Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 To už nevypadá na ovitrelle čárka je oproti včerejšku silnější. ![]()
@Pavouček1994 Ahoj vítám tě ve skupině a držím palce po tom všem co vás potkalo aby se už zadařilo v novém car kam jste chodily do car a kam teď.
![]()
@Teruli03 ty jo, tak to vypadá krásně! Já jsem dneska taky zkoušela, abych věděla, jak jsem na tom, ale u mě je to ještě ovitrelle, jsem 8 dní po injekci.
@BrnackaM kéž by to tak bylo
uvidím zítra ráno.. včera to přece jenom bylo z odpoledne a dneska z rána
@Teruli03 to je sice pravda, ale sílí to. HCG se zdvojnásobuje po 48h. Takže nestresuj a užívej si to.
@Teruli03 ty jo, vypadá to super… Držím palce. Máš nějaké příznaky? Já jsem dnes 9 den po IUI
@radana80 Ahoj, chodili jsme do Natalartu a teď se chystáme do ivf centra prof. zecha. má to takový blbý název
![]()
@KP91 noo zhruba asi 7den po iui mě začala bolet prsa a o den později se přidala bolest v podbřišku na pravé straně, jinak bych si ten test včera odpoledne asi nedělala ale ta bolest mi přišla divná. Po minulé iui mi právě nic nebylo, maximalně takové ty vsugerované příznaky ale teď jsem od zákroku na to vůbec nemyslela, a ty prsa mě překvapily protože mě nikdy nebolí ani při ms
no uvidím, doufám že bude čárka sílit. Dnes před chvílí jsem ještě zkusila odpoledne udělat jiný test (moje hlava tomu totiž nevěří a myslí si že ty testy byly vadné)
a duch je tam pořád, objeví se vždy v limitu během chviličky, tak snad 🙏 13 den od ovitrelle už by to snad falešné testy nedělalo, ještě z odpolední moči
@Teruli03 ty jo tak to tiše závidím… Já jsem Teda úplně bez příznaků tak asi zase nic.
@KP91 v úterý jdu na krev tak uvidíme
ale ještě neztrácej naději, každá jsme jiná a u někoho se to může projevit až později. ![]()
@KP91 někdo nemusí mít vůbec žádné příznaky. Ještě to nevzdávej. Dokud nepřijde MS, tak je pořád šance!