IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
8.2.22 19:16

@Nikca7 jeee, moc děkuji, to mě uklidnilo :srdce:
Touze to může být pozdejsim zavrtanim mimiska nebo druhý folikul (byl tam jeden menší) a hlavně jsem na tu krev šla fakt brzy, ale podle mě je hlavní, že je to vůbec pozitivní, Že?
Moc si mi zvedla náladu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
8.2.22 20:29

@Babybabe takže děláš fotky s progresem briska? To je super, člověk se pak může týden po týdnu kouknout a porovnat jak tam ten drobeček roste :). A chlapi neumí fotit 😄. Když mě fotí ten můj, tak zaručeně a vzdy vypadám jako retard. Takže jak píšeš, občas to nějaká ta selfie fotka jisti 😄.

To jste měli opravdu štěstíčka, že penízky odložené na ivf se můžou použít na nákup vybavení pro miminko💞. Je to rozhodně příjemnější investice 😍.
Ty ceny jsou opravdu vysoké. Šla bych cestou nějakého trochu lepšího základu. Ty spermie u nas jsou dost s otazníkem, tak bych priplatila za výběr spermie.
Jinak u nás teď peníze lítají po desetitisicich a statisicich… (za chvíli přebíráme hotový barák). Tak bych byla ráda, aby mi pak nějaká korunka zbyla i na tu mateřskou 😄. O víkendu budu moudřejší, co nakonec zvolíme a na jakou cenu se dostaneme. Ráda bych se vešla do těch 50😬…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.2.22 20:34

@Majdasss mužů se zeptat když si byla na IUI tak si měla 1 folikul? Já jsem 7 den po IUI a vůbec se mi nezdá zeby to mohlo klapnout😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
8.2.22 20:40

Holky možte sa podeliť s vašimi skúsenosťami?.. Aké ste mali pocity po IUI? Já som dnes 4 den po a mám pocit akoby som mala dostat MS..
Inak tieto dni sa neskutočne vleču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.2.22 20:50

@Stuha11 já 7 den, píchaní v levým podbřišku, někdy je to teda hodně špatný…jinak jsem tedy nafoukla a chodím často na záchod. Přála bych si aby to vyslo snažíme se přes rok😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
8.2.22 20:50

@Lucinta a ještě k tomu všemu jsi hrozně skromná, to se pozná hned, člověk dobrosrdcaty ❤️️… Vaše miminko bude mít super vzor. Hrozne si vážím čistých charakteru, protože tahle doba je prostě zlá a lidé jsou zlí jeden na druhého. Není to problém konkrétně posledních 2 let, ale ten charakter národa se pomalu, nenápadně křivi asi tak od 90let. Takže tak ☺️️. Jsem ráda, že se tu sešla taková parta bezva holek.

S tou investici do vybaveni naprosto souhlasím. My hodně chodíme po těch horách, týdenní přechody hor, kdy jsme vysoko v hřebenech a tam prostě musíš mít kvalitní vybavení, v tom případě mi také není líto utratit peníze za kvalitní merino, bundu a fusekle (teď mě nepromokavé fusekle zachránily od omrzlin-dlouha story a moje blbost, než selhání vybavení 😄 🙈). Ale co se týče běžného oblečení, tak je mi líto utracet za nové oblečení peníze, které se vymykaji nějakému mému průměru, co jsem ochotna zaplatit. Kde si člověk prostě řekne, že to je drahé… Nekoupím, ale bundu s goretexem si koupím ráda, protože ta udělá službu, ta si svou cenu odmaka 😄. V tomto máme pohled na věc naprosto identickou :wink: ☺️️.
To jsi měla super, že jsi to mohla probrat hloubkove se známou. Že vám poradila do čeho jít, co má smysl a co ne. Plus je super, že vás car ukáže co je v ceně a co ne, to u nás (pronatal) nějak není. Nebo jsem ten jejich ceník nepochopila😄 🙈, to je možné… Ale určitě nám přesně poví..
A kolik jsi doplacela za stimulační léky, prosím? Kolik jsi čeho měla, můžu se zeptat? Taky jen abych měla představu, když mi ukážou pak rozpis, tak mi v hlavě hned proběhne přibližná částka a zamezim omdlení u kasy 😄.

A ještě důležitý dotaz mimo ivf… Kdy máš vlastne termín😇? Bude ten váš koblizek blíženec, nebo rak? ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
8.2.22 20:54

@Dani52 hele, měla jsem dva dny před IUI jeden 18,4mm a druhý 15 mm, tak těžko říct, který je ten výherní :andel:
Proč myslíš? 7 dnů je málo :andel: hezky počkej ještě 7 dnů :srdce:
Já jsem si první test dělala v sobotu a byl tam duch, v neděli silnější duch a včera už dálnice a Clearblue digital pozitivní, a i tak mi vyšlo krev pod hranicí, takže nikdy není nic jisté, ještě nic nemáš ztraceno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
8.2.22 21:01

@Nikca7 a zklidnění přišlo s novým partnerem? Partneři často tvaruji nás charakter ☺️️. Já jsem ráda, že ten můj mě pořád „nuti“ být v něčem lepší. Nezajet do stejných koleji jako naši rodiče…
A pokud je to k lepšímu, tak jedinne dobře. ☺️️😇.
No, tak sis pred pár lety odbyla své divoké období, užila sis mladí a toho, že jsi byla zodpovědná jen sama za sebe a teď máš aspoň pocit, že ti nic neuteklo, že už sis všecko zkusila a užila. Teď se budeš moct soustředit na to vaše miminko a dát mu ty nejlepší základy do zivota🌞.

Ale stejně vás všechny mladé holky obdivuji… Já ještě ve 32 byla z představy, že bychom měli mít miminko krapet na větvi. Vůbec si nedovedu představit být maminka ještě třeba o 8let dřív. Ale u mě to byl vývoj osobnosti a postupne „dozrani“. Beru všechno přes hlavu a prostě to mělo všechno přijít až o mnoho let později. 🙆‍♀️ Az když jsem na to byla připravena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.2.22 21:02

@Majdasss já měla na levý strane 21 a 14 a prava 12mm. Na ty levý straně mi pícha do dnes, tak uvidime. Jojo vím ze musím ještě počkat, je to tezky😞 moc Ti gratuluji a budu držet prsty at vše probíhá vpohode💋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
8.2.22 21:29

@Dani52 taky krásný!!! Takže se nestresuj a čekej :srdce: je to těžký…mě rozhodila dnes I ta nižší hladina hcg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
8.2.22 21:36

@Majdasss neboj, věřím, že všechno bude v pořádku ❤️️ Bylo to tvoje první IUI? Nějaký problémy u tebe nebo partnera? My mame horší spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
8.2.22 21:51

@Petrolejkaa
Jsi hodná, děkuji, no skromnost, to bude pramenit z výchovy a taky nás rodiče měli a mají 4 kousky, tak na co si člověk nevydělal po brigádách, neudělal, tak neměl, já jsem prostě nechtěla naše zatěžovat…
Máš pravdu, máme to v hodnotách dost podobné, přesně jak říkáš, gorotexové boty, bunda, kvalitní funkční oblečení oceňujeme na tůrách, kolech i při sportu, běhu. Ale nevidím důvod, proč bych si měla koupit boty na běžné nošení za 10000, jen kvůli značce a nějakému “egu”, že si to můžu dovolit… neříkám, že si to nemůžu dovolit, ale nevidím důvod, proč často platit za nekvalitní boty jen kvůli pár pismenkům, nebo obrázku, co křičí “já na to mám”.
Boty si zásadně vybírám kvalitní, ať už na běžné chození, nebo sport, protože mi prostě udělají službu několik let.
Ale potom už přemýšlím prostě jinak…
Dávkování Ti posílám a za léky jsem neplatila vůbec nic, hradí pojišťovna, vypotřebovala jsem 2 pera Gonalu a 3 Orgalutrany, jediný, co jsem platila byl Ovetrille.
Termín porodu mám v rozmezí 8.6. / 6.7., ofiko termín tedy 22.6., já myslím, že znamení nějak extra velký vliv nemá, na mě třeba kopa věci vůbec nesedí a kdo mě zná, tak ani nevěří… a určitě se charakter dost formuje výchovou a prostředím. Moje sestřička i táta jsou Blíženci a celkem fajn, ale bývalý byl Blíženec a hrůza, moje teta se strejdou jsou ráčci, ale taky jsem znala raka na přesdržku… ať tak, nebo tak, budu věřit, že se nám podaří mít na ditko dobrý vliv a podědí z nás jen to nejlepší. 🙏🏻
Moc a moc bych Ti přála, ať se konečně dočkáte ❤️️🙏🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 06:49

@Dani52 děkuji :srdce: krev je pozitivní, jen me nižší hodnotu, prý lehce pod hranici, ale byla jsem na krvi brzy, tak snad to v pátek vyroste :andel:
Partner horší spermio a do toho jsme měli ureaplasmu no… je to první IUI, které snad vyslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.2.22 06:56

@Majdasss neboj nic, hlavne buď v klidu🙏🏻 Tak s tím spernio to mame stejný, akorát mi vyděsilo, ze doktor řekl ze když to nevyjde ted po prvně tak mame jít na IVF což mi přijde blbost, protože bývají páry s horším spermio a povede se. Já teda když nebude jiná možnost tak půjdu ale ted bych skusila jeste IUI, hlavne to IVF je zásah pro telo a je to mnohem náročnější….a já ted řeším svatbu tak musím byt fit😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.2.22 07:06

@Dani52 děkuji :srdce: většina žen ma pozitivní test a je prostě těhotna, ale jakmile chodí člověk na umělé oplodneni, tak vše je dáno datumove a více se v tom všichni pitvaji a vznikají takovéhle stresy zejo :D
Hele, nenech se odbyt, klidně bez ne iui víckrát mně doktorka řekla, že nám inseminace nevyjde a vidíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí