Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 ahoj tak jsme to měli podobně, mě samotný zákrok taky nebolel, i když se nemohla dostat přes čípek a musela přidržovat, jen potom mě půl dne bolelo břicho a spinila jsem. Jinak já taky po ovitrell nic necítila a ani necítím… držím palce ať to vyjde ![]()
@Moniiiska13 jeee to je škoda, ale ono to uteče, já jsem měla pauzu minulý měsíc a jak to uteklo ![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala do diskuze. Čeká mě tento týden ve čtvrtek ultrazvuk a když bude dostatečně velký folikul, tak snad v pátek i inseminace. Je to už náš druhý pokus. Na prvním jsem byla v listopadu, sice se zadařilo, ale po pár dnech to skončilo jako biochemické, takže doufám, že tentokrát budeme mít větší štěstí a embryjko se udrží. Je tu ještě někdo další, kdo jde tento týden na IUI? Ať můžu pak s někým sdílet pocity na 14 denní „čekačce“ ![]()
@BrnackaM
Ahoj, ty jdeš na sono ve čtvrtek, já v pátek… Budu 11.DC, ale ovu mívám později… nevím jak s tím ale pohnul Clostylbegyt.
Podle páteční folikulometrie nás čeká první uiu. Tak pak dám vědět, třeba budeme mít + - stejný termín 😇
@Elkapelka ahoj, mě teda zatím břicho nebolí a ani nešpiním. Jen občas někde v podbřišku nějaký tlak, ale jinak jakoby se vubec nic nedělo a jak kdybych nikde ani nebyla
tak uvidíme no. Kolikátý den jsi po? ![]()
@Teruli03 já dnes první den po, IUI byla včera. V pátek injekce a v neděli IUI, folikul 17 mm ve čtvrtek a sliznice jen 5,3mm. Uvidíme no, ona dlouho to zkoušela bez přiblížení a asi mám ten čípek citlivější. Furt ten katetr rovnala a tak. Nebylo to moc příjemné spíš než fyzicky psychicky. Jsem se v duchu modlila ať se to nakonec povede.
Ahoj holky,
Taky se k vám přidávám. Zítra jdu na folikometrii budu 13 DC, mám za sebou 1 neúspěšně IUI, mám PCOS. Chodí někdo do IVF centrum profesera Zecha v Plzni?
@Lucinta super, tak to budeme nějak podobně. Já jsem dřív taky měla ovulaci později (někdy až 21DC), ale teď beru Femaru (clostilbegyt jsem měla a nefungoval na mě) a mám ovulaci už okolo 13 DC. Ve čtvrtek budu 12dc, takže to budeme opravdu jen pár dní od sebe.
A je to tvoje první IUI?
@BrnackaM
Jeeee, tak to by bylo fajn, to asi fakt můžeme mít dost podobné ![]()
Ano, je to naše první uiu.
My jsme se víc jak rok a půl snažili přirozeně a zkoušeli neztrácet naději, ale na Silvestra jsem místo radosti do Nového roku, dostala po víc jak týdnu zpoždění, menstruaci a už jsem se prostě z toho pomalu složila… Vždycky jsem se držela a nějak si poplakala, jenže ten den mi prostě nějak nešlo přestat plakat, ani když jsem se šla proběhnout jako o závod a vyřvala se dole u řeky v lesech… Chudáci srnky a jiná divočina 😬. No a tak jsme se od nového roku zkoušeli někam dovolat, objednat a vlastně do třetice to vyšlo a termín jsme dostali za 14 dní a hned nám udělali všechna možná vyšetření a já odcházela rovnou s receptem na Clostylbegyt… Byli jsme tam 2.3., dnes jsem skončila brát Clostik a v pátek jdu na kontrolu a podle toho uiu. Celkem fofr, že nestačím ani nějak vnímat co se děje 😁.
Tak doufám, že kromě toho, že mi dnes Clostylbegyt asi po 5 letech vyvolal migrénu jako blázen… Byla jsem jak po hooodně špatné kocovině 🤣, zafungoval i na foliky.
@InTyMně Ahoj, já jdu na kontrolu 23.3., takže myslím, že mě 2. IUI čeká tak 26.3. ![]()
@Teruli03 12 den po IUI nic mě nebolí, v den ovulace jsem ale myslela, ze se budu plazit bolesti pak cca 4 dny mě bolel podbrisek pak sem tam někde pichlo no uvidíme už začínám mít slušný strach z testu