Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdasss
To jsou krásné zprávy
, mám radost a jen tak dál ❤️️. Já dnes začala 30tt 😱 😱 😱, za 8 týdnů už může ta naše princezna vykouknout, v ukončeném 38tt, máme spolu se Sofinkou dohodu
, že si spolu užijeme krásné léto, tak doufám, že nebude chtít zůstat dlouho v bříšku, aby si ho užívala už i maminka bez bříška, funění a zátěže
.
@Lucinta děkuji ![]()
No to je parádní dohoda, myslím, že Sofinka poslechne a v létě budete spolu ![]()
Už se vám to fakt blíží, letí to ![]()
To já uz v létě trochu funet budu ![]()
@Lucinta to je hrozný, jak to letí!
ale věřím, že si léto už užijete spolu
a ty o něco lehčí ![]()
@Majdasss
Noooo, uvidíš, záleží taky jak bude miminko veliké a kolik budeš pribirat… u mě to pořád byla pohodička, pohodička a šup ho, budu začínat 8my měsíc, bříško už je fakt znát a pomalu + 9kg 🙈. Snad to za ty 2 měsíce už nebude žádná hrůza, ani před těhu jsem nebyla úplný hubeňour
. Je fakt, že kromě džinsů pořád skoro všechno obliknu 😇, ale kabáty už bych ráda odložila, ty už přes bříško některé tak tak zapnu, a 2 už vůbec 😂. Funim tak poslední měsíc, jak už děloha tlačí na plíce a žebra. Spíš když jdeme nějaký “pěkný” výšlap na výletech, to jsem jak lokomotiva, ale zase si říkám, že okysličuji sebe i Sofí, ale co si budeme, nepříjemné to trochu je. Tak Ti přeji, ať je to co nejdéle bez funění
.
@Linusren
Moc děkuji, zlatí, taky v to doufám
. Tobě ať jdou pěkně přípravy a po svatbě se těším na Tvé //
.
Holky, posílám foto pupíku, už pěkně poskočil
.
@Lucinta jeee, moc hezky pupik ![]()
A s tim funenim ti věřím, ale aspoň o těch našich podkladech víme, ze ![]()
Já mám malinky pupik, ale už to vidět trochu je vzhledem k tomu, že jsem měla vždy ploché břicho, tak to poznám a dziny si musím jedny tehotenske koupit už teď, moje mi pohodlné už vůbec nejsou, i když jsem doma, občas někam jdeme a nechci porad nosit šaty ![]()
Přesně, pohyb a čerstvý vzduch je nejlepší, už aby bylo hezky
Děkuji a tobě přeji hezké dny 2v1 ![]()
@Majdasss krasne zprávy, gratuluji ![]()
@Lucinta no neene, uz 30tt?
Kdy to jako uteklo, viď?
Jeste nedavno jsem Vam tady posilala brisko v 20tt tusim azatyden ma maly 3mesice ![]()
@Nikca7
No holčičko, přesně tak, letí to hrozně rychle 😱 🙈. Za chvilinku už tu ta naše princezna bude s námi ❤️️😇 🍀. Už 3 měsíce, no panečku, to je fofr
. A co bříško u Robiška? Už lepší?
@Majdasss Ahojda, moc ti gratuluji k bajecnym výsledkům!
A nevidim tam nahodou taky bimbaska? Nebo to je neco jineho?
ja jdu do poradny zitra, uz se taky moc tesim na novy obrazek ![]()
@Babybabe moc děkuji
zase se mi o trochu víc ulevilo ![]()
No, doktorka nic neříkala, ale nevím nevím, taky to zkoumam ![]()
Tak to se těším, co budeš mít za novinky ![]()
@Majdasss fakt nic nerekla? To je teda napinacka
a pritom bych rekla, ze tam neco vidim
ja se na pohlavi neptala a pan doktor sam od sebe zacal, jestli to chceme vedet. Ale stejne jsem napjata, jestli to zitra potvrdi
dam vedet!
@Babybabe No je to napinavy, to mas pravdu
, třeba už v květnu na poradne se to dozvim ![]()
Těším se ![]()
@Lucinta brisko porad boli, stale nespime cca od 4-5te hodiny ranni
Kazdopadne aspon zacal kakat, vedome se usmivat a zajimat se o hračky atd, pokroky jsou rychlosti blesku.Ted mel antibiotika tyden ale dneska už konečně půjdeme ven. Uz se tesim na tvůj porod ![]()
Dobre ranko, tak se hlasim po kontrole v poradne a vetsi des jsem teda nezazila. Kdyz pominu to, ze mi sestra oznamila datum a cas dalsi kontroly bez debaty, tak konzultace u dr mi taky moc nepridala. Vse hrozne rychle, sup sup a za pet tydnu nashle. Doktorka se vubec nechtela zabývat pohlavím, ze je pry spatne natocene..zdravotne zhodnotila (prepapouskovala) jen info z velkeho screeningu, coz jsem davno vedela a opet jsem slizala z lehátka bez fotky. Rikam “muzu poprosit fotku?” No ale to jste si mela rict…tak zase hup nahoru a uplne to odflakla, neni tam videt ani prd. Zaverem nez takovouhle kontrolu, tak snad radsi zadnou ![]()