Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hvezdicka1992 jsem tam naprosto spokojená, super přístup, všichni milý, ochotný a lidský. 🙏 Myslela jsem, že Natalart je levnější oproti Smetance, když není soukromý.
@KP91 tak to je moc dobře😊 😊 a jak jsi ja tom celkově? Co už máš za sebou popřípadě co tě čeká??
Taky jsem si to právě myslela no…ale jak tak koukam tak smetanka je levnější😂 🙏
@hvezdicka1992
Je, děkuji, jsi zlatá… My děti zatím nemáme, ale okolo nás to vidíme a máme synovce a něteře, které rozmazlujeme, tak máme trošku představu 😁.
A já cvičím zatím první měsíc Mojžíšovou, tak uvidíme, zda to všechno pomůže 😇 🙌🏻
@hvezdicka1992 jako myslíš jaký máme problém nebo jak to myslíš? Jinak v CAR jsem od 5. Ledna. Manžel je zdravej a já mám PCOS, jsem 2 dny po druhém IUI. A co ty?
@Lucinta ono se to urcite povede a brzy budete rozmazlovat ty své děti🙏 😊 😊
A jak si s Mojžíšovou spokojená? Ja nedělala primo Mojžíšovou, ona mi fyzio říkala, že má už modernější metody, ale principy jsou podobné, takže to neco na ten zpusob asi bylo…ale byla jsem docela vykulená jak je vše provázané a co vše dokáže zmáčknutí nekolika bodu uvolnit😊 🙏
Ještě sem dostala nějaké kapicky na podporu plodnosti a spousty dalších benefitů maji, tak jsem taky zvědavá😂 🙏
@KP91 ano, jaky problém řešíte a co už jsi absolvovala. Možná jsi to tu nekde psala, ale procházela jsem to tu jen v rychlosti tak se omlouvám, jestli jsem to přehlédla😊 🙏
Já mela pco při prvnim…to jsme se snazili dva a pul roku…no nakonec jsem brala jen clostil a otěhotněla prvni cyklus s nim…ted mam všechny hodnoty v pořádku, pco může prý s porodem i úplně zmizet… což jsem ráda…ale je mi divné ze to uz skoro rok a půl nejde…i přítel ma spermio az na maličko zhoršenou morfologii v poradku… teď jsem byla na vstupní prohlídce a jelikoz jsem byla 2DC delali mi hormonalni profil a nejake dalsi tresty…v patek tam jedu na ultrazvuk a pruchodnost…potom až dojde mensteuace dostanu clostilbegyt a pak nás čeká ta první inseminace…mam docela strach😂 🙈 jestli to nebolí a tak, jsem. socela cita😂 🙈
@hvezdicka1992 já beru femaru, vlastně zatím 2 cykly a vždy jeden pěkněj folikul. Taky už mám jedno dítě 5 let… Tenkrát přirozeně po 4 měsících, nikdy jsem žádné problémy neměla, až teď, když jsem vysadila HA tak jsem dostala MS jen 4× a pak už nepřišla, pp 7 měsících jsme šli do CAR a tam mi řekli že mám PCOS, když jsem se ptala jakto že tak najednou, doktor mi řekl, že mi to nedokáže říct, sám neví.
@hvezdicka1992 a vůbec se neboj, neboli to… Já byla na nervy dokud jsem nezačala chodit do CARu, tady vím, že se semnou něco děje a jsme snad na dobré cestě. Moje doktorka to semnou řešit nechtěla, pořád říkala, že mám čas…
@hvezdicka1992
Moc děkuji za podporu
.
Tak musím ti říct, že když jsem ji cvičila poprvé, tak jsem myslela, že umřu
… Myslím si, že jsme s partnerem dost sportovně založení a aktivní, chodím s pejskem dlouhé svižné procházky, chodíme oba běhat, doma cvičíme, zatím využíváme pokojíček na takové malé fitko a dalo mi to tedy pěkně zabrat, asi jak člověk protahuje a procvičuje úplně jiné svaly, zapotim se u toho pěkně 🙃 😁.
A myslím si, že to je fajn, už cítím, že jsem, nevím jak to říct, více ohebná, lepší držení těla a tak. Trošku mi to připomíná něco mezi jógou a pilates, podobný efekt, stabilizace a posílení takového toho " vnitřního krunýře/korpusu"
![]()
@Lucinta ahoj:) mohla by si mi tu Mojzisovku trochu vice priblizit? Tez ji zvazuji…
@Popka
poslala jsem ti raději soukromou zprávu, ať tu holkám nepíšu romány. Snad ti to trošku pomůže
❤️️
Tak holky já se tu s Vámi loučím a přeji hodně štěstí, ať to vyjde
.
Nám bohužel ani třetí IUI nevyšlo a po doporučení dr jsme se rozhodli pro IVF
.
@anonym123abcd
Také přeji hodně štěstí a ať se brzy dočkáte ❤️️
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Plánuje někdo příští týden testovat? Já mám před sebou ještě několik dní čekání, nejdřív testnu cca 10 DPO, možná až 12 DPO, to uvidím dle nálady a příznaků
Držím všem pěsti, ať se nám tento měsíc zadaří ![]()