IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
12.3.21 12:15

@Popka držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.21 12:35

Nam druhe iui vyslo a dnes jsem 4 tyden :srdce: tu sliznici holky nereste ja mela 5,3 a doktor rikal ze je to ok když se kolikrát uhnizdit dolaze embryo i mimodelozne tak to dokáže i v děloze. Chtěl aspoň vždy ty 4 mm
Kazdopadne sex jsme meli ve středu jako ovitrelle a iui v pátek a uz viděl prasklý folikul tedy jsme to asi dali přirozeně a iui to jen jistilo a to jsem mela mit ivf další měsíc.
Jo a použili jsme concieve plus gel pri styky poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.3.21 13:09
@Popka píše:
Ahoj tak ja dnes na kontrole folikulu… cekala jsem iui v pondeli. Omyl. Naverbovali jeste rychle pritele… udelaji to dnes. Bez sexualni abstinence. Za to 2folikuly po 20mm. Takze iui bude dnes! Snad to bude stat za to 💙

No tak to je super 😊 tak tentokrát to určitě vyjde když je to takhle nečekaně 😀 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.3.21 13:36

@Clematisek ty jo, to je radost slyšet. Dík za povzbuzení, on i když byl praskly folikul tak je ještě snad 12 hodin k oplodnění, tak to mohlo jistit oboje, ale gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
12.3.21 14:08

Ahoj, tak průchodnost mam v pohodě, v neděli nakonec píchání ovitrelle a v pondělí 12:30 jdem na to 😁

Všem úspěšným zde gratuluji a všem čekajícím držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.3.21 14:24

@Moniiiska13 tak to je super, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.3.21 15:14

@Moniiiska13 jee tak to budeme mít stejně, akorát já teda pichám ovitrelle už v sobotu a v pondělí 10:40 jdeme na věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.3.21 15:21

@Popka Ahojky tak to budeme tento měsíc téměř na stejno já byla včera na druhé iui ani to nebolelo a ani jsem nešpinila tak ti držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.3.21 19:05

Ahoj holky,
to se krásně čte, moc Vám držím palečky! 🌼
Mně dnes konečně dorazila MS se zpožděním kvůli Utrogestanu. Objednali mě na kontrolu 22., takže předpokládám, že třetí IUI bude 24. Má to někdo podobně, abychom se podpořily? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.21 19:19

@Clematisek dobrý večer cítila jste po IUI něco jinak v průběhu, než jste si měla udělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.21 19:21
@Loreve píše:
@Clematisek dobrý večer cítila jste po IUI něco jinak v průběhu, než jste si měla udělat test?

Nene vůbec nic. Až v den ms kdy jsem rano vytirala celý byt jsem si udelala test protože jsem ten den měla začít ivf. Pak jsem brečela radosti a došlo mi že jsem neměla příznaky. Až teď druhý den od MS už cítím podbrisek a jsem šílené unavená.
Jo jediný možný příznak bylo že jsem byl víc naladova a tekla mi krev z nosu což jsem četla že dělá progesteron.
Test byl pozitivní až v den ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.3.21 20:00

@Clematisek děkuji za informace mě totiž taky nic není min měsíc mě bolely prsa měla jsem snad všechny příznaky a teď nic, naladova jsem hrozne už i sama sobě nepříjemná 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.3.21 20:20

@radana80 ahoooj:) tak hodne stesti! Ja jsem byla na 3.iui.
Prvni me bolela, druhou sem necitila, dnesni me bolela.. a pokazde mi to udelal nekdo jiny:))) dnes poprve muž! Tak treba se mu zadarilo.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.3.21 08:25

Holky jsem posrana až za ušima.. Mam strach ze třeba ovulace přišla dřív a v pondělí už bude pozdě. V pátek sem měla folikul myslím 17.5, sliznici 8.3… Dá se před IUI ještě nějak zjistit jestli tam to vajíčko fakt je? Máme dárcovské spermie, tak bych i docela nerada vyhodila 7000 do vzduchu 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.3.21 08:34
@Moniiiska13 píše:
Holky jsem posrana až za ušima.. Mam strach ze třeba ovulace přišla dřív a v pondělí už bude pozdě. V pátek sem měla folikul myslím 17.5, sliznici 8.3… Dá se před IUI ještě nějak zjistit jestli tam to vajíčko fakt je? Máme dárcovské spermie, tak bych i docela nerada vyhodila 7000 do vzduchu 8o :(

Vajíčko se zjistit neda. My jsme si pojistil iui sexem ale manzel me ok spermie. Drzim palce, iui je třeba často opakovat neztrácejte víru. Nam vyslo druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí