IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
14.3.21 08:40

@Clematisek je to fajn když to jde pojistit doma.. U nás by to bylo úplně zbytečné no 😔 tak budu doufat, za pár hodin mam píchnout ovitrelle.. Vždycky sem měla ovulaci na den přesně, 14. den cyklu, což vychází na to pondělí, akorát v pátek mi na poslední chvíli dělali průchodnost, proto mam asi ty nejistoty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.3.21 08:42
@Moniiiska13 píše:
@Clematisek je to fajn když to jde pojistit doma.. U nás by to bylo úplně zbytečné no 😔 tak budu doufat, za pár hodin mam píchnout ovitrelle.. Vždycky sem měla ovulaci na den přesně, 14. den cyklu, což vychází na to pondělí, akorát v pátek mi na poslední chvíli dělali průchodnost, proto mam asi ty nejistoty :D

Bud v klídku fakt. Ja to ted nejmene cekala protože iui delali když už byl folikul prasklý, navic pri sexu jsem použila concieve plus gel coz muj lékař neznal tak to moc neocenil, ja tim padem s tim vůbec nepočítala a tehu test me šokoval. Uz jsem byla po ivf atd. Me obcas projde ze to přijde kdyz to nejmene cekame a doporučuji se na to fakt tolik nesoustredit. Ja to vzdy silene hrotila a vyslo to kdyz jsme se stěhovali a nedaval jsem tomu sance viz jak píši výše. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.3.21 10:11

@Moniiiska13 dobrý den já měla tento měsíc dřívější ovulaci 7 den jsem byla kontrole a jeden folikul 15mm, pozvali mě 10 den to už byly folikuly 3 rozměr 18mm v ten den jsem si píchla injekci a druhy na IUI, muzu říci takovou bolest při ovulaci jsem v životě necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.3.21 10:26

@Moniiiska13 neboj, já měla ve čtvrtek 17 mm a injekci píchla už v 19 h v pátek a teď čekám na IUI. Je to už 2. IUI, nějak to nehrotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.3.21 10:48

@Moniiiska13
Ja jsem byla na kontrole v patek a positala jsem ze pujdu na iui v pondeli. Jenze v patek 20 mm folikuly, musela sem vyhrotit pritele at okamzite prijede, odevzda vzorek, me pichli ovitrrl a za 2hodiny jsem mela po iui. Nepripravena, sex den predem… a vcera vecer sem teda taky tu stranu stema velkyma folikulama citila ze vybouchne😃
Musime doufat!!! A byt v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.3.21 10:56

Moc držím palce!! mě dělali tu průchodnost a byla sem upozorněna na špinění po, jenže sem špinila i ze soboty na neděli, tak nevim jestli to je jakože ještě k tomu a nebo už ta ovulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.3.21 12:04

Tak já mám po IUI. Dnes to byl horor, vůbec se nemohli dostat teď čípek, byl moc daleko tak ho přitahovala blíž a nakonec se povedlo, uvidíme no, ale myslím, že bylo pozdě. Dala mi rovnou recept na další IUI asi pro jistotu, nebo tomu nevěří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.3.21 18:34

@Elkapelka tyjo… to ani si nedokazu predstavit, ze by se me tam vrtal dele nez je zdravo👀
Me takhle dolovala cipek u pruchodnosti… a kolik jsi mela folikuly mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.3.21 18:43

@Popka ve čtvrtek 17mm jeden a druhý 14 mm, v pátek injekce a dnes IUI. Já zase měla klid u průchodnosti. Jinak při první IUI jsem měla folikul 22mm a šla jsem na IUI až druhý den. A ještě ráno tam byl i po ovitrellu. Jen vyrostl o 1mm. To mi ještě kontrolovala na prevenci doktorka na gynde. Jinak tady utz před samotným IUI nedělají jen na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
14.3.21 18:46

Ahoj holky, jsem ráda za skupinku…
Přes rok a půl se snažíme o miminko, nějak se mu k nám zatím ale nechce. Začali jsme teď od března chodit do CARu. Musím říct, že strach celkem odpadl, měli jsme štěstí na doktorku u které člověk nemá pocit „masovky“, nebo že zdržuje, první návštěva centra trvala 2,5 h, z toho dobrou hodinu a půl povídání a potom + mé vyšetření lékařkou. Poslali nám instrukce, takže byl partner rovnou připraven na odevzdání vzorku, který vyšel perfektně. Vzali nám oběma kompletní odběry a já rovnou dostala rcp. na Clostilbegyt, 11. den jdu na folikulometrii, ať se ví jak zafungoval a pak byla plánována uiu, ale Dr. říkala, že uvidíme podle spermiogramu…
Tak teď vlastně nevím, jestli nás teda čeká uiu, nebo ne. V pátek budu moudřejší. Každopádně nám všem moc držím palce, ať se brzy dočkáme // ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.3.21 18:55

@Elkapelka tak to by nemelo byt jeste pozde ne???
Hele vsude ctu ze kdyz tomu nejvic veris-povede se to 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.3.21 18:56

@Lucinta ahoj:)) to se ti teda paradne povenovali. U me clostik zabira perfektne. Tak drzim palce 🌻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.3.21 19:37

@Popka já zase čtu, že když to člověk vypustí tak se povede. Zkouším věřit, že by to mohlo klapnout, měla bych jim asi i věřit, že vědí co dělají. Každopádně nám držím palce :palec: přece jen po dnešní zkusen se mi do další IUI moc nechce :roll: ale co bych pro to mimco neudělala

@Lucinta jestli má chlap spermio v pořádku tak ti IUI udělají, klostik mi třeba zabíral víc než teď femara, ale zase mi po femare není tak blbě jako po klostiku tak to nehrotim, folikul vždy nějaký mám tak aspoň tak. Mi se snažíme už skoro dva roky a do centra jsme taky šli taky po roce a půl. Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.3.21 20:13

Holky jste asi jediní, kterých se mohu zeptat. Kamarádky jsou po porodu. Asi není příliš vhodné jim brečet na rameni. Ale taky přes rok. Spermio ok, já SZ ok a trombofilie apod. ok. Za rok dvě biochemka. Jdu na kontrolu v úterý a celkem jsem zvědavá na další postup. Už uvažujeme i o iui. Máte některá zkušenost nad dalším postupem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
14.3.21 21:17

@Popka, ahojky, no byla jsem z toho mile překvapená, všude jsem četla spíš, že si musí člověk zvyknout na to, že to je pro ně „pásová výroba“, ale možná to tak není u majitelky a zakladatelky centra, každopádně dělá dobré jméno a fakt ze mě většina obav odpadla… Jen se teď trošku bojím, že když měl partner super výsledky, tak jestli nás nenechají se dál snažit přirozeně, já mám trošku obavy, že když to nešlo do teď, že by třeba to uiu pomohlo jako „placebo“ na tu mou hlavu, že by člověk měl pocit, že se něco po roce a půl čekání děje a možná by si prvenství ulovil i plavec přímo od taťky a ne ze stříkačky… Ale spíš si člověk víc a víc uvědomuje, že ztrácel čas roky s těmi nepravými a když najde tu svou pravou polovinu, tak miminko nepřichází a človeku je prostě smutno a roky běží dál…
Tobě také moc držím palce, aby to klaplo 💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital