trnout
a jsi s tim angelem spoko? Mne se nabídly dve kamarkx na vypujcku, ale asi by me to stresovalo vic, kdybych to nemohla najit ![]()
@Linusren hubenourek? Jezis nahou me videt nechces, mam poradny kejticky a ritku 😂 mimi muze mit tak 10cm, tak tam mista na protahovani az az
sranda je to po ranu, to mam uplnou bouli ![]()
@Babybabe jako já srdíčko našla myslím hned v 13tt, a teď už ani nehledám, většinou jen rychle přiložím a už slyším ten jeho tlukot, je opravdu jiný než třeba moje tepna. Občas mi do toho kopne tak to jde taky slyšet. Mě to hrozně uklidňuje po náročném dni si poslechnu že je v pořádku. No já jsem zvědavá, zda nám potvrdí holčičku nebo řeknou kluka. Ono většinou se pletou u holčiček než u kluků ![]()
@Elkapelka vid
myslim, že si těch břišek užijeme ještě až až
![]()
@Babybabe hele, mně už konečně chutná kafe a celkově mám konečně chuť na všechno
, tak jsem zvědavá na váhu u doktorky v květnu ![]()
Ahoj holčičky, tak Vás se Sofinkou zdravíme z kontroly. Dnes jsem 31+2, správná holčička, je drobnější 1600g, ale já jsem taky nebyla žádný velikán a jak jsem hezky “narostla” 😂, holčičky prý bývají drobnější. Jinak je vše v pořádku, Sofinka zdravá, v bříšku spokojená 😇 🙏🏻 🍀. Pani doktorce se dnes podařil i pěkný obrázek, sice si zase potvurka cpala ručičku před obličej, ale i tak nám udělala radost ❤️️.
@Lucinta no panečku! tak to je krásná zpráva
jen at se tam pěkně Sofinka dopeče v tom tvém bříšku a už se těším, až nám pošleš fotku po porodu
už to máš za pár ty jo ![]()
@Elkapelka
Moc děkuji s také gratuluji ke krásným výsledkům utz ❤️️.
@Linusren
No, jak říkáš, už se to krátí 🙈 😱, ani se nenadějeme a je tu… však Tobě se to taky krátí a po krásné fotce nevěstičky, nám pak budeš posílat fotečky drobečka z bříška 🙏🏻 🍀 ❤️️. Jakpak Ti jdou přípravy?
@Lucinta no abych pravdu řekla, tak jsem tenhle týden chytla depku, že už je konec dubna a začíná se to pomalu blížit a nemáme ještě spoustu věcí
takže dneska nás objednávám na prstýnky, catering a tak ![]()
@Lucinta tak já to taky zkusím držet, já jsem teda hubená moc, tak musím tak aby jsem nezhubla, jsem ráda, že jsem trošku nabrala, loni jsem totiž byla kost a kůže a navíc do července musím mít stejnou váhu, jelikož už mám vybrané svatební šaty:D zatím teda furt čekám na MS (příznaky už jako mám teda, už aby to bylo). Nakonec bude chodit kámoška sestřička a píchne mi to, tak jsem i klidnejší
moc se těším až to bude za mnou, ale taky mám strach, že když to neklapne budu muset absolvovat vše znova…3 neúspěšný IUI mi celkem vzalo…
@Linusren
Neboj broučku, manžel mě ofiko požádal o ruku loni 1.5., nějak za týden dva jsme si řekli, že k čertu s celým covidem a v létě to bude dobrý s nějak ke konci května jsme začali vše řešit, zajednali jsme místo obřadu a hostiny, vybrali jsme prstýnky, objednala jsem si šaty, zajednali se kytky, cukrář, světýlka, DJ, fotografky, máme 2 šikovné v rodině 🙏🏻, pak jsem začala tvořit výzdobu, lucerničky a vázičky, udělala jsem si vyvazky, a oznamka s pozvánkami ke stolu, ty jsem si taky dělala sama a pak už jsem jen vařila marmeladky k vyslužkám… No a 13.8. byla svatba 😇. Občas jsem taky stresovala, to je asi normální, ale na to že jsem spoustu věcí zařizovala a dělala sama, tak jsem zjistila, že se to dá vše zvládnout i za ani ne 2,5 měsíce 😂 🙈. A to mi šly měsíc šaty z Anglie a pak 14 dní u švadlenky, protože jsem 5kg zhubla, jak jsme si dali pauzu od caru a neměla jsem tim pádem stimulaci před iui, tak to šlo samo… Moc na Tebe myslím a držím Ti pakečky, ať všechno jde dle tvých představ 😘
. Kdy máte termín?
@Dani52
Já si proteinovych jídel dávala dost… nesmíš jist málo, klidně si dej 150 g kvalitní šunky, nebo sýra, 2-3 vajíčka na jednu porci, 150/200g masa, no a prokladej to jogurty, kefirem, tvarohem, atd… kopa zeleniny a ovoce k tomu a bude to dobré
. Jeeee, další nevěstička ❤️️, kdypak mate termín? Tak to je taky dobře, že se Ti myšlenky stáčí na svatbu, mě to pomohlo… měsíc po svatbě se nám zadařilo, prostě stačilo řešit jiné věci 😇. To je dobře, že se Ti uleví a pomůže Ti v tomto Tvá kamarádka 🍀. Neboj se, taky jsem byla po 3 iui už téměř na dně, pomohla mi pauza, vypnout a soustředit se jen na svatbu a pak na ivf. Moc Ti držím palce
. Ať jde všechno dle Tvých představ 🙏🏻 ❤️️🍀.
@Lucinta termín máme 16.7.
takže se to taky kráti, ale už máme téměř vše, takže jsem v klidu
moc děkuji za podporu, si hodná
já taky doufám, že se to povede, se mnou je vše ok, tak snad to vyjde ![]()
Holky, tak jak se mate a jake jsou u vsech novinky? Dlouho nikdo nic nenapsal
U nas je to sranda, maly ma silenou separacni uzkost, takze si nezajdu ani do obchodu. Vcera jsme zkusili jit na veceri s chlapem, presne jsem vypočítála krmeni a spanky a po jedne sklenicce vina a přesně 40ti minutach jsme jeli domu. Krik jako kdyby ho na noze brali, vzala jsem ho a hned klid. Mamanecek muj ![]()