IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
18.3.22 20:07

@Destiny4974 já mám ráno a večer a už se těším, až ho budu moc prestat brat :lol: ale dělá to peřinku pro miminko a udržuje případné těhotenství :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.3.22 21:13

@Majdasss Jo tak mě ho dali jen večer. :) Tak uvidíme. Teď jen čekat do 2.4. Holky testujete dříve? Já vím, že Ovitrelle zůstává v krvi docela dlouho a dělá duchy na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.3.22 21:16

@Destiny4974 buď ráda, na noc to je lepší.
Já jsem testovala 12dpo a byl tam duch miminka uz :andel:
Ovitrelle se drží zhruba týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.3.22 21:29

@Majdasss Já jsem ráda, že nemusím nic polykat. Protože mně je ze všeho zle. :oops:

Jo týden? Tak super. Taky to zkusím. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.3.22 21:50

@Destiny4974 jojo, mně jen vadí celý den a noc ta intimka a že to ze mě teče No…
Jojo, zkus testik cca za 8 dnů. Já jsem testovala dříve, protože jsem měla tušení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
19.3.22 12:52

@Majdasss No na to se právě taky netěším. Ale za ty miminka to stojí vydržet. :srdce:
Ale vložky teda fakt ráda nemám. 😁

Měla jsi nějaké příznaky? Nebo jen intuice? ☺️️

Mě pobolíval podbřišek a dneska už dobrý. I ten divný moribundus se mě pustil. Občas zakašlu. Tak bůhví, co to bylo. Možná jsem jen byla vynervovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.3.22 17:56

@Destiny4974
Přesně, vydržíme vse :srdce:
Zvětšily se mi prsa, což jsem nikdy neměla, pak přišla únava a od 6tt je mi porad zle a teď mě tlačí v podbrisku jako bych dělala sklapovacky :D
Nervy jsou svina, zkus myslet co nejvíce pozitivně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
19.3.22 18:43

@Majdasss Ty jo, tak to jsi extra citlivá, ale super, že intuice a příznaky nezklamaly. :srdce:

Je ti špatně? To mě mrzí. Zabírá ti na to něco?

Snažím se, to víš že jo. Jen si někdy ta hlava dělá co chce. 😁
Jsem hrozně nafouknutá. Asi z hormonů? Nemám s tím vůbec zkušenosti. Ale takový břicho nemívám ani před menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.3.22 20:15

@Destiny4974 zabírá mi se najist :lol: Teď jsem snědla celý zelny salát z Lidlu a Tucky :D měla jsem malou večeři asi :lol:
Já jsem taky nafouknuta a po hodně jidlech mě boli bricho, je to určité způsobeno hormony a v mém případě už i horším pohybem strev v těhotenství No… ale nejhorší je ten neustálý hlad No…
Hele, je dobrý, že jsi vůbec na inseminaci mohla jít, to je fakt to nejjednodušší umělé oplodneni co jde a já jsem důkaz toho, že to jde i napoprvé :srdce:
Jaký máte problém vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.3.22 07:04

@Majdasss Dobre ranecko, jako bys mi mluvila z duse! Tak od 8tt trpim odpoledno/večerními nevolnostmi. Neustálý hlad a bolavy zaludek, ikdyz se nutim pravidelne do jidla. Vecer je to boj, vetsinou uz tak po šesté hodine me vsechno natahuje a mam problem do sebe cokoliv nacpat. Jenze, kdyz to neudelam, je mi jeste hur…castokrat to resim presnidavkovou tesne pred spanim, vetsinou zalehavam uz ve 20h, jsem i hodne unavena…a to do prace uz tyden nechodim. Kdo by to byl rekl, ze tehu prinese hned z pocatku takove kouzelne veci vid 😂 modlim se, aby to ustalo, chci se vratit do prace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.3.22 08:03

@Babybabe dobré ráno!! Přesně, je to opravdu náročné období, i když krásné :lol: :srdce:
Dnes mě zatím nic netaha, ale včera to bylo náročné :lol: No a hladu se vždycky bojím úplně nejvíc :lol: Také doufám, že to prejde, i když jsem Také už týden doma :lol: A to si ještě musím zavolat na Gennet pro snad poslední balení Progesteron besins…a to to ani půlka rodiny a kamaradu ještě nevi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
20.3.22 08:35

@Majdasss a kolikaty, ze jsi tyden? :lol: Ja jsem zitra presne 13tt a Progesteron uz nemusim tyden. Jsem z toho nadsena, to je zase svoboda a pohodicka!!! :dance: my jsme to zatim rekli asi peti nejbližším lidem, takovy ten sirsi okruh to s ohledem na muj vek (32) jen tusi :oops: ve stredu jdeme na prvotrim. screening, takze pokud bude vse v poradku, o Velikonocich (17tt) uz asi přestaneme tolik tajnustkarit :* puvodne jsem chtela vydrzet az do 2.screeningu v kvetnu, ale myslim si, ze to na me stejne kazdy pozna :andel: ikdyz zatim tedy postava bez vetsich zmen. Prsa plus minus stejna a brisko neroste. Jak jsi na tom ty?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.3.22 08:41

@Babybabe s tím progesteronem se máš, já jsem 13+3 a ještě ho beru, ale protože jsem byla u doktorky před měsícem a to bylo ještě brzo ho vysadit a pak mi ani neříkala kdy ho přestat brát tak snad na zítřejší kontrole už mi ho vysadí a co hlavně mě pustí do práce. Mně je celkem dobře. Jen mě od čtvrtka bolí ucho, tak jsem musela na ORL pro ATB. Kapky. Jinak na mě je to už trochu poznat, špeky na břiše se mi zakulatily. :lol: a včera se mi zvětšily prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.3.22 09:02

@Majdasss
Jasně no, nenechat žaludek naprázdno. My už máme jednoho syna, bude mu pět v létě a tenkrát nám to fakt trvalo a byly s tím otěhotněním šílené trable. No a po porodu jsem byla na nějakých operacích zas a přirozeně byla šance opravdu mizivá. A vzhledem k tomu, že se vůbec celých 5 let nechráníme, tak už bych očekávala, že se zadaří. Zřejmě tím, že mám jen jeden vaječník a zhoršenou „průchodnost“ pro spermie. Měla jsem i dost cysty a anovulační cykly prý. A poslední dva roky už jsem fakt začínala „panikařit“ a říkat si, že prostě už by bylo fajn čekat druhé. :nevim: Prvně jsem brala hormony a vše možné a když nic, tak nám nabídli tohle řešení. ☺️️ No a já jsem z toho úplně vyděšená chvílemi. A přitom je to jen taková banalita, žádný hrůzy to IUI. No ale teď už se přidává po těch letech taková nejistota, strach, teď to čekání. Víš jak… Prostě to na člověka dolehne. Vůbec jsem si nechtěla připouštět, že budeme zase takto bojovat.
Kéž by se nám zadařilo napoprvé jako vám. :srdce:
Partner se šíleně těší. Je přesvědčen, že to vyšlo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
20.3.22 10:23

@Babybabe já zítra začínám 10 tt a na screening jdu 6.4., tak potom už to asi riskneme a řekneme jim to No… mně totiž na každé návštěvě nabízí víno a kafe, což odmítnout už xkrat je podezřelé :D, mně je tedy 24, ale o miminku jsme mluvili, takže to asi nikoho nepřekvapí :lol:. Jojo, já ho budu aplikovat asi do toho screeningu No…
Já mám natekla a bolavá prsa a bříško spíš nafoukle, jinak co se týká postavy, tak taky zatím nic, ale v jarních šatech by to za měsíc už asi vidět bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí