Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zenacinu ach jo
Já jsem sice tomu moc naději nedávala
Protože mi přišlo ze to IUI bylo pozdě
Ale i tak to zklamání… bylo velké
@Janča3030 hele nikdy neříkej nikdy
A to je něčím způsobené že máš prázdné folikuly? My se snažíme cca 3 roky, ale s tím že to moje gynekoložka neřešila, pak jsme šli do gennetu kam chodíme půl roku. ![]()
@Merillyn nevim čím to je 🙈ani dr to nevi🙈já mam amh 23 což znamená obri zásoba vajíček ale kde sou to teda nevim
a pcos samozřejmě
@sarah1618 píše:
Já mám další termín na prohlídku v Caru další pátek 12.3 a pak po víkendu asi další IUI. Uvidíme co řekne paní doktorka..
loni zhruba o tomto čase jsem už měla poslední ms…
Ahoj, tak jsem na tom podobně, ms dorazila dnes v noci, takže dnes 1DC a kontrola bude nejspíš taky příští čtvrtek nebo pátek a IUI bude podle mě hned v pondělí na to. Uvidíme jak to vyjde. Jdu na 2.IUI teď jsem měla měsíc pauzu.
Ahoj holky jak to tedy pročítám tak únor zatím moc plodný nebyl zatím žádný pozitivní test s // po iui tak snad březen bude lepší, holky musíte tu smůlu některá už prolomit já jdu v úterý na gynekologii na ultrazvuk a podle toho asi ve čtvrtek nebo v pátek na druhou iui.
![]()
Holky hlavu vzhůru! Březen bude určitě úspěšnější
Já jdu v úterý na ultrazvuk a pak na druhou IUI
Ahoj děvčata, já byla na IUI minulý pátek v Pronatalu v Praze, je to již 3 pokus od října minulého roku, ale vzhledem k poslednímu kontrolnímu ultrazvuku před IUI, kdy mi bylo oznámeno, že se jedná nejspíš o neprůchozí vejcovod, nejspíš srůsty po slepáku, nešlo konkrétně specifikovat z ultrazvukového vyšetření… si moc naděje nedělám, že by to mohlo vyjít, byla mi doporučena laparoskopie a nebo rovnou IVF.
Držím Vám palce
ať vám se zadaří ![]()
@Janča3030 Tak to je jedna velká záhada
Tak třeba ty pořádný folikuly teprve přijdou a to teprve bude jízda
je to napalici… Člověk si myslí že to půjde s že taková ta jistota je IVF, ale pak jsou takovéhle komplikace… U mě měli podezření na PCO, ale to se nakonec nepotvrdilo…
@Teruli03 píše:
Holky hlavu vzhůru! Březen bude určitě úspěšnějšíJá jdu v úterý na ultrazvuk a pak na druhou IUI
Ahoj tak to budeme mít iui asi stejně já taky v úterý ultrazvuk a taky podruhé iui. ![]()
@radana80 tak to aspoň potom spolu budeme odpočítávat dny do testování a doufám že objevíme už konečně ty vytoužené // ![]()
@Teruli03 no už aby jsme ty // objevily bylo by to hned veselejší kam chodíš do car. ![]()
@Teruli03 chodím do Pardubic dnes mám 4dc menstruace už pomalu slábne hurá na utz. jdu 10 DC jak ty? ![]()
@radana80 mám to úplně stejně
dnes 4 DC a MS už jen minimální, taky jdu na ultrazvuk 10dc
ale já teda teď beru letrozol na ovulaci, měla jsem minule clostillbegyt ale ten mi snižoval sliznici tak teď zkoušíme ten letrozol.. doufám že budou nějaké folíky. Bez hormonů ovulaci nemám.. mám trochu zvýšený testosteron a AMH 7, takže pcos