Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 Ahojky, do reprofitu v Ostravě🙂 @Kakamila94 tak držím palce moc😊 snad najdes dvě čárky
@18verca no holky nevím
Mě teď se začíná dělat akné na obličeji
Takže to moc nevidím ![]()
@sarah1618 já myslím, ze to nic neznamená ☺️️
Tak já už to mám teda za sebou ☺️️ Teď budeme čekat dva týdny, mám udělat test a zavolat jak to vypadá 😃
Ahoj holky přidám se k vám jestli mužů,,,sem dneska po paty iui tak snad už
kdyz ne tak nás čeká v dubnu 3ivf (inseminace máme teda spis jako takový vložky mezi ivf) ale náhoda je blbec
![]()
Ahojte holky, tak jsem dnes byla na krev a následně u doktorky, krev boužel negativní (nic jiného jsem ani nečekala po negativnich testech) a domluvili jsme se tedy na druhé inseminaci. Tentokrát mi předepsala Letrozol 3-7dc, tak uvidíme
Ahoj holky, dnes měla dorazit MS zatím nic, byli jsme dnes na kontrole a paní doktorka říkala že v děloze to vypadá dobře že je tam hodně sliznice, brali mi krev a zítra mám volat na výsledky 😍 asi si zkusím ještě koupit test do zítra to asi nevydržím 😁
Ahoj,
Ja včera pichala Ovitrelle a zítra mě čeká IUI
Druhý pokus
nejdete teď někdo také na IUI? My měli sex i včera protože už jsem vedela utz že mám velký folikul a nevím zda do zítra do 15 hod kdy mohl lékař vydrží, tedy lékař řekl ve středu doma sami, ČT pauza a pátek v 15 inseminace. Zkusili jsme poprvé Lubrikační gel na podporu početí
@Clematisek ahoj no já byla ted v úterý na iui😊tak hodně stesti
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala
Dneska jsem podstoupila první IUI, tak jsem zvědavá co za 14 dní uvidím na testu
![]()
@Merillyn ahoj tak to budeme čekat společně,,,já byla na iui v úterý
ja už byla teda na paty ![]()
Tak já tedy po 2.iui ocekavam v nedeli ms… cejtim ji tam mrchu! Podbrisek je aktivní 😖