IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
17.3.21 12:09

@radana80 jeste mas caaaas:) taky mam 5dni po iui a ovitrel pichly v den iui…tak ja bych tam asi carku mela jeste ovitrelovou, ale nevim, tohle nezkousim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.3.21 12:38

5 dní po iui hlen

Ahojky holky, od včera se mi objevil hlen… Nikdy jsem ho po iui neměla až teď… Měla jste někdy některá?
Doufám že by to mohlo být k uhnizdovani třeba 😀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
17.3.21 12:38

@Nexxie jste tak mladoucke, držím pesticky oběma ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.3.21 14:19

@Nunik1995 Taky na tebe budu myslet, v kolik jdeš na věc? :) a kam chodíš? My dojíždíme do Pronatalu v Kolíně (jsem původem od Kolína a vychází mi to na stejno jestli Kolín nebo Praha) a příjde mi to tam takový menší a osobnější… :)

@BrnackaM Super, budeme čekat a držet si palečky navzájem :kytka:

@Loreve Mlaďoučké - už jak se to vezme… :lol: kolem mě už i mladší mají děti :D přirozeně se to bohužel od podzimu 19 nezadařilo… přitom jsme oba zdraví (manžel o malilinko horší spermio - koncentraci na ty jejich jednotky…) Tak snad IUI pomůže když to dopraví katetrem až na správné místo určení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.3.21 18:24

@Loreve říkala jsem si to stejné, já jsem oproti holkám úplná vykopávka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.3.21 21:27

@BrnackaM
@Loreve
Tak koukám, že proti holkám jsem také už staršího data :lol:, ale do železa se snad nechystáme 😁 :wink:.
Ve čtvrtek na Vás budu myslet ❤️️, já jdu v pátek na folikulometrii, snad Clostík zabral a bude vše v pořádku a půjde se brzy na věc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
18.3.21 13:21

Ahojky co nového u vás já dnes 7 dní po iui a ráno mě pěkně bolelo v podbřišku tak jsem zvědavá co bude příští týden jestli // nebo ms. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.3.21 13:27

@radana80 já jsem 6dní po iui, sem tam se mi ozvou leve organy😃 rikam organy proto, protoze tenkrat poprve sem se nechala napalit ze se ozyvaji vajecniky a ony to byly vetry 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.3.21 14:06

Ahoj já jsem 4den po IUI a dnes jsem byla na kontrole na endokrinologii, kvůli stitce, kterou mám sice v normálu, ale car chce ji snížit pod 2,5 a já mám 3,875. No divila jsem se, ale doktorka na endu mi dala tabletky na ní a celkem silný a 6× týdně 8o no a do toho mi u nich vyšel zvýšený 2× prolaktin a v centru vyšel v pohodě, tam mi dala ještě prášky na to :roll: tak uvidím, třeba je i problém v tom prolaktinu, štítná by měla vadit jen když by se podařilo tak na vývoj, ale jsem ráda že se to sníží ještě před těhotenstvím.

Jinak já zatím jsem v pohodě, ani břicho necítím tak super. Možná teda zkusím víc pokusů IUI, než se srovná štítka a prolaktin a pak v létě půjdu do umělého, když se nezadari. Ale co já vím, třeba se povedlo už teď a ten prolaktin ani nebudu moc brát dlouho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.3.21 14:09

@Elkapelka tak kéž by!!! Kež by byl březen náš💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.3.21 15:24

Ahoj holky, tak my dneska po druhé iui… :D

Musím říct, že prvně jsem téměř nic necítila a dneska to bylo celkem nepříjemné… 8o

Teď se ještě budeme snažit doma a pak čekání 14-16dni dle Dr… Takže testovat bych měla až tak na 1.dubna takže na apríla? :mrgreen: tak jen doufám, že si z nás mé tělo nevystřelí :dance: :srdce:

Co vy, jak jste na tom holky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.3.21 16:10

@Nexxie já jsem dnes 3 dny po iui a snažím se na to vůbec nemyslet :kytka: snad se povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.3.21 17:08

@Nexxie ahoj,tak už to mám taky za sebou a dnes to bylo nepříjemné :) ale nic hrozného, testuji s tebou na apríla.
Jinak navštěvuji Cube Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.21 20:18

Ahoj holky… můžu se přidat??? Včera jsem byla v Natalartu na vstupní prohlídce… příští měsíc mi čeká první iui… Chtěla jsem se zeptat, zda jste nějaká mela clostilbegyt poté inseminaci apak duphaston, ktery mi byl předepsán jiz teď. K čemu ten duphaston vlastně je? Popřípadě na kolikátý pokus Vám iui vyšlo??? Ja jsem v pořádku, pritel ma spermiogram vicemene v pořádku. Doktorka rikala, že je tam šance vysoka. O první ditko jsme se snažili dlouho a po clostilbegytu jsem. tenkrat otěhotněla na prvni pokus, ovšem bez iui, takže jsem trošku na vážkách co nás vlastně čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.3.21 20:26

@hvezdicka1992 ahojky, ten duphaston bude nejspis progesteron, ktery slouzi k tomu, aby se pripadne embryo uspesne “zavrtalo” :palec: nam prvni inseminace nevysla a to mi predtim doktorka rikala ze vzhledem k tomu ze u nas nejsou nejake extra problemy tak ze mame velkou sanci.. no tak jsme v pondeli byli na druhe inseminaci tak ted cekam na vysledek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí