Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zeny, byla jsem dnes na svem prvnim IUI a hned jsem zjistila novinku (pry 14 dni stara) - a sice, ze nove mame narok na proplaceni pojistovnou na 6 IUI za zivot, ne za rok!
@zuzbor ahoj, no popravdě bych se tomu ani nedivila. Mě nedávno doktorka taky sdělila, že pojišťovny přestaly nějak od února hradit injekční hormonální stimulační léčbu jak na IUI tak k IVF
@Merillyn tak to bud rada ze pco nemáš
mě dneska začíná bolet bricho na ms a dva jebaci na obličeji takze počítám ze to za par dni dostanu
Holky, je tady někdo, komu se v poslední době zadarilo po IUI? Já jsem 9dni po prvni inseminaci a cekam.. a mám pocit, ze už tady dlouho nedal nikdo pozitivní test😃 😞 a ze pojišťovna proplatí jen 6× za život jsem nevěděla, myslela jsem si, tak jak všichni, ze 6× ročně 😃 a na kolik to teda vyjde, když si to cele musíme hradit sami? Nevíte?
@Merillyn ty blaho tak to je teda dobra pálka.. ještě když je tam docela malé procento šance a chodí se na to každý měsíc a zkouší se to😃
Ahoj holky, dnes jsem 14 dní od IUI, test negativní. Tak ted budu čekat na další IUI do třetice.
@Nunik1995 achjo to mě mrzi 😞 já budu v neděli 12dpo, tak chci zkusit test.. a u vás našli nějaký problém?
@18verca tak držím moc pěsti ![]()
Ano, mam alergie na sperma, takže imunologický problémem, mám nasazený Medrol.
Imuno jsem si zařídila sama, snad do teď by mi ji ani neudělali. Předtím se povedlo IUI hned první měsíc po nasazení medrolu, ale bohuže to nedopadlo v 11 týdnu.
Takže teď věřím že taky zabere, jen to chce čas ![]()
@18verca přesně, každý měsíc a jistota malá
no je to blbý no…
@Nunik1995 to je smutné 😞 snad se brzo zadari, teď už víte, ze to jde a další těhotenství bude určitě v pořádku ☺️️