IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
9.2.22 07:10

@Lucinta když tady tak vše čtu, tak si říkám, že jakmile člověk chodí na Gennet na umělá oplodneni, tak je vše dáno datumove kdy co má vyjít, více se v tom pitva a pak vznikají stresiky :lol:. Já kdybych si udělala test, byl pozitivní, tak jsem prostě těhotná a neřeším, ale tady mě rozhodila trochu ta krev…
Nicméně ty si to fakt krásně zvládla a já už se taky těším, až budu kupovat vybavicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
9.2.22 08:13

@Majdasss hlavu vzhůru! :srdce: dopadne to dobře :hug: moc na tebe myslím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 08:16

@Linusren moc děkuji :srdce: sestra říkala, že je to lehce pod hranici, jenže nikdo neví, kdy se zazhnizdilo a já jsem ještě v sobotu měla teprve ducha na testu, tak snad to stoupne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.2.22 08:18

@Majdasss
Je to přesně tak, jak říkáš, jedno které centrum, my chodili do PFC. Ale člověk jak to má z caru vše dané datumově, tak to může pravda být pro někoho stresující a spouštěč takového toho “pozorovaciho” ne/smyslu ve stylu, že pozoruje každý pichanec a dloubanec, a říká si, tak teď už kdyby se to podařilo, tak bych přeci měla cítit to s to a měla mít čárku tak a tak silnou a teoreticky, když už mám volat 14 den po iui, s pozit testem, tak přeci už musí být něco málo vidět už dávno před :zed: … atd, atd, však to známe i normálně :mrgreen:.
Já jsem “blbla” paradoxně víc ten první rok, to jsem si sledovala ovulaci z testů i ze slin mikroskopem a byla z toho na prášky a akorát vynervovaná, po tak dalším půl roce už jsem to vzhledem k věku chtěla řešit, navíc jsem věděla, že jsem neotehotněla ani s minulým partnerem po 5 letech nechráněného styku, ale tam by miminko šťastné nebylo, navíc jsem to neřešila, nutně se nesnažila, tak jsem miminko zpětně opravdu chápala, že nechtělo takového tatínka a utrapenou maminku, já sama jsem od něj utekla daleko, protože jeho povaha byla rok od roku horší…
Prostě si počkalo na úžasného tatínka pro sebe i svou maminku a já jsem mu za to neskutečně vděčná ❤️️🙏🏻.
Věřím tomu, že miminko přijde v ten správný čas. Mě car a ivf pomohlo, jsem typ člověka, co má rád věci naplánované, aby si je mohl i kdyby jen v hlavě odškrtávat. Jsem rada, když vím, co mě čeká a co se bude dít. Takto jsem dostala stimulační protokol a už to jelo, věděla jsem co který den, kdy kontrola, pak kdy odběr vajíček a transfer a vnitřně mě to uklidňovalo :lol: 😇. Byly samozřejmě momenty, kdy jsem se hroutila, například když jsem zjistila, že z těch 11 vajíček byla jen 2 v pořádku bezprostředně po odběru a 3 se ještě doklubaly, no za 24h po oplodnění zbyla jen 2 embryjka a já už vše vzdávala, proplakaka a promodlila cely den a celou noc a čekala jsem na zázrak. Odběr jsem měla v sobotu a na transfer jsem místo ve středu měla jít v pondělí, kvůli obavám i embryologa… Nakonec se obě embryjka vyvíjela dal na 1ku a jedno už se mnou začíná 22tt a druhé nás čeká v mrazáčku ❤️️. Chci tím jen říct, že je normální mít obavy, strach a hroutit se, je to velmi náročný proces, jedno jestli ivf, nebo iui, už samotná návštěva caru, ačkoliv je vesměs všude personál příjemný a milý, je pro člověka velký psychický nápor a vypětí a máme svatosvaté právo a nárok mít strach, obavy a pocit zoufalství… každá za sebou máme méně či více trnitou cestu životem i cestu za miminkem, chce to jen se z toho zkusit nezbláznit a s každým pádem se pokusit vstát a jít zase s novou nadějí dál… Na každého to štěstí čeká, jen nikdo nevíme, jakou zkoušku nám osud přichystal, než se toho svého happy endu dočkáme. Za sebe ale můžu říct, že ničeho nelituji, ačkoliv to nebyl med, nikdy by mě nenapadlo, že budu jednou tak moc šťastná a spokojená… Jsem zdravá, mám úžasného a milujiciho manžela, kterého jsem si přála snad jen ve svých dávných tajných snech, mám skvělou rodinu a už za chvilinku tu s námi bude ta naše největší společná láska a štěstí a já už tu bulim dojetim a moc a moc bych Vám všem děvčátka přála cítit a prožívat to, co já ❤️️🙏🏻 🍀. Jsem moc šťastná, že se tu všechny máme, upřímně ani nevím, jak bych všechny ty obavy a nástrahy zvladala, byt na to sama… tady jsem vždy měla a mám pocit, že na nic nejsem sama. Manžel je úžasný, sdílím s nim samozřejmě vše, ale dobře víte a rozumíte, jak to myslím, tahle naše trápení může nejlépe chápat jen žena ve stejné/podobné situaci…
A neboj se, za chvilku kupuješ vybavicku taky, já si raději počkala po prvním trimestru, přeci jen, po tom všem… jsem vlastně do screeningu v hlavě těhotná nebyla 😇 🙈. Ale nic mi neuteklo a jak vidíš, za 2 měsíce toho máme tolik, že z toho až oči přechází :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
9.2.22 08:25

