IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
26.3.21 18:06

Ahoj holky, chci se jen zeptat, vy co už máte nějakou tu uiu za sebou… Sice mi doktorka říkala, že je normální, že občas po uiu může někde píchnout, ale teda raději budu, když mi to potvrdí někdo, kdo zažil… Uiu jsem měla v pondělí a dnes mě nad raném probudily úplný bolesti vaječníků, podobné jako když jsem občas cítila, že mi praskla cysta a prakticky od rána mě občas píchne na jedné, nebo druhé straně a teď jsem přišla ze svižnější procházky s pejskem a bolelo mě až dole, jakoby nad stydkou kostí, prostě asi děloha. Může to dělat Utrogestan, který užívám R+V, nebo je to prostě běžný po uiu a všech těch hormonech? :think: Začínám mít strach, že se tam kromě těch dominantních folikulů z nějakých těch menších vyklubaly cysty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.3.21 18:35

@Lucinta ahoj, noo vzhledem k tomu že od iui uběhla zatím jen krátká doba, tak bych řekla že to může způsobovat ten utrogestan, nebo pokud jsi měla injekci na vyvolání ovulace tak to může být i z toho, každý na to reaguje jinak. Ale spíš bych to viděla na ten utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.3.21 18:50

@Teruli03
Ahojky, injekci jsem si píchla v sobotu, to už bude týden… Tak z toho to snad už není, ale asi ten Utrogestan :think:
No jsem zvědavá teda… Zatím zajímavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
26.3.21 21:30

@Lucinta Ahoj, mě taky všude možně píchá. A občas je to taková divná bolest, spíš jakoby mě to hodně tlačilo. A občas mě píchá nalevo (kde byla oulace), pak zase jednou napravo…jinak docela výrazně mě to jednou zabolelo, když se embryo zahnizďovalo, to byla fakt výrazná bolest. Ale jinak si myslím, že spoustu z toho fakt způsobuje ten utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.3.21 21:43

@BrnackaM
@Teruli03
Holky děkuji za info :hug:, no takto brzy takové křeče, tak mě to celkem vyděsilo 😇. Jinak mi přijde, že po tom Utrogestanu jsem jakási spavá, v jakoukoliv denní dobu jsem teď schopná usnout 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
26.3.21 22:46

@Lucinta jj, tak utrogestan je progesteron. Z toho tě klidně můžou bolet i prsa, může tě všemožně píchat a ta únava je taky naprosto normální. Vtipné je, že úplně to stejné dělá i hcg a přirozeně i progesteron, které produkuje samo tělo, takže dokud (ne)přijde MS nebo si neuděláš test tak nemáš šanci rozpoznat, z čeho to je. To mě na těch hormonech štve nejvíc :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.3.21 22:59

@KP91 tak to je super. A co máte za lékaře? Nám doporučila sestra pana doktora Cibulku. Prý stojí iui aktuálně u nich 1900,–, jinak clostyl by měl být stále za hubičku a gynprodyl nebo utrogestan taky za pár korun. Ptala jsem se, jaký volí postup. Od jedné slečny tady vím, že v Německu v nějakém centru volili postup 2× vložení sperma během ovulky asi ještě den po a měla několik ultrazvuků a ještě se museli snažit doma. A povedlo se jim to. Tady to prý takto nedělají.. I tak doufám, že přeci jen to bude jinak a nějak to vyjde.. Kdyby nám iui vyšlo, tak ušetříme 19 tis a můžeme za to koupit prckovi nějakej super povoz :mrgreen: :mrgreen: ale nečekám, že se iui povede. Jsem s tím smířená, tak možná o to líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.3.21 23:14

@BrnackaM
Zajímavé to je, jak si ty hormony s námi hrajou… Dneska jsem odpoledne myslela, že asi zabiju svého partnera, vadilo mi pomalu i to, že na mě mluvil a vtípkoval, přitom bych ho normálně láskou sežrala, ale dneska… 😁 🙃. Má to teď chlapec těžký.
Buď jsem na zabití, nebo lítostivá, nebo ze všeho naměkko :roll:. No sranda :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
26.3.21 23:38

@Lucinta já taky! někdy je lepší na mě nemluvit, protože mě lidi štvou už jen když dýchají, pak se občas dojímám z úplných kravin… no jako ty hormony jsou dobrej úlet. To je jak být na nějakým fetu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.3.21 05:08

Ahooj holky, dnešní ranní test. Ovitrelle už to asi opravdu nebude, jsem 12 den po iui :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
27.3.21 06:21

@Teruli03 Ne, tohle fakt není ovitrelle :mrgreen: moc gratuluju, ses těhotná!!! zkoušela jsi i papirkovy, aby byl vidět progres čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.3.21 06:43

@BrnackaM děkuji :hug: zatím nee, vyzkouším až zítra ať to mám obden :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.3.21 07:21

@BrnackaM
Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama… Jj, je to jakoby nás to úplněk zfetovalo, protože se kolikrát nepoznávám. Sice normálně mě taky dojme kde co, ale tohle je pomalu jako manio - depresivní stavy 🤭 :lol:
Nejlepší, když mi pak partner řekl „A to jako budeš takhle příjemná 9 měsíců?“ tak mu říkám, že si to klidně můžeme vyměnit, já si užiju svých 5 minut slávy a odevzdání svého biologického materiálu a potom si to těch 9 měsíců, včetně těhle stavů z hormonů a samozřejmě i velkého finále = porodu, může užívat on… Už neprotestoval :lol: :cert:

Příspěvek upraven 27.03.21 v 07:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.3.21 07:24

@Teruli03
Ahojky, tak super, super, moc gratuluji, to vypadá moooc dobře. Myslím, že když je na tomto 1-2tt, tak to počítá od početí, takže ve skutečnosti jsi už 4-5tt, podle délky cyklu ❤️️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.3.21 09:16

@Pavouček1994 žádný takový doktor tam nepracuje. Já mám doktora Vlčka a super. Beru femaru a pak nic, protože není třeba MS dostanu i bez utrogestanu. Dávají sperma jedno během ovulace. IUI stojí 1900 a kolem 100 Ovitrelle. A můžu se zeptat jaký máte problém a proč jste z odešli z Natalartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí