Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Destiny4974 Šance určitě je! Každý říká, že testovat se má až 14 den, takže času je ještě dost
A PMS příznaky můžeš být i kdybys byla těhotná
.. Držím palečky!
A emočně náročné to je, patří to k tomu, známe to každá ![]()
Za poslední rok na hormonech se ze mě stala pěkná citlivka a o váze ani nemluvím.
@madrid Pořád tak v hloubi duše doufám, že to dopadne dobře.
Ani mi nemluv. Hlavně jsem teda posledních pár dní tak šíleně unavená. Jen v práci zívám a zívám, nepoužitelná.
Představa, že ten hormonální kolotoč budu opakovat zas další měsíc třeba… Se mnou to šíleně mlátí.. ![]()
Ahojky děvčata! Jak se máme? Jak pokračuje vše u vás?
Já to dneska nevydržela a 11DPO udělala test. Všichni mívají duchy a já nic.
Asi je brzy, mám testovat 2.4/3.4. A nebo to nevyšlo. Břicho mě furt pobolívá, hlavně na pravé straně mě chvílemi bodá jak při ovulaci.
Mám z toho teď takový divný pocit. ![]()
Ahoj holčičky, všem budoucím maminkám gratuluji a ostatním držím prsty ![]()
nám se druhý pokus IUI nepovedl, takže nás 19.4. čeká konzultace na IVF…nevím co od toho čekat, ale jsem velký pesimista už…co jinak, jak pokračujete vy?
@Dani52 ahojky, to mi je líto, ale věřím, že se svého miminka dočkáte ![]()
Já jsem dnes 11+3 tt a příští týden uz jdu na první screening, tak jsem zvědavá. Jinak mi je už méně zle, ale pořád mi smrdí kafe a kytky
, plus mě často bolí břicho z jídel, tak si hlídám co jím, což jde dobře, když jsem doma na PN
Neumím si představit být ve školce mezi dětmi.
Drž se ![]()
@Dani52 já jsem dnes 14+6, a dobrý, jen mě trápí uši, nejspíš mám v nich zánět a jedny kapky nepomohly, tak zkoušíme druhý. Ale miminko je snad v pořádku, jsem nevydržela a koupila si angelsound s prcka najdu během pár vteřin, tak jsem klidnější ![]()
@Majdasss tak to mám radost
no to si neumím představit být s dětičkami když je ti špatně, tak je dobře, že jsi doma. Budu držet prsty, ať ji jenom líp a mimi roste ![]()
@Elkapelka určitě je v pořádku
angelsound je super, to jsou úplné techniky dnes teda…kdysi našim maminám, ani nevěděli říct, jestli to bude kluk nebo holka
dívala si se na nějaký babský rady na uši? asi si dostala nějaký průvan, mně teda stačí málo a už mám zánět…Vám se povedlo IUI? nebo IVF až, já teď právě nevím ![]()
@Dani52 jj taky jsem na záněty náchylná, stačí trocha vody při mytí hlavy. Nn nám se po nepovedených 3 IUI poprvé zadařilo před IVF, kdy nás ještě poslali na imunologii a genetiku, ale o to jsme přišli v 9tt a teď po půl roce se opět zadařilo přirozeně akorát když jsem měla začít stimulovat na IUI ![]()
Tenkrát poprvé jsem taky nevěřila, že by pomohlo IVF, jsem se smířila s tím, že to aspoň vyzkoušíme, aby jsme zkusili všechno a bum ![]()
@Elkapelka mám radost a začínám věřit že vše je možný opravdu, tak jsem zvědavá co nás teď čeká…ale snad se jednoho dne taky povede ![]()
Ahojda holcicky, taky moc zdravim z domaciho odpocivani (uz jen tyden a jdu do prace!)
se vsemi “cekatelkami” moc soucitim a preji, aby jste se brzy dočkaly! Moje zkusenost byla takova - po dvou nepovedených IUI jsem byla rezignovana a sla na konzultaci k IVF. A ejhle, posledni neplanovany pokus IUI a vysel!!! Dnes jsem 14+5, nevolnosti a predevsim unava uz zacinaji ustupovat! Mivam sice navaly na omdleni, takze casto musim hned do pozice v lehu, ale obecne se citim daleko lepe. Poblujanek jsem byla jen jednou, asi jako rozlouceni s prvnim trimestrem
v pondeli si jdu pro vysledky velke partnerské genetiky, na ktere jsme cekali 10tydnu a ve ctvrtek hura na gynekologii do poradny. Doufam, ze mi pani doktorka potvrdi maleho bimbaska. Uz jsem zacala nakupovat modrou vybavicku a prisla jsem na jmeno, ktere by se mi libilo ![]()
@Babybabe ahojky, No tak paráda, to je dobře, že je ti lépe ![]()
Ja jsem dnes 11+4tt a zle mi je už jen občas, jen mám porad citlivé tráveni a nízký tlak, takže jsem ráda, že jsem doma a budu asi až do mateřské…neumím si to ve školce představit no…
Jinak na poradnu jdu v pondělí a ve středu první screening, tak jsem trochu nervózní ![]()
@Majdasss to je dobre, ze ti to taky ustupuje 😘 tak to uz by ses mohla taky dozvědět pohlavi miminka
necháte si to rict? Muj muz nechtel, dokud to pry nebude s urcitosti, ale nakonec se spokojil s 95procenty 😂
@Babybabe jojo, jsem ráda, ale říkám, neumím si to v práci představit no…
Necháme ![]()
To může být pohlaví vidět už takhle brzy?