@Lucinta to je vždycky neuvěřitelná nálož emocí, podpory a všeho možnýho od tebe! :srdce: to je tááák krásný :hug: až mě to taky dojalo, co jsi psala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 08:28

@Lucinta děkuji za krásnou odpověď :srdce:
Ano, máš pravdu, miminko přijde ve správný čas a u tebe je to teď ideální, i když cesta byla těžka :srdce:
Já mám taky skveleho manžela a na miminko se moc těšíme, tak ho pořád premlouvame, ať u nás zůstane :srdce:
Já mám také ráda vše plánované, ale tohle mě opravdu trochu vystresovalo, protože tabulky jsou fakt orientační a myslím, že je důležité, že je to pozitivní a že je to trochu pod hranici dle mého nic moc nevypovídá, akorát to člověka vystresuje a já jsem nervacek :D, takže pokud to v pátek vše dobře dopadne, tak si koupím aspoň tehotensky cajik :D. Vybavicku samozřejmě déle :andel:
Jsem si dělala legraci, že naše embryjko si už teď žije po svém a nebude se řídit žádnými tabulkami :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.2.22 08:42

@Linusren
Ty jsi prdloušek :hug: :kytka:, teď tu bulim znova 😂 🙈. Tak já se vždycky snažím Vám dodat sílu a odvahu, že když si to štěstí a miminko našlo mě/nás s tím mým drahoušem, tak si najde i Vás. Jo a P. S., speciálně pro Tebe, když by teď neklaplo iui, tak vsadim boty na to, že máš stejnou klasu jako já a čeká “až” po svatbě :lol: :mrgreen:, u mě to “až” trvalo ani ne měsíc a půl 😂. Možná ten Váš brouček jen chce tatínkovi a mamince dopřát krásnou svatbu, kterou si může i maminka užit bez hlavy v zachodové mise a neustálého strachu o “nehodu” na šatech… no uznej, poblitá nevěsta? :lol:
Tak jako tak, přeji Ti ať to vše vyjde jak má ❤️️🙏🏻 🍀. A jak má v plánu i ten Váš piškůtek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.2.22 08:48

@Majdasss
Přesně tak, na tabulky se vyprdni, protože mě podle nich třeba sestřička prorokovala dvojčata :mrgreen:, jaké bylo manželovo zklamání, když tam potom našla pani doktorka jen 1no svišťatko 😂.
Manžílek už měl plány, jak bude mít hned 2 další parťaky na sport a všechny blbinky, zatím má jen mě, že :lol:. No, mě se teda značně ulevilo, protože představa neustálého kolotoče kojení, přebalování a chování mě trošilililinku děsila :mrgreen:. Ale samozřejmě, že by byl člověk šťastný i za dvojčátka, myslím si, že pěkně po jednom si děti přeci jen více užijeme 😇 ❤️️. Tak pěkně hlavu vzhůru, v pátek to bude v pořádku :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.2.22 09:29

@Elkapelka ja ted mela takove trochu stesti v nestesti, protoze s casti rodiny jsem se videt nemohla kvuli covidu a karantenam tak to uteklo, ted nastesti nejsou ani zadne akce tak se nemusim na nic vymlouvat. Ale uz abych to mohla rict :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.22 09:41

@Michaelanick to je pak dobrý, ono to uteče. Mě teď chytly zuby do toho všeho a zubaře mám 120 km vzdáleného, tak jsem sháněla zde a všude ať jdu na pohotovost nebo az za 3 týdny na vstupní a pak teprve by řešili bolavý zub. Ke svému zubaři jsem právě objednaná na pátek na prevenci tak to už vyuziji a pojedu, snad se tím nějak neohrozim, ale lepší než nějaký zánět ze zubu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.2.22 10:19

@Elkapelka ty jo to trva dost dlouho na to, ze mas bolesti. Ale urcite ti pomuzou. Zkousela si hrebicek koreni? To by si mohla aspon trosicku na uvolneni. Ja ho pri bolesti zubu mela v puse porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.22 10:28

@Michaelanick ono to naštěstí není tak strašné, ale nemůžu na té straně spát, pak mi to jde až do ucha a pohotovost tady v Praze mi nikdy nepomohla, protože tu neměli ani rentgen na jeden zub. Musela jsem tenkrát do Kladna, kde mi to otevřel a řekl ať stejně druhý den jedu ke své doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
9.2.22 10:39

@Majdasss přesně tak, dulezite je, ze je pozitivní test. Stat se muze samozrejme cokoliv ale takhle nesmis myslet, ikdyz vim, jak snadno se tomu clovek poddava, mnohem snadněji nez pozitivnim zprávám! Vse bude dobre, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 11:16

@Nikca7 přesně tak :srdce: takže budu myslet pozitivně a určitě se hladinka zvedne :andel:
Jsme si dělali legraci, že to naše emryjko už si teď žije svým způsobem, žádné tabulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 11:18

@Lucinta přesně tak, tabulky jsou orientační a každá laboratoř určuje jinak. Budu myslet pozitivně a bude to dobré :srdce:
Jeeee, my máme v rodině dvojčata, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital