Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radana80 jeste mas caaaas:) taky mam 5dni po iui a ovitrel pichly v den iui…tak ja bych tam asi carku mela jeste ovitrelovou, ale nevim, tohle nezkousim:)
Ahojky holky, od včera se mi objevil hlen… Nikdy jsem ho po iui neměla až teď… Měla jste někdy některá?
Doufám že by to mohlo být k uhnizdovani třeba 😀 😍
@Nunik1995 Taky na tebe budu myslet, v kolik jdeš na věc?
a kam chodíš? My dojíždíme do Pronatalu v Kolíně (jsem původem od Kolína a vychází mi to na stejno jestli Kolín nebo Praha) a příjde mi to tam takový menší a osobnější… ![]()
@BrnackaM Super, budeme čekat a držet si palečky navzájem ![]()
@Loreve Mlaďoučké - už jak se to vezme…
kolem mě už i mladší mají děti
přirozeně se to bohužel od podzimu 19 nezadařilo… přitom jsme oba zdraví (manžel o malilinko horší spermio - koncentraci na ty jejich jednotky…) Tak snad IUI pomůže když to dopraví katetrem až na správné místo určení
![]()
@Loreve říkala jsem si to stejné, já jsem oproti holkám úplná vykopávka ![]()
@BrnackaM
@Loreve
Tak koukám, že proti holkám jsem také už staršího data
, ale do železa se snad nechystáme 😁
.
Ve čtvrtek na Vás budu myslet ❤️️, já jdu v pátek na folikulometrii, snad Clostík zabral a bude vše v pořádku a půjde se brzy na věc ![]()
Ahojky co nového u vás já dnes 7 dní po iui a ráno mě pěkně bolelo v podbřišku tak jsem zvědavá co bude příští týden jestli // nebo ms. ![]()
@radana80 já jsem 6dní po iui, sem tam se mi ozvou leve organy😃 rikam organy proto, protoze tenkrat poprve sem se nechala napalit ze se ozyvaji vajecniky a ony to byly vetry 🙄
Ahoj já jsem 4den po IUI a dnes jsem byla na kontrole na endokrinologii, kvůli stitce, kterou mám sice v normálu, ale car chce ji snížit pod 2,5 a já mám 3,875. No divila jsem se, ale doktorka na endu mi dala tabletky na ní a celkem silný a 6× týdně
no a do toho mi u nich vyšel zvýšený 2× prolaktin a v centru vyšel v pohodě, tam mi dala ještě prášky na to
tak uvidím, třeba je i problém v tom prolaktinu, štítná by měla vadit jen když by se podařilo tak na vývoj, ale jsem ráda že se to sníží ještě před těhotenstvím.
Jinak já zatím jsem v pohodě, ani břicho necítím tak super. Možná teda zkusím víc pokusů IUI, než se srovná štítka a prolaktin a pak v létě půjdu do umělého, když se nezadari. Ale co já vím, třeba se povedlo už teď a ten prolaktin ani nebudu moc brát dlouho ![]()
Ahoj holky, tak my dneska po druhé iui… ![]()
Musím říct, že prvně jsem téměř nic necítila a dneska to bylo celkem nepříjemné… ![]()
Teď se ještě budeme snažit doma a pak čekání 14-16dni dle Dr… Takže testovat bych měla až tak na 1.dubna takže na apríla?
tak jen doufám, že si z nás mé tělo nevystřelí
![]()
Co vy, jak jste na tom holky? ![]()
@Nexxie já jsem dnes 3 dny po iui a snažím se na to vůbec nemyslet
snad se povede
@Nexxie ahoj,tak už to mám taky za sebou a dnes to bylo nepříjemné
ale nic hrozného, testuji s tebou na apríla.
Jinak navštěvuji Cube Praha.
Ahoj holky… můžu se přidat??? Včera jsem byla v Natalartu na vstupní prohlídce… příští měsíc mi čeká první iui… Chtěla jsem se zeptat, zda jste nějaká mela clostilbegyt poté inseminaci apak duphaston, ktery mi byl předepsán jiz teď. K čemu ten duphaston vlastně je? Popřípadě na kolikátý pokus Vám iui vyšlo??? Ja jsem v pořádku, pritel ma spermiogram vicemene v pořádku. Doktorka rikala, že je tam šance vysoka. O první ditko jsme se snažili dlouho a po clostilbegytu jsem. tenkrat otěhotněla na prvni pokus, ovšem bez iui, takže jsem trošku na vážkách co nás vlastně čeká…
@hvezdicka1992 ahojky, ten duphaston bude nejspis progesteron, ktery slouzi k tomu, aby se pripadne embryo uspesne “zavrtalo”
nam prvni inseminace nevysla a to mi predtim doktorka rikala ze vzhledem k tomu ze u nas nejsou nejake extra problemy tak ze mame velkou sanci.. no tak jsme v pondeli byli na druhe inseminaci tak ted cekam na vysledek ![]()