IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
621
24.3.22 12:36

@Linusren Jojo, leti to silene! Snad uz brzy prejde i ta silena unava a nevolnosti. Ale holt to k tomu patri :andel:

@Lucinta Ty jsi milous :* :hug: vychovame vam hodneho ženicha :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.3.22 13:35

Ahojky holky! Tak jsem se sem zase chvíli dostala, tak se jdu zeptat, jak se máte a jaké jsou plány na víkend? :)

Už asi třetí, možná čtvrtý den mě docela dost pobolívá podbřišek, ne pořád, spíše nárazově, takové tlaky a nepříjemný pocit. Jak před menstruací. Vždycky se letím podívat, zda jsem to nedostala a zatím nic. Měla bych mít MS zítra nebo pozítří, tak doufám, že nepřijde. Dneska je to týden od IUI. Ještě máme týden před sebou.
Začínám z toho šílet. :mrgreen:
Nemám ráda nejistotu. Holky bolelo vás někoho břicho a bylo to nakonec těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.22 14:20

@Destiny4974 jasný bolelo jako před ms, taky jsem se furt kontrolovala :) já bych vůbec nepoznala, že nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.3.22 14:27

@Elkapelka Tak se nechám překvapit a budu doufat, protože jsem co hodinu na záchodě s vložkou, jestli teda už! :lol:
To víš zdravotník v bílém, nerada bych měla nehodu. :mrgreen:
Já si to právě už u syna vůbec nevybavuji, jak mi bylo. Jen vím, že mě děsně bolel žaludek a to mě bolí i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.22 14:29

@Destiny4974 já vložku nosila 3 dny předem, takže to chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.3.22 15:13

@Elkapelka Trošku mě to uklidnilo, tak uvidíme. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.3.22 08:09

Krásný den holky! Jak se máte? Jaký byl víkend? :hug:
My jsme na každý den vymysleli nějaký menší výlet po okolí. Tak jsem si trochu konečně užila sluníčka. :D
Ale je mi teda dost zle. Od žaludku, horko mě polévá, mám nepříjemný návaly. Břicho mě pobolívá. Měla jsem to včera dostat a nic. Test negativní.
Jsem dneska 10DPO, takže je ještě asi brzy, ale doufám, že se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
28.3.22 08:15

@Destiny4974 důležité je, že jsi to zatím nedostala :* pro někoho je 10DPO moc brzo.
My jsme také výletili, takže energii jsem načerpala :mrgreen: ale dneska jsem nějaká přejetá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.3.22 09:20

@Linusren Taky si říkám, uvidíme, do pátku času dost. Bude to v pátek 14 dní od IUI.
Ani mi nemluv! Jsem úplně KO. Není nad pondělky. :lol:
Navíc jsem dneska v místnosti bez oken a ani nevidím, jak je venku, žádný čerstvý vzduch. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
28.3.22 09:44

@Destiny4974 přesně! to pondělí je vždycky náročný, ještě mě prudí šéf, takže parádička :mrgreen: :lol: jéé, to ti nezávidím, jestli si takhle někde ukrytá :mrgreen:.. ale nezoufej, v pátek to tam bude ty dvě čárky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.3.22 10:14

@Linusren To je nejhorší! Ještě když někdo prudí!

Kéž bys měla pravdu! :srdce:

Holky nemůže ten progesteron besins držet tu menstruaci? Že třeba dojde později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.3.22 10:55

@Destiny4974 beru taky progesteron besins a mě menstruaci drží. Po vysazení přijde cca do 3-4 dnů. Ty příznaky co popisuješ mám každý cyklus, bohužel mi to dělá právě ten progesteron a příchod menstruace je víc intenzivní než v cyklu bez hormonů :-(

Dneska jsem taky 10DPO, sice ne po IUI, která byla na tenhle cyklus plánovaná, místo toho covid a izolace, ale ovulace byla, žádné příznaky (ani PMS), zatím nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.3.22 11:20

@madrid Toho se právě bojím. Že mám klasický PMS příznaky a drží mi to ten progesteron. No když bude v pátek test negativní, mám vysadit. Tak jsem zvědavá. :think: :zed:

Břicho mě pobolívá chvílemi, někdy bych už přísahala, že jsem to dostala. Tak nevím. :zed: Ale IUI byla teprve 18.3.

Je mi z toho strašně smutno. Tolik let a teď už to vypadalo nadějně. No třeba ještě tam nějaká šance je. :nevim:

Jejda. To je mi líto, ale držím všechny palce! Člověk nikdy neví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
28.3.22 11:30

@Destiny4974 ano, může ji držet. Mě to také držel :( nicméně pořád je ještě čas do toho pátku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.3.22 11:31

@Linusren Je to emočně náročné. :) :zed:
Tak uvidíme, možná lepší to pustit z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí