IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
28.3.22 12:11

@Destiny4974 Šance určitě je! Každý říká, že testovat se má až 14 den, takže času je ještě dost :-) A PMS příznaky můžeš být i kdybys byla těhotná :-).. Držím palečky!
A emočně náročné to je, patří to k tomu, známe to každá :-)
Za poslední rok na hormonech se ze mě stala pěkná citlivka a o váze ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.3.22 14:46

@madrid Pořád tak v hloubi duše doufám, že to dopadne dobře.
Ani mi nemluv. Hlavně jsem teda posledních pár dní tak šíleně unavená. Jen v práci zívám a zívám, nepoužitelná.
Představa, že ten hormonální kolotoč budu opakovat zas další měsíc třeba… Se mnou to šíleně mlátí.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
30.3.22 06:56

Ahojky děvčata! Jak se máme? Jak pokračuje vše u vás?
Já to dneska nevydržela a 11DPO udělala test. Všichni mívají duchy a já nic. :? Asi je brzy, mám testovat 2.4/3.4. A nebo to nevyšlo. Břicho mě furt pobolívá, hlavně na pravé straně mě chvílemi bodá jak při ovulaci.
Mám z toho teď takový divný pocit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.3.22 12:42

Ahoj holčičky, všem budoucím maminkám gratuluji a ostatním držím prsty :-)
nám se druhý pokus IUI nepovedl, takže nás 19.4. čeká konzultace na IVF…nevím co od toho čekat, ale jsem velký pesimista už…co jinak, jak pokračujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
30.3.22 13:00

@Dani52 ahojky, to mi je líto, ale věřím, že se svého miminka dočkáte :srdce:
Já jsem dnes 11+3 tt a příští týden uz jdu na první screening, tak jsem zvědavá. Jinak mi je už méně zle, ale pořád mi smrdí kafe a kytky :lol:, plus mě často bolí břicho z jídel, tak si hlídám co jím, což jde dobře, když jsem doma na PN
Neumím si představit být ve školce mezi dětmi.
Drž se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.3.22 13:14

@Dani52 já jsem dnes 14+6, a dobrý, jen mě trápí uši, nejspíš mám v nich zánět a jedny kapky nepomohly, tak zkoušíme druhý. Ale miminko je snad v pořádku, jsem nevydržela a koupila si angelsound s prcka najdu během pár vteřin, tak jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.3.22 13:23

@Majdasss tak to mám radost :-) no to si neumím představit být s dětičkami když je ti špatně, tak je dobře, že jsi doma. Budu držet prsty, ať ji jenom líp a mimi roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.3.22 13:28

@Elkapelka určitě je v pořádku :-) angelsound je super, to jsou úplné techniky dnes teda…kdysi našim maminám, ani nevěděli říct, jestli to bude kluk nebo holka :D dívala si se na nějaký babský rady na uši? asi si dostala nějaký průvan, mně teda stačí málo a už mám zánět…Vám se povedlo IUI? nebo IVF až, já teď právě nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.3.22 13:36

@Dani52 jj taky jsem na záněty náchylná, stačí trocha vody při mytí hlavy. Nn nám se po nepovedených 3 IUI poprvé zadařilo před IVF, kdy nás ještě poslali na imunologii a genetiku, ale o to jsme přišli v 9tt a teď po půl roce se opět zadařilo přirozeně akorát když jsem měla začít stimulovat na IUI :)

Tenkrát poprvé jsem taky nevěřila, že by pomohlo IVF, jsem se smířila s tím, že to aspoň vyzkoušíme, aby jsme zkusili všechno a bum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.3.22 13:53

@Elkapelka mám radost a začínám věřit že vše je možný opravdu, tak jsem zvědavá co nás teď čeká…ale snad se jednoho dne taky povede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
30.3.22 16:05

@Dani52 moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
31.3.22 10:29

Ahojda holcicky, taky moc zdravim z domaciho odpocivani (uz jen tyden a jdu do prace!) :mavam: se vsemi “cekatelkami” moc soucitim a preji, aby jste se brzy dočkaly! Moje zkusenost byla takova - po dvou nepovedených IUI jsem byla rezignovana a sla na konzultaci k IVF. A ejhle, posledni neplanovany pokus IUI a vysel!!! Dnes jsem 14+5, nevolnosti a predevsim unava uz zacinaji ustupovat! Mivam sice navaly na omdleni, takze casto musim hned do pozice v lehu, ale obecne se citim daleko lepe. Poblujanek jsem byla jen jednou, asi jako rozlouceni s prvnim trimestrem :)))) v pondeli si jdu pro vysledky velke partnerské genetiky, na ktere jsme cekali 10tydnu a ve ctvrtek hura na gynekologii do poradny. Doufam, ze mi pani doktorka potvrdi maleho bimbaska. Uz jsem zacala nakupovat modrou vybavicku a prisla jsem na jmeno, ktere by se mi libilo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
31.3.22 10:43

@Babybabe ahojky, No tak paráda, to je dobře, že je ti lépe :srdce:
Ja jsem dnes 11+4tt a zle mi je už jen občas, jen mám porad citlivé tráveni a nízký tlak, takže jsem ráda, že jsem doma a budu asi až do mateřské…neumím si to ve školce představit no…
Jinak na poradnu jdu v pondělí a ve středu první screening, tak jsem trochu nervózní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
31.3.22 11:48

@Majdasss to je dobre, ze ti to taky ustupuje 😘 tak to uz by ses mohla taky dozvědět pohlavi miminka :) necháte si to rict? Muj muz nechtel, dokud to pry nebude s urcitosti, ale nakonec se spokojil s 95procenty 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
31.3.22 12:32

@Babybabe jojo, jsem ráda, ale říkám, neumím si to v práci představit no…
Necháme :srdce:
To může být pohlaví vidět už takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí