Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky pomoc 😃 já jsem v šoku.. koukejte na test.. bojím se, ze je to ovirtelle.. ale to jsem zkoušela asi 7dpo a test byl úplně bílý.. prilozim taky😃
@18verca tohle ovitrell nebude, tak snad bude jen sílit. Gratuluji
trochu naděje pro nás
vypadá to, že u Vás byl opravdu jen problém u spermií, když to vyšlo na poprvé ![]()
Příspěvek upraven 07.03.21 v 07:10
Ježíš já tady pořad chodím tam a zpět a nemůžu tomu uvěřit 😃 mě se taky nechce věřit, ze by to byl ovirtelle.. naděje jen strašně důležitá.. já tento měsíc neměla ani kapku naděje a možná to teda vyšlo 😃 ☺️️
@18verca ty jo, asi bych na tom byla stejně, nemohla tomu uvěřit, po tolika bílých testech. Jak jsem psala u Vás stačilo pomoc spermiím na správné místo ![]()
Dělala jsem ještě další dva, nemohla jsem tomu uvěřit 😃 jen mám pořad v hlavě, aby to nebylo ovirtelle 😞
@18verca ovitrell to být nemůže, když už předtím tam nic nebylo
já myslím že je to víc jak jasné ![]()
@18verca no tak gratuluju
to mas krásné pozitivni
já jo delala taky ale nic tam opet nebylo, ale já to stejně věděla ![]()
@18verca neboj, od ovitrelle je to už dlouho
Prostě si těhotná
![]()
Ahoj holky, jsem taky dnes 11den po iui. 13 den po ovitrelle. Dělala jsem si TT 9 den po iui ráno od Dr Maxe. A dnes, tedy 11den po iui, taky od Dr Maxe a přijde mi že čárka nesílí. Dnes odpoledne jsem si dělala ještě mama test a ten mi přijde silnější. Mohu poprosit o názor? Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
@18verca moc gratuluju
ať jen sílí
tohle už ovitrelle určitě nebude ![]()
Děvčata
jak IUI funguje? Pošle nás dr do centra a tam co? Máme už spermiogram, krev na hormony, hematologie a vše v pořádku. Tak začínám uvažovat co dál.
@Kuuuky to vypadá na pozitivní test…na to že jsi teprve 11 den tak je to hezky viditelná druhá čárka…takže držím palce ![]()