IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
11.3.21 19:24
@Teruli03 píše:
Tak teď jste mě tady holky s tou sliznicí docela zarazili.. já teda s clostillbegytem měla údajně sliznici hraniční. Teď mi místo toho napsali letrozol a teda 10dc co jsem byla na ultrazvuku měla pravděpodobně moje sliznice jen 4,5mm.. doktorka sice nic neříkala ale jestli jsem dobře viděla na obrazovce jak to měřila tak si myslím že tam větší číslo nebylo. Ale vůbec se nad tím nepozastavila a v pondělí jdeme na iui. Já teda mám delší cykly takže ovulace mi vychází až na to pondělí a to budu 16dc, tak nevím jestli se třeba i prodlouží doba růstu sliznice :nevim: nebo jestli opravdu roste jen 5-12dc tak to ji mam teda asi docela nizkou..měla jsem se blbec doktorky zeptat

Vůbec se toho neboj, mě sliznice rostla od 11-16 dne a inse jsem měla až 18.den, takže se neboj, sliznice prostě roste… Navíc já ji mám teď nejvyšší co jsem kdy měla, což dávám za dík právě letrozolu 😊 takže se tím vůbec netrap, sliznice určitě ještě doroste, navíc mi doktor říkal že stačí i 6 mm, takže ti určitě ještě doroste 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.3.21 19:31

@Chceme děkuji, teď jsi mě alespoň trochu uklidnila :kytka: v sobotu večer pichám ovitrelle a v ponděli jdeme na druhý pokus, tak doufám že březen bude pro nás všechny úspěšný a že se to tady bude hemžit fotkama pozitivních testů :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.3.21 19:33
@Teruli03 píše:
@Chceme děkuji, teď jsi mě alespoň trochu uklidnila :kytka: v sobotu večer pichám ovitrelle a v ponděli jdeme na druhý pokus, tak doufám že březen bude pro nás všechny úspěšný a že se to tady bude hemžit fotkama pozitivních testů :andel:

Není vůbec za co 😍 určitě nám to teď hezky vyjde 😍 tentokrat opravdu cítím že je vše tak jak má být ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.3.21 19:34

@Teruli03 mně dnes na 5,7mm řekli, že je nízká, že to chce aspoň nad 7, nejdřív chtěla taky počkat až povyroste, ale pak zase kvůli folikulum, řekla že to riskneme a snad to dožene aspoň trochu, jinak já předtím měla po klostiku krásnou ale to jsem byla na kontrole třeba až 11 DC nebo 10, ale vždy měla dost, až teď, ale je fakt že jsem měla dost silnou ms. Já mám krátké cykly a ovu tak 12 až 13 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.3.21 19:34

@Chceme já jsem minulý cyklus měla 2 folikuly, ale boužel se nepovedlo, teď mám jen jeden a teda doufám že to bude ten pravý šampion :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.3.21 19:36
@Teruli03 píše:
@Chceme já jsem minulý cyklus měla 2 folikuly, ale boužel se nepovedlo, teď mám jen jeden a teda doufám že to bude ten pravý šampion :palec:

Já mám právě teď poprvé dva 🙏 🙏 🙋‍♀️ takže beru i dvojciny, je mi to jedno 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.3.21 19:37

@Elkapelka já teda budu doufat že ješte doroste.. protože se mi nezdá že by mi na to doktorka nic neřekla. Ještě když jsme měnili léky právě kvůli tomu že clostil snižuje sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.3.21 19:37

@Chceme jojo je fakt že čím víc tím máš větší šanci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.3.21 19:56

@Teruli03 jj, já taky doufám že aspoň 2 mm ještě stihne, ja píchám ovitrell už zítra navečer a v neděli IUI, ale dost ke překvapilo že dělají i o víkendu. Jsem myslela že víkend je jen pro umělé, jako na OPU a tak. To je pro ně přece jen peněžně výhodnější. Taky jsem četla, že někde o víkendu nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.3.21 20:02

@Elkapelka no to mě taky překvapuje, to máte fajn :) já jezdím do Zlína a tam si myslím že přes víkend nedělají, takže každý cyklus trnu aby mi nevyšla ovulace na víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.3.21 20:33

@Teruli03 no já ještě před dnešní kpntrolou byla napjatá jak struna jak to vyjde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.3.21 11:04

Ahoj tak ja dnes na kontrole folikulu… cekala jsem iui v pondeli. Omyl. Naverbovali jeste rychle pritele… udelaji to dnes. Bez sexualni abstinence. Za to 2folikuly po 20mm. Takze iui bude dnes! Snad to bude stat za to 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.3.21 11:18

@Popka tak to je super! Budu držet palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.3.21 11:23

@Popka tak super, aspoň je to bez nervů a bude to určitě ono. Ovitrell ti píchli nebo teď to bude úplně přirozeně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.3.21 11:25

@Elkapelka píchli, píchli… a bolelo to vic jak od pritele… 😁
Je to teda akce fofr, necekana! Tak snad 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...