IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
26.2.21 22:42

@Chceme zkuste se zeptat svého doktora zda by byl pro Vás vhodný. Nám nic jiného nezbývá 😒. Přesto je to cesta určitě méně zatěžující. Musíte si to hradit sami (cca 12000).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.2.21 07:32
@darana1983 píše:
@Chceme zkuste se zeptat svého doktora zda by byl pro Vás vhodný. Nám nic jiného nezbývá 😒. Přesto je to cesta určitě méně zatěžující. Musíte si to hradit sami (cca 12000).

Já právě nechci klasické ivf kvůli hormonum, tak bych chtěla vyzkoušet toto. U nás na klinice se platí 16 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.2.21 07:39

MS přes gynprodyl

Ahojky tak jsem 11 dní od 2. inseminace. Měla jsme 11 prášku gynprodyl vždy na noc, včera jsem začala spinit a dneska už MS. Fakt mě překvapilo že to můžu dostat i přes ten gynprodyl 🤷‍♀️ 🤦‍♀️
Takže budu v pondělí volat na kliniku a budu řešit co dál… Zeptám se na nativní ivf, jestli by nám to stačilo než klasické ivf.
Jsme oba zdraví a jen se nám nedaří, možná i pro to jak na to myslím, nevim. Stalo se vám to některé taky? Já mám gynprodyl asi po 3. A nikdy jsem to při něm nedostala. Ale dostala jsem to hezky v termínu MS 😀

Jinak holky kdo ještě netestoval držím Vám palečky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.2.21 20:30

@Chceme já ještě čekám, testovat bych měla v úterý… Zatím odvolávám… Beru Utrogestan…

Jinak držím palečky že to vyjde v dalším cyklu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.2.21 21:28

Já ještě nic… 12.DPO… ms predehra ale na milstě už 3.den😃cekam ji do rana nebo behem zítřka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.2.21 21:55

@Janča3030 tak 5 pokus bude třeba úspěšný :palec: :hug: No jsem zvědavá jak to dopadne, žádný větší problém nemám kromě vyšší štítné žlázy, ale to by mělo být už v pořádku. Měla jsem anovulacni cykli a dělali se mi z vajíček cysty… :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.3.21 00:00

Čau ženy, přidávám se k vám do diskuze. Jsem po 1. iui, 12.den po a 2 dny před možnou ms. Muž špatná morfologie, spermio v minulosti v normě. Břicho lehce bolí, ale ne pořád, hlava mě bolí dost. Nevíte někdo, jakým stylem se selektují a upravují spermie před iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.3.21 08:16

Ahoj ženy, tak dnes 11 den po IUI a ze zvědavosti jsem testla a na testu nic co vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
1.3.21 14:09

Tak včera holky jak jsem čekala menstruace přišla odpoledne, v noci jsem bolesti břicha nemohla ani spát pomohl až prášek, první iui se nám nepovedlo ta budu doufat v další iui. Jinak o víkendu jsme byly posedět s kamarády a když jsme chtěli jít dřív domů tak prý proč a že nás jedině omlouvá jestli jdeme dělat děti že už by to chtělo další dítě tak ať se snažíme, kdyby věděli jak se snažíme, měla jsem se co udržet abych se nerozbrečela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
1.3.21 14:56

@Merillyn no já už tomu moc nevěřím ze se povedlo, beztak ty folikuly byly prázdný jako u ivf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.3.21 14:59
@radana80 píše:
Tak včera holky jak jsem čekala menstruace přišla odpoledne, v noci jsem bolesti břicha nemohla ani spát pomohl až prášek, první iui se nám nepovedlo ta budu doufat v další iui. Jinak o víkendu jsme byly posedět s kamarády a když jsme chtěli jít dřív domů tak prý proč a že nás jedině omlouvá jestli jdeme dělat děti že už by to chtělo další dítě tak ať se snažíme, kdyby věděli jak se snažíme, měla jsem se co udržet abych se nerozbrečela :zed:

Takovýhle řeči úplně nesnáším… Vždycky bych to těm lidem nejradši vrazila 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
1.3.21 16:25

Já jsem 14 dní po IUI a zatím čekám na ms…

• Citovat
  • Upravit
953
1.3.21 18:19

Ahoj holky, přidávám se a dnes jsem byla na své 4 IUI tak uvidíme :D
Byl některé z Vás partner na fragmentologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.3.21 21:16

Zítra mám 14dni po IUI, test dnes sněhobílý… MS má dorazit v pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.3.21 22:58

@Janča3030 Ale jdi, musíme být silné a věřit :hug: jednou to vyjít musí :palec: už se ti to stalo že si měla prázdný folikul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí