Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 testovala jsem asi 3 dny pred a postupně to sílilo, pak po ovitrelle bylo silně pozitivní. Takze i před aplikací injekce bylo videt ze by postupně došlo k ovulaci ![]()
Holky tak ja jsem dnes 13 den po iui a test opět bílý.. takze u nas to nevyslo ![]()
@Teruli03 Tery to mě mrzí.
Ale nezoufej
Jsi na té správné cestě a dojdeš tam ![]()
@sarah1618 zatím z toho ještě nejsem tak zdrcená, věřím že jednou to vyjde
byla to přece jen naše první inseminace, tak doufám že druhý pokus už bude úspěšnější ![]()
@Teruli03 určitě
Já mám také za sebou teprve první IUI ale jsem zatím jen 7 nebo 8 DPO
@sarah1618 budu držet palečky ať najdeš za pár dní krásné // ![]()
@Teruli03 dekuji jsi moc hodna
. Zrovna dneska jsem nad tim premyslela, ze za par dni se da testovat. Ale asi do toho nepujdu. Pockam na ms..
Kdyz jsem byla loni poprve tehotna, tak jsem cekala pet dni po zpozdeni nez jsem to zkusila… Ah holky kez by me to potkalo brzy znovu.
Ahoj vsem, mam za sebou IUI v Prague Fertility Centre a take me prekvapilo, ze jsem mela hned vstat a chvili jsem si nepolezela. Nasla jsem na toto tema zajimavou studii a dle ni lezeni po IUI neni nezbytne nutne, ale osobne by mi alespon 5 minut polezeni prislo fajn, pro klid duse
Zjistilo se, ze po IUI trva cca 3-10 minut nez spermie doplavou ke konci vejcovodu.
https://rscbayarea.com/…ing-down-iui
Zdravím všechny, dneska máme první IUI.. dáváme tomu samozřejmě velké naděje, tak snad ☺️️ Nejhorší bude to čekání na test 🙄
@18verca
Ahojky, držím Ti pěsti, tak jako všem tady ![]()
Já mám 13 den po první IUI a MS by měla/neměla dorazit ve čtvrtek, do té doby nechci testovat, dělala jsem test v sobotu a sněhobílý, tak už nebudu testovat a čekat zda dorazí MS.
Ahojky dnes jsem to už nevydržela a zkusila udělat test a sněhobílo tak se asi první iui nepovedlo. ![]()