IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
8.3.21 22:47

Holky nemáte někdo zkušenost, kdy vysadit Utrogestan po nezdařilém IUI? Doktorka mi k tomu nic neřekla, logicky jsem myslela, že až se dostaví MS, která běžně chodí 16DPO. Jsem dnes 14DPO, mamatest negativní. Tak nevím, zda už vysadit nebo se MS dostaví i když ho budu dále brát. Četla jsem, že jí často blokuje. Bojím se vysadit, kdybych přeci jen byla těhu, i když to je asi už naivní představa… Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.3.21 22:52

@InTyMně mě rikali když je test negativní, tak vysadit. Minuly měsíc jsem to tak udělala m. Přišla 5ty den🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.3.21 22:58

@Loreve Děkuju a hned ten 14 den po inseminaci? Nebo ještě počkat? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.3.21 08:21

@InTyMně ja brala do tech 14 dni po iui i vcetne 14 dne, kdy jsem mela negativni test. Tzn uz od 15 dne vysazeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.3.21 08:23

@InTyMně ano 14 den udělat test a večer už vysadit pokud je negativní a Jak se Vám všem dnes dari nějaké bolesti? Něco se Vám zda jinak?❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.3.21 09:34

@Michaelanick @Loreve
Moc děkuji holky, dnes vysadím a snad přijde brzy MS, abych co nejdříve šla na třetí pokus ❤️️ Vám všem, co čekáte jak to dopadne, držím palečky! 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.3.21 09:44

@Michaelanick neboj všem to vyjde verim v to❤️️❤️️❤️️Vím co je to za trápení a mrzí mě, ze to musíme procházet. Mě včera nic nebylo a pak jdu a tak mě pichlo v levém boku, ze jsem zůstala v předklonu a teď dopol zase. Vůbec nevím zda je to vporadku, snažím se být v klidu všem držím pěsti ✊ ✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.21 12:09

@InTyMně Vysadila jsem 14 den po IUI když byl test negativní… i v CARu říkali vysadit, i když MS měla dorazit až za 3 dny… vysadila jsem tedy a dorazila tak jak měla… teď mám na 16. naplánovaný ultrazvuk před druhým pokusem, tak doufám že ten dopadne lépe :) Doufám a věřím, že se snad brzy všechny dočkáme // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.3.21 12:13

@Loreve nojo! Povede se to urcite:)
Ja mam za sebou 2.iui a nic. Ted pujdu v patek na kontrolu a predpokladam ze snad v pondeli 3.iui😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.3.21 12:15

@Popka budu držet pesticky❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
9.3.21 13:09

Ahojky holky tak za chvilku vyrážím na gynekologii na ultrazvuk a podle výsledků asi tento týden iui, půjde tento týden taký někdo na iui abych nečekala na výsledky sama? :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.3.21 14:05

Ahoj holky, tak mě čeká v pondělí druhá iui :palec: jdete některá taky tak? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.3.21 15:21

@Teruli03 u mě možná, ve čtvrtek jdu na utz a budu teprve 9DC tak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.3.21 15:27

Mě čeká ve čtvrtek první ultrazvuk, ale nemam ještě výsledky z genetiky, ani hormonální profil, tak úplně nevím co se mnou mají v plánu :D na odběrech krve sem byla v pátek.. A jak moc sem se toho bála, tak sem to úplně v pohodě přežila :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.3.21 16:16

@Moniiiska13 oni už budou výsledky hormonálního profilu mít a genetiky sice ne, ale podle mě IUI klidně navrhnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí