IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
4.3.21 21:49

@Merillyn super :palec: my minule úterý, tak potom chci vědět, jak to dopadlo :D já se chystám testovat v neděli :D ale jsem skeptická a moc tomu nevěřím, ani nevím proč 😃 někdy mám pocit, ze to snad nikdy nezaziju😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
4.3.21 23:05

Úplně mi mluvíš z duše :lol: :palec: taky se mi honí hlavou myšlenka že to určitě nezažiju jake to je a mít rodinu :zed: je to na palici, ach ta psychika :) :roll: Ale taky tomu moc šanci nedávám, 3 roky snažení s že by to najednou to vyšlo…? No budu v to doufat :oops: :D :D doktorka sice říkala že to nebylo snažení že jsem byla bez ovulace, ale stejně je to dlouhá doba :zed: No mě to děsně láká to testování, Ke chci vydržet co nejdéle, už jenom kvůli tomu že už jsem viděla tolikrát bílí test že nevěřím že tam tam čárka na víc bude :roll: :? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.3.21 07:28

@Merillyn tak to jsme na tom opravdu stejně 😃 někdy mám dny kdy tomu věřím a doufám, ale to je spis chvilkove a když už dojde na testování, tak proste nevěřím, ze tam ta druha čárka bude a ani si to vlastně neumím představit, jaké by to bylo a pak si rikam, ze to snad nezaziju, jaký je to pocit, když ti tam ty dvě čárky najedou😃 manžel mi říká, ze nám to nevychází kvůli toho, jak jsem negativní a nevěřím tomu😂 psychika je strašně důležitá no😞 a vy se snažíte tři roky a ty jsi neměla ovulaci? Protože to má doktorka pravdu a žádné snažení to nebylo, tam nebyla žádná šance otehotneni, když nebyla ovulace.. takže teď když ji mas, tak to určitě vyjde :andel: buď rada, ze se na něco přišlo, proč to vlastně neslo a teď mas naději, ze ovu probíhá a doktoři to zařídí :* třeba my jsme v pohodě, já ovulaci mám skoro každý měsíc, někdy se stane, ze je anovulacni, ale to je asi normální a stejně to nejde.. to je potom blby, když víš, ze bylo vše Ok a stejně to nejde.. ještě mi sice nedělali průchodnost a genetiku taky ne, protože jsme mladí a nepředpokládá se, ze by byl nějaký problém.. a manželovi vyšlo ze má morfologii jen 1%, tak to možná bylo kvůli toho, ale kdo ví :nevim: promin, za tu slohovku, když já už se rozepisu😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.3.21 09:22
@18verca píše:
@Merillyn tak to jsme na tom opravdu stejně 😃 někdy mám dny kdy tomu věřím a doufám, ale to je spis chvilkove a když už dojde na testování, tak proste nevěřím, ze tam ta druha čárka bude a ani si to vlastně neumím představit, jaké by to bylo a pak si rikam, ze to snad nezaziju, jaký je to pocit, když ti tam ty dvě čárky najedou😃 manžel mi říká, ze nám to nevychází kvůli toho, jak jsem negativní a nevěřím tomu😂 psychika je strašně důležitá no😞 a vy se snažíte tři roky a ty jsi neměla ovulaci? Protože to má doktorka pravdu a žádné snažení to nebylo, tam nebyla žádná šance otehotneni, když nebyla ovulace.. takže teď když ji mas, tak to určitě vyjde :andel: buď rada, ze se na něco přišlo, proč to vlastně neslo a teď mas naději, ze ovu probíhá a doktoři to zařídí :* třeba my jsme v pohodě, já ovulaci mám skoro každý měsíc, někdy se stane, ze je anovulacni, ale to je asi normální a stejně to nejde.. to je potom blby, když víš, ze bylo vše Ok a stejně to nejde.. ještě mi sice nedělali průchodnost a genetiku taky ne, protože jsme mladí a nepředpokládá se, ze by byl nějaký problém.. a manželovi vyšlo ze má morfologii jen 1%, tak to možná bylo kvůli toho, ale kdo ví :nevim: promin, za tu slohovku, když já už se rozepisu😃

Mám to s tím testováním úplně stejně, taky už nějak nedoufám, že by tam ty dvě čárky byly :zed:. Ale na druhou stranu i když počítám s tím, že tam nebudou, tak jsem pak z toho zklamaná a smutná, protože dokud ten test neudělám, tak nějaká naděje tam pořád je. A přesně jak píšeš, snažím se myslet pozitivně, některé dny, chvilky, si říkám, že to určitě teď vyšlo, že to tam bude. Ale pak to zase vyprchá a už to tak pozitivně nevidím.

Jinak my jsme byli včera potřetí na IUI. Spermiogram byl ještě horší než předešlý pokus, a vlastně nejhorší za celou dobu. Doktorka teda říkala, že to není katastrofa, že není nemožné po tom otěhotnět, ale že horší to teda je. Ale že prý spermií mají tisíce, tak že to třeba nějaká dá :lol:, no nevím, moc tomu nevěřím.

Další pokusy už pak asi zkoušet nebudeme, v CARu už doporučují IVF, ale do toho se mi ještě nějak moc nechce, takže to asi na nějakou dobu přestaneme řešit, odpočineme si, a IVF až pak. A jak je to s tím nativním IVF? To mi doktorka vůbec nenabízela - když já jsem v pořádku, mám ovulaci, mám vajíčka a problém je nejspíš „jen“ ve spermiích, tak by teoreticky mohl stačit ten nativ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.3.21 09:28

@18verca tys byla na iui 23.2?? Já totiž taky :mrgreen: já teda testovala už ráno :roll: nedalo mi to zas a belejsi test sem neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.3.21 09:55

@18verca jo tak to jsme fakt stejný :) :lol: ta psychika je mocná čarodějnice :) :zed: no neměla jsem ovulaci, po vysazení antikoncepce prostě nenaskocila a menstruace totálně rozházena a nepravidelná :zed: gynekoložka mi řekla že to chce čas a že jsem ještě mladá nedělala mi žádné vyšetření. Po roce jsem si našla novou gynekoložku a ta mě dělala různá vyšetření a ta mi právě řekla že s největší pravděpodobností nedochází k ovulaci. Měla jsem s ní 2 cykli s clostíkem ale pokaždé se z folikulu stala cysta :roll: No a pak jsme šli do gennetu, takže jsem vlastně měla jen 3 cykli s ovulací za ty 3 roky :nevim: jo je fakt když vím kde byl problém že to nešlo, ale stejně je tam ta nejistota, mě dělali v gennetu průchodnost vejcovodů před IUI a ty jsou naštěstí průchozí. Manžel trošku horší speemio s tím že jich má o trošku méně, ale jinak má prý výbornou pohyblivost :lol: :mrgreen: My jsme na genetiku objednaný v dubnu, prý aby jsme byly klidnější :) chtěla bych ještě zkusit mobilizaci kostrče, nemáš s tím zkušenosti? Prý to hodně ženám pomohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.3.21 14:18

@anonym123abcd mám to opravdu úplně stejně 😞 jestli jste byli už na třech IUI a spermio nic moc. Já bych sla do IvF asi hned.. at to máme za sebou, pak už se budete jen těšit z miminka a všechno bude jak má☺️️ Já bych do toho pravděpodobně sla co nejdříve, ale to záleží na každém ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.3.21 14:20

@Janča3030 ano 23.2 😃 tak to je fajn, aspoň si můžeme říct jak to dopadlo a jak to vypadá s testováním 😃 já pravé taky premyslela nad dneškem, ale to je opravdu ještě brzo.. já zkusím v neděli ráno, to budu 12dpo a to si rikam, ze už by něco vidět jít mohlo, ale samozřejmě tomu zase nevěřím a budu zklamana 😃 mě teda po IUI bolelo břicho jako na ms i v zádech, pak par dni klid a včera zase bolest jako na ms, ale to už pravděpodobně bude asi chystají se na menstruaci 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.3.21 14:23

@Merillyn No já nevím jestli to byla mobilizace kostrce, ale projizdela mi přes pater, zkoušela kyčle i kostrč, jestli je to vše v pořádku a říkala ze je.. nevím jestli to bylo ale ono 😃 ale říkala, ze všechno Ok a byla jsem na tom už v létě a nic 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.3.21 16:24

@18verca mě po iui nebylo vůbec nic :nevim: já to v neděli taky ještě zkusím ale moc tomu sance nedávám :roll: spis se těším na ivf a to mi snad už konečně vyjde, trojka je prý šťastný číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.3.21 16:34

@Janča3030 a vy jste byli na druhem IUI tedka? A přišli vam na něco? A už chcete IvF, nebo doktoři už navrhli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.3.21 16:39

@18verca já už mam paty iui a dvě ivf za sebou :roll: poslední ivf sem měla v listopadu tak sem si ted dávala pauzu a sla sem aspoň na inseminace, já mam silný pco a nekvalitní vajíčka takže tohle byla spis taková vsuvka než se nám schválí ivf a pristi cyklus jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.3.21 16:40

@18verca Proto doufám ze třetí ivf vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.3.21 17:05

@Janča3030 aha, tak to mě moc mrzi teda, to jsem nevěděl, ze toho mas za sebou už tolik 😞 do třetice všeho dobrého, to už vyjde 😍 a jak dlouho se teda snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.3.21 17:20

@18verca tři roky už to budou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie