IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
7.2.22 07:23

@Majdasss
Jen tak dál 🙏🏻 🍀 ❤️️, moc držím palce :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.22 08:02

Ahoj děvčata, tak mám po kontrole, vše je v pořádku, srdíčko bylo, plod má 12mm a odpovídá 7+3, jsem 7+0. Akorát se mi vytvořil zase malý hematom, ale naštěstí jen malý a nad plodem. To by nebylo, aby se mi nevytvořil. Fotku nemám, po poslední zkušenosti si ji vezmu až další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.2.22 08:09

@Majdasss paaaani, to je krasna čára, super zprava do pondělního dne :* :srdce:

@Elkapelka mam z tebe radost 🥳 ❤️️ To uz je pekny obrik, muj byl v patek polovicni, snad take rychle poroste! A kdy bude dalsi kontrola, za dva tydny?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.22 08:16

@Babybabe ano za dva týdny, zítra mám ještě donést moč na kontrolu, jak bylo velký, tak jsem úplně viděla srdíčko a doktorka ho i pustila :) stále jsem, ale dost při zemi, za 14 dní se rozhodne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.2.22 08:17

@Elkapelka ty jo, tak paráda!! :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.2.22 08:18

@Majdasss obrovská gratulace!!! :srdce: mám radost až mě to dojalo :oops: drím palce na krev a taky budu zvědavá na reakci u paní doktorky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.2.22 08:25

@Lucinta jéé, to je ták krásný! normálně trošku „závidím“, že už máte výbavičku a hlavně kočárek! ani nevíš, jak já se těšim na kočárek :P :dance: manžílek ví, jak na tebe :mrgreen: a to je dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.2.22 08:25

@Nikca7 malej je teda božan a tobě to moc sluší! :srdce: vypadáš skvěle po porodu :hug: a nic si z toho nedělej, bud v pohodě, to je hlavní a pak bude v pohodě i malej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.2.22 08:26

@Babybabe děkuji, zítra jdu na krev :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.2.22 08:26

@Linusren děkuji :dance:
Jdu na krev zítra  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.2.22 08:27

@Lucinta moc děkuji :srdce:
Zítra jdu na krev :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.22 08:39

@Nikca7 😄 ze je nekdo hovorove pinktlich, tak je to proste clovek zamereny na to, aby mel veci poradne, nic neodflakne a je to proste poradkumilovny clovek ☺️️. To jsou presne nasi dva kluci panny-bracha i synovec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.22 08:43

@Majdasss no parada 👏 🥳 :ok_hand: 🍀 jen tak dal, kocko ☺️️.

Ja dnes test negativni, rano jsem byla na predoperacnim na ivf a za chvili budu volat na kliniku co jak dal…
Jinak v prubehu tech 14 dnu jsem si jeste asi pred 3dny prisla tehotne, prsa me bolela, bradavky citlive…ale to sobotou uplne odeznelo. Na 10tkovem testu nikdy ani naznak ducha. Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.2.22 08:44

@Elkapelka gratuluji moc, kocko! A drzim pesti, aby na pristi kontrole byla krasna fotka fo alba ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
7.2.22 08:50

@Petrolejkaa nesmutni zlaticko, brzy se usmeje stesti i na tebe 😘 ❤️️Je dulezite, ze je jasna vize a hybe se to tim spravnym smerem. Brzy budes taky maminecka 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí