Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 snad mate všechny pravdu teď mi ale řeknete očkovat nás teď proti covidu nebo ne?
@Loreve zrovna jsem nad tím přemýšlel když koukám na zprávy.. nevím no, každý má na to jiný názor, ale já osobně bych do toho pravděpodobně asi nešla.
Ahojky holky včera jsem byla na kontrolním ultrazvuku na gynekologii Dr říkal že je vše v pořádku a nic nebrání otěhotnění folikul 18mm a sliznice 7mm vše připraveno na inseminaci večer jsme píchaly ovitrelle sama bych to nepíchla musel manžel chudák no alespoň takhle si za píchal když jinak teď nemůže
a zítra jedeme do car na druhou iui kéž by se konečně zadařilo.
![]()
@radana80 držím pesticky z celého srdce❤️️ Pak napište jak se cítíte?
@radana80 tak budeme držet palečky
snad už nám to holky konečně vyjde ![]()
@radana80 hodne stestiii🌻
Me u druhe iui take pichal ovitrel pritel, musim uznat ze sem z toho mela mega stres! A nakonec jsem necitila nic. Udelal to lepe jak sestra v caru:))))
@Loreve @Teruli03 @Popka Holky moc díky jste zlaté taky vám přeji to samé už aby ten zítřek byl za mnou. ![]()
Tak ultrazvuk byl dneska, sem si blbka napsala špatně datum, ale naštěstí tam byli všichni v pohodě
v pátek si necham udělat průchodnost vejcovodů hned před prvním pokusem, byla bych nervní z toho že bych nevěděla jestli jsem po téhle stránce OK.. no a když bude vše OK, tak v pondělí prý 1. pokus ![]()
@Moniiiska13 a to te i objednali na tu pruchodnost? Me ji nechteli delat takhle pred ovu aby mi neposkodili jiz vytvorene folikuly
@Popka jojo, říkal že tam nějaké drobné riziko je, ale já stejně s prvním pokusem počítala až další měsíc, tak to risknu a třeba to bude v pohodě 🙂
Ahojky tak za chvilku vyrážíme do car na druhou iui už aby to bylo za náma a zadařilo se. ![]()
Ahojky tak včerejší ulrazvuk po Letrozole úplně super ![]()
Na každé straně folikul 21mm, sliznice jako peřinka
prý připraveno pro dvojčátka ![]()
Zítra jdeme na naší 3. a poslední iui tak snad bude do třetice všeho dobrého ![]()
Jinak už máme zažádáno o ivf ![]()
Holky držím nám všem palečky, ať je tento měsíc úspěšný pro všechny ![]()
@radana80 píše:
Ahojky tak za chvilku vyrážíme do car na druhou iui už aby to bylo za náma a zadařilo se.
Určitě se zadaří ![]()