IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
11.3.21 10:26

Good luck!!

Tak vsem hodne stesti!!!💙 🌻
Ja jdu na kontrolu v patek, vlastne zitra:) tak se tesim ze snad v pondělí🌻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.3.21 11:25

Myslím na Vás holky! :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.3.21 14:35

Ahoj

Tak já byla dnes na utz, jsem 9DC a folikul jsem měla na právo 17 a vlevo 14 a sliznice jen 5mm :,( ale ta by snad měla dorůst. Na IUI jdu v neděli a v sobotu píchnout ovitrell. Tak snad to vyjde, v sobotu jdu ještě povinně na antigenní test a kolegyně jdou zítra, tak snad mě nedostanou do karantény :zed: a nebo já sebe :zed: tak hodně štěstí jdu na 2. IUI, minulý cyklus jsem nebyla protože bylo HyCoSy a neměla jsem žádnou podporu a jen jeden folikul, tak jsem to nechtěla hrotit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.3.21 14:35

@Chceme to je parada:smiling_face_with3_hearts:muzu se zeptat jak vysokou jste měla sliznici při měření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
11.3.21 15:09

@Chceme drzim palecky, taky pujdu na 3 iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.3.21 16:16

@Elkapelka a jeden folikul je málo? netuším kolik je ideální počet.. mam jeden dominantní na levém vaječníku, pár dalších tam bylo, ale takový prďolky malý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.3.21 16:59

@Moniiiska13 tak jako je to asi minimum, kdyby nebyl žádný tak by nic nebylo, ale zase aspoň dva nebo tři a je větší šance, já po klostiku vždy měla aspoň dva velké a jednou i tři, ale teď s femarou bída, nakonec jsem koukala že mám ovitrell píchnout už zítra v 19:00, tak nevím jestli to pak nezastaví růst sliznice, snad ne, koukala jsem že roste 5.-12.DC tak u mě měla čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.3.21 17:00

@Moniiiska13 cim vic tim lepe! Tez po clostiku celkem funguji… pri prvni iui jsem take mela pripraveno na dvojcatka ale nic z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.3.21 18:01
@Loreve píše:
@Chceme to je parada:smiling_face_with3_hearts:muzu se zeptat jak vysokou jste měla sliznici při měření?

7.9 mm… 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.3.21 18:08

@Michaelanick děkuji 😍 určitě nám to oboum dobře dopadne 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
11.3.21 18:59

Asi bych to zvládla i bez dvojčat :D no uvidím ještě zítra po té průchodnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.3.21 19:10

@Chceme děkuji za odpověď mě můj gynekolog říkal porad mate nízkou sliznici a teď v březnu na klinice mi lékařka řekla 3 folikuly a sliznice 8 mm podstoupili jsme IUI jsem 9ty den po. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.3.21 19:14
@Loreve píše:
@Chceme děkuji za odpověď mě můj gynekolog říkal porad mate nízkou sliznici a teď v březnu na klinice mi lékařka řekla 3 folikuly a sliznice 8 mm podstoupili jsme IUI jsem 9ty den po. :mavam:

Pfff ta sliznice je úplně krásná 😍 ty jo tak držím palečky 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.3.21 19:19

@Chceme jste strasne hodna dekuji❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.3.21 19:21

Tak teď jste mě tady holky s tou sliznicí docela zarazili.. já teda s clostillbegytem měla údajně sliznici hraniční. Teď mi místo toho napsali letrozol a teda 10dc co jsem byla na ultrazvuku měla pravděpodobně moje sliznice jen 4,5mm.. doktorka sice nic neříkala ale jestli jsem dobře viděla na obrazovce jak to měřila tak si myslím že tam větší číslo nebylo. Ale vůbec se nad tím nepozastavila a v pondělí jdeme na iui. Já teda mám delší cykly takže ovulace mi vychází až na to pondělí a to budu 16dc, tak nevím jestli se třeba i prodlouží doba růstu sliznice :nevim: nebo jestli opravdu roste jen 5-12dc tak to ji mam teda asi docela nizkou..měla jsem se blbec doktorky zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí