Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 píše:
Holky jak jste na tom? Chystáte se některá v brzké době testovat?
Já v pátek 🙋♀️ 🙋♀️
@radana80
Uvidíš, držím Ti moc palečky, ale bolesti jako menzes mohou být i první známky těhotenství… Může se jednat právě o uhnízďovani a pokud ano, tak za pár dní už bys to mohla poznat i na testu
. Neztrácej naději
❤️️
@Karča_V
Není vůbec za co
. Myslím si, že přesně od toho jsou tyhle diskuze… Mě osobně to nakonec pomohlo, i když jsem si ty téměř 2 roky říkala, že nikde nebudu na nějakých diskuzích, atd, že to moje trápení a smutek budou ještě horší. Opak je pravdou, ulevilo se mi a je to tak nějak jako"osvobození" od pocitu, že jsme v tom sami. Takže věřím, že i když my všechny, co jsme tu… A máme třeba tu cestu za štěstím trnitější a složitější, tak si nás to miminko určitě všechny v ten správný čas najde ❤️️👶🏻
@Chceme a kolikátý budeš den v pátek?
já už teda asi zkusím test ve čtvrtek, to budu 10dc a potom v sobotu. Do teď jsem na to vůbec nemyslela, říkala jsem si že počkám minimálně do té soboty, ale vidím to už na čtvrtek ![]()
@Lucinta Jj, já jsem měla podobně dlouhé cykly, ale když máš ovulaci vyhnanou clostíkem nebo femarou, tak ta luteálka delší než 16 dní nebude. Máš můj obdiv, že vydržíš netestovat, to já to chci rozhodně vědět. Už jen kvůli tomu, kdyby to zase bylo biochemko, abychom to mohli s Dr. řešit.
@Teruli03 píše:
@Chceme a kolikátý budeš den v pátek?já už teda asi zkusím test ve čtvrtek, to budu 10dc a potom v sobotu. Do teď jsem na to vůbec nemyslela, říkala jsem si že počkám minimálně do té soboty, ale vidím to už na čtvrtek
Já budu už 14.den po iui 😀 já jsem takový trpělivá že to vždy vydržím až fakt jak řekne doktor 😀 mě totiž ty testy nosí smůlu 😀 🤦♀️
Tak budu držet palečky aby tam být už ten 10. Pěkný duch 😊
@Chceme tak té tvojí trpělivosti bych potřebovala trošku půjčit
no já si myslím že ten 10.den teprve zjistím, jestli mám v sobě stále ještě ovitrelle nebo nee
@Teruli03 @Chceme Holky, držím pěsti a budu určitě nakukovat, mě čeká testování až po víkendu, takže mám času ještě dost
Máte už nějaké příznaky nebo něco, co by nasvědčovalo tomu, že se zadařilo?
@Teruli03 píše:
@Chceme tak té tvojí trpělivosti bych potřebovala trošku půjčitno já si myslím že ten 10.den teprve zjistím, jestli mám v sobě stále ještě ovitrelle nebo nee
Tak to koukej taky vydržet hezky 14 dní 😀 😀 no my máme 3.iui a když nebude pozitivní tak už jdeme na ivf… Já už na to nemám nervy 😀 mě by z toho čekání hrablo už 😀
@BrnackaM píše:
@Teruli03 @Chceme Holky, držím pěsti a budu určitě nakukovat, mě čeká testování až po víkendu, takže mám času ještě dostMáte už nějaké příznaky nebo něco, co by nasvědčovalo tomu, že se zadařilo?
Mě 2 dny zpátky začalo bolet břicho na MS, tak jsme zvýšila dávku gynprodylu na 1 ráno, jeden večer a je to dobrý, tak snad šlo o uhnizdovani 🙏 jinak si myslím že je brzy na nějaké příznaky 🤷♀️
@BrnackaM příznaky asi ani nemám žádné, jako občas mě nějak divně zabolí podbřišek ale nespojuji to s případným těhotenstvím.. akorát teda mě poslední 2-3 dny bolí prsa.. sice mě nikdy nebolí ani při ms ale jednou už se mi stalo že mě také bolely a nic.. říkám si že to může být z progesteronu který beru (i když bych samozřejmě byla ráda kdyby to byl příznak)
ale znáte to děvčata.. ženská psychika je mocná. I když jsem tentokrát na to fakt myslela úplně minimálně, skoro vůbec
@Lucinta to jsem presne mela i ja. Dva roky jsem diskuze cetla, ale zaprisahla se, ze se nikde nesverim. Jenze i me to dohnalo a potrebovala jsem dobit baterky a vedet, ze v tom nejsem sama ❤️️. Kez by nas v takovych diskuzich bylo uz jen min a min a tyhle starosti upadali 🤱.
@BrnackaM
Tak já mám asi trošku strach dělat test dřív a pak se zbytečně stresovat a trápit, že tam nic není a možná by mě to nervování pomohlo k tomu, že tam fakt nic nebude, tak jako vždycky…
Takto to pro mě bude mít nějaký význam 😇. No uvidíme, tak nějak mi to pořád nedochází, byl to takový fofr od první návštěvy, ani ne za 3 týdny první uiu, prostě to tak nějak nestíhám vnímat 😁. Navíc o samotným výkonu jsem ani nevěděla, tak jsem si tak pomalu říkala, že když nic necítím, že se asi ani vlastně nic nemůže dít
. No uvidíme, nevím, jestli ty hormony, nebo jsem se nějak uklidnila, ale už to beru tak nějak sportovně 😇…
@Lucinta chápu, nicméně jak jsem psala výše, když bude nějakej problém, tak se na něj vlastně nepřijde, protože to pak spláchne MS. Je dobře, že jsi klidná, to je vždy dobré znamení. Já teď tak trochu řeším, že je mi pořád špatně a nevím, zdali je to kvůli ovitrelle a zvyšujícímu se progesteronu nebo co. Jsem 4DPO, takže na nějaký příznaky je brzo. I když manžel říkal, že jeho maminka, když ho čekala, tak zvracela už od třetího dne…takže těžko říct. Možná to budou geny
zatím sice nezvracím, ale je mi ráno a večer špatně a spraví to jedině, když se najím. A když je člověku blbě, tak se mi moc jíst nechce, že…