Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elkapelka
Ahoj, jeee, to jsi zlatá, moc děkuji za uklidnění a info. Já jsem si právě nebyla jistá, jestli jsem ji správně pochopila 🙃, že podle spermiogramu uiu, tak jsem měla strach, že když je v pořádku, že to bude dál přirozeně, protože nám říkala, že šance jsou vlastně téměř stejné přirozeně jako u uiu. My už se taky pomalinku blížíme k 2 rokům a člověk si prostě myslel, že až bude s tím pravým… Půjde to hned, že to to miminko prostě pozná, že už může… Že by mělo úžasnýho taťku 😊.
Také Ti moc držím palečky a díky za podporu ![]()
@Katka900
Ahojky, naprosto Tě myslím všechny chápeme… Vzhledem k mému věku už mám téměř většinu holek s dětmi = kámošky, spolužačky ze školy, ať už střední, nebo výška, kolegyně… Takže málo která pochopí jak se cítíš… Ono jim to kolikrát taky nešlo, ale rady budou stejné u každé… Nemysli na to a věnuj se něčemu jinému… My za ty dva roky máme úplně vymazleny byt, změnila jsem práci a šla z manažerské pozice a stresu k dětem, abych dělala něco, co mě baví a už tak trošku byla mezi dětmi, i když cizími. Začala jsem od léta víc žít zdravě… No zatím se nezadařilo, tak jsme se od ledna zkoušeli někam objednat do Caru, nakonec se nám téměř okamžitě ozvali z centra, kam jsme dostali termín za 14 dní, to bylo 2.3., hned nám udělali všechny možná vyšetření, odběry, partnerovi spermiogram, atd… Hned jsem dostala recept na Clostylbegyt. No a od 3.dne cyklu zobu a v pátek mám kontrolu a podle toho jak rostou folici, tak zřejmě první uiu. Takže celkem fofr, až jsem z toho úplně paf…
Věřím, že se všechny brzy dočkáme ❤️️.
Ahoj holky, tak ja už mám druhou inseminaci za sebou, zrovna ležím na pokoji
řeknu vám, dnes to vůbec nebolelo, nic jsem necítila, i přes to že se doktor nemohl dostat přes čípek tak si ho něčím musel přichytnout
opravdu je to o šikovnosti doktora
akorát teda manžel měl dnes jen 12% progresivnich spermii a ja jsem teda jeste pd ovitrelle necitila ze by ovulace prisla, tak uvidime no ![]()
@Teruli03 držím Ti palce, ať to vyjde…
Já ležím taky, doma, dnes mi bylo od rána strašně, mota se mi hlava, bolesti hlavy jako blázen a k tomu mi bylo špatně od žaludku a na zvracení, nemohla jsem ani snídat, tak jsem alespoň pila vodu a jak jsem kousla do jablka, tak jsem se málem neodtrhla od záchodu… Jestli budu takhle zvracet až budu v tom, tak potěš teda 😬 🙃. Asi reakce na ten Clostylbegyt, jinak mě nic nenapadá… Naštěstí dnes pátý den… V pátek mám kontrolu a pak uvidíme, kdy uiu.
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrolním ultrazvuku a mám jeden folikul dnes 10 den. cyklu 15.5mm injekci mám aplikovat ve středu a ve čtvrtek IUI, sliznice nerovná někde 4.5 nebo 6
Jak jste na to byly vy na kontrolním ultrazvuku? Přijde mi že na 10 den je nějaký malý, ale snad bude dorůstat co den 2mm ![]()
Jinak všem co uz byly na IUI tak držím palce!!!
@Nunik1995 ahoj, mě folikuly dozrávají později, mívám ovulaci po hormonech cca 16dc. Takže já měla 10dc folikul asi 13,5mm
@Lucinta ty si muzes rict co chces;) oni ti pouze doporuci a pokud to dlouho nejde, myslim ze ti iui doporuci. Pritel ma spermio taky super, jsme zdravi a jedine co se ví, ze spermio neprojdou pres muj posevni hlen-coz zjisti pri iui kdyz udelaji postkoitalni test. A proto je iui “jedine” reseni.:)
Takze se neboj ze te budou nitit to zkouset prirozene:) si myslim
@Teruli03 a myslíš že po aplikaci Ovitrille ještě folikul dorůstá?
Jsem dnes z toho nějaká zmatená.
@Nunik1995 to nevím, někde jsem četla že jo, ale jinde zase že je to jen na to aby folikul prasknul.. zase takovy znalec nejsem 😀 ja jsem ovitrelle pichla 14dc a dnes 16dc byla iui
@Teruli03 tak uvidíme, mě když se povedlo jednou IUI tak to bylo na 3 pokus a injekce byla pri 18mm a druhý den hned IUI což odpovídá stejně jako teď. Takže u každého je to fakt jiné…
Držím ti pěsti a věřím že za dva týdny tu uvidíme tvojí foto s pozitivním testem ![]()
Holky ještě mě zajímá zda ty dva týdny do testu jste v šetřícím režimu, nebo cvičíte, sex a vše děláte fungujete normálně?
@Popka
Jeeee, díky za info a uklidnění 🤗. My zatím veškeré výsledky odběry, krev, hormony, spermio, co jsem viděla a co nám poslala doktorka, tak máme v pořádku, snad to klapne co nejdříve s trochou té pomoci 😇.
@Nunik1995 ahojky jsem 12 den po IUI necvicim, běžné věci doma a v obchodě nákup spíše takový relax. Sex úplně normálně.
Nazdárek, tak mě to nakonec o měsíc odložili, ovulaci sme fakt prošvihli
teď mi měsíc čekání připadá nekonečný!! ![]()