Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, tak mám po kontrole, vše je v pořádku, srdíčko bylo, plod má 12mm a odpovídá 7+3, jsem 7+0. Akorát se mi vytvořil zase malý hematom, ale naštěstí jen malý a nad plodem. To by nebylo, aby se mi nevytvořil. Fotku nemám, po poslední zkušenosti si ji vezmu až další kontrolu.
@Majdasss paaaani, to je krasna čára, super zprava do pondělního dne
![]()
@Elkapelka mam z tebe radost 🥳 ❤️️ To uz je pekny obrik, muj byl v patek polovicni, snad take rychle poroste! A kdy bude dalsi kontrola, za dva tydny?:)
@Babybabe ano za dva týdny, zítra mám ještě donést moč na kontrolu, jak bylo velký, tak jsem úplně viděla srdíčko a doktorka ho i pustila
stále jsem, ale dost při zemi, za 14 dní se rozhodne ![]()
@Majdasss obrovská gratulace!!!
mám radost až mě to dojalo
drím palce na krev a taky budu zvědavá na reakci u paní doktorky ![]()
@Lucinta jéé, to je ták krásný! normálně trošku „závidím“, že už máte výbavičku a hlavně kočárek! ani nevíš, jak já se těšim na kočárek
manžílek ví, jak na tebe
a to je dobře!
@Nikca7 malej je teda božan a tobě to moc sluší!
vypadáš skvěle po porodu
a nic si z toho nedělej, bud v pohodě, to je hlavní a pak bude v pohodě i malej ![]()
@Nikca7 😄 ze je nekdo hovorove pinktlich, tak je to proste clovek zamereny na to, aby mel veci poradne, nic neodflakne a je to proste poradkumilovny clovek ☺️️. To jsou presne nasi dva kluci panny-bracha i synovec ![]()
@Majdasss no parada 👏 🥳
k_hand: 🍀 jen tak dal, kocko ☺️️.
Ja dnes test negativni, rano jsem byla na predoperacnim na ivf a za chvili budu volat na kliniku co jak dal…
Jinak v prubehu tech 14 dnu jsem si jeste asi pred 3dny prisla tehotne, prsa me bolela, bradavky citlive…ale to sobotou uplne odeznelo. Na 10tkovem testu nikdy ani naznak ducha. Tak nevim.
@Elkapelka gratuluji moc, kocko! A drzim pesti, aby na pristi kontrole byla krasna fotka fo alba ❤️️
@Petrolejkaa nesmutni zlaticko, brzy se usmeje stesti i na tebe 😘 ❤️️Je dulezite, ze je jasna vize a hybe se to tim spravnym smerem. Brzy budes taky maminecka 🥳