Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janča3030 achjoo.. to čekání je hrozné.. kdyby si tak aspoň člověk uměl rict, až to přijde, tak to přijde a jen čekat v pohodě a pak být mile překvapený, až to vyjde.. jenže člověk je z toho ve středu, obrečí každý negativní test a chce to hned a pak to nejde ještě víc, protože psychika 😃 mě to čekání teda hodně naučilo, ze nemůžu mít všechno hned a jak chci já a hodně věci jsem si uvědomila.. ale už by to teda fakt přijít mohlo 😂
@Janča3030 taky taky, kolikrát jsem tak nasrana, ze nadavam, ze se na to radši vy*eru😂
@Janča3030 Joo jsem no, vlastně jsme se začali snažit když mi bylo 21, vždycky jsem chtěla být mlada mamca, moc se mi to líbí, jsme zajištění a tak, no ale není to vždycky tak, jak si to naplanujeme😃 pravě proto, ze jsme oba mladí, by to mělo jít rychleji, moje kamarádky otehotnely všechny ani neví jak😃
@18verca Joo já taky chtěla být mladounka maminka ale sehnat chlapa byla fuška
tak sem aspoň procestovala kde co
tak to ti to půjde ráz dva a kam chodíš do centra???
@Janča3030 to je ten problém no, ze někdo nemůže najít toho pravého 😃 já měla to štěstí, ze ho potkala hned za mlada😃 do reprofitu v Ostravě ☺️️ A kde ty?
@18verca píše:
@Janča3030 to je ten problém no, ze někdo nemůže najít toho pravého 😃 já měla to štěstí, ze ho potkala hned za mlada😃 do reprofitu v Ostravě ☺️️ A kde ty?
Jak koukám, najít partnera je kumšt… Já taky měla štěstí, jsme spolu od mých 17… Přes 8 lež už
ale to miminko nam nějak nejde… A i když všichni říkají že jsem mladá, že mám čas… To nějak neuchlacholi, nehledě na to, že už delší dobu cítíme že nejsme kompletní a že by miminko bylo ten náš chybějící kousíček
držím palce aby jste našli // co nejdříve… My se během února chystáme na druhé iui, první nevyšlo… A to jsme oba zdraví, jen manžel má maličko nižší koncentraci, ale ne nijak katastrofálně… ![]()
@18verca no tak uvidím, chci se někam objednat, jsem zvědavá co zjistí
![]()
@Nexxie Jojo taky to slyším pořad, ze jsme mladí, ze máme čas, ze mi bude teprve 24 a do 30ti daleko a bla bla😃 já myslím, ze je úplně jedno kolik cloveku je let.. po mimcu muže touzit stejně ve 20 i ve 40..jediný rozdíl je ten věk a ze nám když to bude trvat dele, tak teda pořad budeme mladí no😃 ale ta touha muže být stejná a té neporucis😞 jee to jsi napsala moc hezky ❤️️ Taky miminko moc chceme a těšíme se až budeme rodina a ten kousicek nám chybí ❤️️ Achjo je to smutné, ze v dnešní době mají i mladí lidé s tímhle problém.. já nikdy necekala, ze mě se tohle bude tykat a budu čekat několik let.. já vždycky vedela, ze chci děti dost brzo, takže když jsme se začali v mých 21 snažit, tak jsem tak nějak myslela, ze nám to půjde hned a hele už to jsou dva roky a pravděpodobně jsme i zdraví.. zatím nemáme genetiku a takové testy.. manžel má trosku horší spermiogram, má jen 1% dobrých spermii, tak nevíme jestli to muže být tím.. na naši první inseminaci mi říkala paní doktorka, ze mi zavádí 13milionu spermii a ze je to krasny výsledek, tak nevím
a jsk dlouho se snažíte vy?☺️️ Jinak my asi taky půjdeme na druhé IUI.. jsem 11dpo, ale mám proste takové tušení, ze to nevyslo, ani nevím proč 😃
@18verca já ted do Prahy do gennetu, predtim sem byla v pronatalu ale v prosinci sem přešla práve,, hele třeba ti to vyslo
už jen jeden den ![]()
@18verca mě letos bude 26, snažíme se taky skoro dva roky… Jojo, to si člověk asi nemyslí… Jen když to nejde, začne pochybovat… Je to na prd… Důležité je, mít partnera se kterým se navzájem podržíte a podpoříte 🙏
Jen teď trošku špatně snáším, že jsou všichni okolo tehotni (nejlepší kamarádka, co sotva vysadila prášky…bum 17tt, kolegyně z posledního snehulacka je 28tt) přeji jim to a jsem ráda že nemusela zejména kamarádka mít takové trápení jakým si procházíme my… Ale vis jak to je… Tohle se hrozně těžko ovlivňuje… Já jsem po prvním IUI cítila hrozně prsa, což normálně nemivam… Ale když to pak přestalo, tak jsem se smířila s tím, že to nevyšlo…a když přišla ms tak jsem nebyla ani tak zklamaná… Teď se těším na druhé a věřím, doufám že bude úspěšnější
držím palečky aby ti to vyšlo, a dej vědět, myslím na tebe
![]()