Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdasss Natálku taky chceme, teda hlavně manžel, pro kluka ještě vybráno nemáme, ale doufám, že to bude ta holčička
@Elkapelka moc hezké jméno ![]()
Manžel taky chce holčičku a já spíš cítím, že nosím chlapečka, tak uvidíme ![]()
@Majdasss to jsou krasna jmena :smiling_face_with3_hearts: Danecka ma moje sestricka
manzel rika, ze je jeste moc brzy a stale mi vyber jmena sabotuje 😅 takze jsem vymyslela sama a postupne ho navykam 😂 holcicka Ellenka a kluk Sebastian nebo Jakub
libi se mi jeste Dominik a Dennis, ale to neprojde urcite…
@Babybabe to jsou taky krásný jména ![]()
Ellenka je moc hezké
Tak uvidíte, co se z toho nakonec vyklube ![]()
Ahojky holky. Tak nám nějak nic nevychází. Tento měsíc se IUI nekoná, máme antibiotika.
Tak teď mám strach, aby mi to úplně nerozhodilo cyklus.
Navíc jsem se cpala hormony na ovulaci úplně zbytečně. ![]()
No snad už bude jen a jen lépe.
Jak se máte vy?
@Destiny4974 Ahojda, to me moc mrzi, presne takhle jsem se citila pred Vánocemi, kdy mi prisla ms strasne brzy a vypadalo to, ze nebudu moct na IUI jit. Ja se tedy utesila svarackem, vajecnym konackem a dalšími dobrotami, coz s antibiotiky vhodne neni, ale hlavu vzhuru. Jsem naprosto presvedcena o tom, ze tohle zkouseni nasi trpelivosti ma svuj duvod. Myslim, ze kazda z nas mnohokrát plakala a styskala si “proc zrovna ja”, ale rozhledni se kolem, vsechny se postupne dockavame sve chvile. I ty budes brzy na rade! 😘 ![]()
@Destiny4974 ahoj
to mě moc mrzí!
ale jak psala @Babybabe vše má svůj důvod, i když pro nás je to v tu chvíli nepochopitelné
neboj se, ten správný čas přijde
počkáte si na další pokus o měsíc déle
![]()
Ahoj děvčátka, jen bych Vam chtela poprat krasne Velikonoce 🐥 hezky si odpocinte a at moc nedostanete na zadečky
🐰
Ahoj děvčátka, také se připojuji a přeji krásné a pohodové Velikonoce a zasloužený odpočinek
🐣 🐰.
Jinak Vás holčičky tiše sleduji, ale začíná to být pěkná honička 😂 😱, už se nám to krátí, 31tt, chodíme s manželem na předporodní kurzy, také probíhají poslední nákupy, přípravy a dolaďování.., už vybírám dovču, tak jsme teď za posledních 14 dni asi 10 dni na chalupě a za týden nastupuji už na mateřskou 🙈 😇. Příští pátek máme poslední 3ti screening/velký ultrazvuk v 32tt, pak už asi budu chodit na kontroly do porodnice… Stále nějak nechápu, jak je možné, že to tak uteklo 🙈 😱.
Užívejte volníčko, mám z Vás holčičky radost a zase se ozvu po utz.
![]()
Take Vsem s Robiskem prejeme krasne Velikonoce, my předevčírem 3mesice ![]()
@Lucinta hlavne uz bud připravena od toho 35tt, at nejsi zaskočená jako já
mazec jak to uteklo, nechapu nic 🙈Jak ti je? ![]()
@Nikca7
Teda to je vysmátý a krásný úžasňák, doufám, že už ho bříško nezlobí ❤️️😇.
Jj, už si pomalinku předchystávám a vybavuji tašku do porodnice, přeci jen… jak říkáš, pro jistotu.
No 8my měsíc už je znát, to je fakt, ale bříško nemám špičaté dopředu, aby hodně zavazelo, ale spíš pěkně kulaté a trochu do stran, prostě holčička no ❤️️, tak když mooooc chci, ještě se na tkaničky u bot sice krkolomě, ale zohnu a dostanu 😂, no ale dole, na “ni” už si teda nevidím, úplně jsem si na Tebe onehdá vzpomněla
a holim se tam spíš tak nějak po paměti a po hmatu
😇. Občas mě zabolí v kříži, ale spíš když dlouho stojím, chodím, delší výlet a tak. Jinak se cítím docela fajn, snažím se téměř každý den alespoň chvilku cvičit, chodíme na procházky, dokud to jde 🙏🏻. Do kopců se teda už pěkně zadýchávám, jak už je bříško až pod prsa, ale jinak si opravdu nemůžu stěžovat 🙏🏻 ❤️️🍀… Pořád říkám, že mám těhotenství se Sofinkou za odměnu 🙏🏻 😇 ❤️️ po tom všem, čím jsme si předtím prošli…