Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 Je to tak. Jednala se mnou naprosto narovinu a za to jsem mnohem raději, než za obecné řeči. I mi nabízela, zda ještě chceme zkoušet 3. pokus, ale sama řekla, že za ni jsou to zbytečné nervy.
@Venasis to zvládneš neboj. Hlavně nezapomeň být uvolněná a mít pozitivní myšlenky.. ![]()
@sarah1618 3. pokus vynecháme. Ta pravděpodobnost na úspěch je strašně nízká. A přiznám se, že za ty nervy kolem toho mi to nestojí. Radši si uděláme po delší době hezký večer ![]()
@vasmi takže Tě to čeká v dubnu
Asi bych se tak taky rozhodla
Na měsíc si odpočinout a pak hurá do toho
Moc Vám držím palce
A v dubnu už s // ![]()
@sarah1618 děkuji 🙏 doufám, že to půjde, mívám nízkou sliznici, a neznám nikoho kdo na tom byl, tak ještě, že je tahle stranka😁
Ahoj holky, tak dnes jsem 10 den po iui a test bílý
ještě uvidím co v neděli, ale moc tomu šanci už teda nedávám
@Teruli03
Ahojky, já jsem9 den po IUI ale testovat ještě nechci
. Chtěla bych vydržet až do MS jestli dorazí či ne
zatím se dokážu docela zaměstnat že ani nemám pokušení testovat ![]()
@Kakamila94 tak to ti závidím že zatím nechceš testovat
já mám jít až za 5 dní na krev a teprve podle toho jak vyjde tak vysadit progesteron, takže já ms neočekávám
ani nevím jestli je tam ještě nějaká naděje že by test mohl vyjít pozitivně. A jak se cítíš? Pociťuješ na sobě nějaké změny? ![]()
@Kakamila94 píše:
@Teruli03
Ahojky, já jsem9 den po IUI ale testovat ještě nechci. Chtěla bych vydržet až do MS jestli dorazí či ne
zatím se dokážu docela zaměstnat že ani nemám pokušení testovat
Tomu se říká pevná vůle
já mám dnes 3 dny po IUI ale naštěstí jsem zavalena prací, tak není moc prostoru pro myšlenky testovat, navíc mám opravdu ještě brzy a bylo by to ovlivněno… Jen cítím takové menší tlaky a sem tam škubnutí v podbřišku… tak uvidíme jestli a jak se to vyvrbí, každopádně držím palečky ![]()
@Teruli03
Já mám brát progesteron do 24.2. takže snad až po tom 24.2 vyzkouším.
Jinak asi nějaké změny nepociťuji, občas mě trošku pobolívá v podbříšku ale nic vážného, a včera teda přítel smažil bramboráky a z toho smradu mi nebylo taky 2× dobře, ale to se mi občas stane to bych nepřisuzovala případnému těhotenství ![]()
Co ty jak se cítíš?
@Kakamila94 no mě taky občas píchne někde v podbřišku, ale nemyslím si že by to mělo nějakou spojitost s případným těhotenstvím
jinak vůbec žádné změny na sobě nepozoruji
Já jsem také jen 3 dny po IUI
Ovulace ani nevím kdy byla jestli už v pondělí nebo až v úterý…
Já jsem měla s testováním problém hlavně po prvním IUI, kterému jsem fakt věřila a docela jsem se na to upnula. Samozřejmě jsem měla všechny možné příznaky, ale spíš vsugerované a nebo díky Utrogestanu. Testovala jsem asi 10 den a bílo, 14 den taktéž, vysadila jsem Utrogestan a hned přišla MS.
U druhého pokusu to takové nebylo, protože zaprvé jsem už tak trochu ztratila naději a tolik tomu nevěřila, a za druhé jsme řešily nějaké problémy doma, takže nebyl čas a ani chuť na to myslet. Přesto mě teda píchalo v podbříšku, bolela prsa, byla jsem unavená, dva dny mě bolela hlava, a pořád mi byla zima a měla jsem ledové nohy… Teď už to vsugerované nebylo, ale nejspíš to bylo zas tím Utrogestanem. Test jsem dělala až 14 den, to už se to ve mě zase trochu rozzářilo, že třeba náááhodou to vyšlo… Ale zase nic.
No a teď čekáme na třetí a asi poslední IUI, tak uvidíme
.
@vasmi ještě ze ses dostala do rukou této paní doktorky
bych se ji od teď držela jako klíště…