Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BrnackaM ahoj, já jdu na utz zítra a počítám že druhé iui by mohlo být ve čtvrtek… Uvidím co poví Dr… Doufám a věřím že se druhé iui zadaří
co čtu, tak se mnohokrát zadařilo na druhý pokus 🙏 ![]()
@Lucinta jj, všechno tohle úplně přesně znám. Já jsem ten náš listopadový neúspěch taky hodně špatně nesla. Obrečeli jsme to s manželem oba dva, ale já jsem potřebovala víc klidu, přes vánoce jsme si dali oraz, neřešili jsme to, akorát já bez hormonů nemám ovulaci a tím pádem moc ani MS. Ale teď v březnu už konečně došla, tak jsem si řekli, že se do toho naplno opřeme. Uvidíme, zdali Femara zafunguje. Jinak hlava mě bolela brutálně v sobotu, to byl poslední den braní Femary a stálo to teda za to.
@Nexxie Ahoj, tak to budu držet pěsti, ať tam máš nějaké pěkné folikuly. Taky doufám, že druhé IUI bude naše šťastné a dočkáme se. Tak pokud bys měla IUI ve čtvrtek a já v pátek, tak to od sebe budeme jen jeden den. To je super, to pak můžeme i podobně testovat
![]()
@BrnackaM
Ahojky, vidím, že to máme skutečně dost podobné… Mě to loni po jarní naději, že se zadařilo také strašně haprovalo, cykly jsem měla klidně i 50/60/70 dní, menzes nechodila a podle ovu testů, kterých bylo asi miliony a sona, které mi dělala gyn často, to byly také anovulační cykly, na podzim už se to lepšilo a začala jsem mít menzes pravidelně i ovu, akorát tedy dost posunutou, klidně 20, 23. DC, tím pádem mají mé cykly v průměru 33 dní, takže rozhodně nejsem podle knih a standardů
. Ale docela jsem se uklidnila už i tím, že někam chodíme a hned to někdo řeší. Aha, tak možná už je ten poslední den fakt ta dávka hormonů vysoká a tělo se tomu brání… Ale jak říkám, pro miminko bych snad sežrala i žížalu, když by mi někdo řekl, že potom k nám mimi přijde
. Budu nám držet palce i pěsti, ať nám to všem vyjde ❤️️👶🏻
Ahoj holky,
Tak já dnes 13 DC folikul 18 mm, pichli mi Ovitrelle a zítra na inseminaci, prý je všechno moc hezky připravený, tak budu věřit, že 2 IUI bude úspěšný. Všem přeji brzo 2 čárky na testu
@BrnackaM Ahojky, tak folikul i sliznice je krásná a i pan doktor říkal že věří že se druhý pokus povede že to tam je všechno tak, jak má
takže IUI ve čtvrtek v 11:45 ![]()
@KP91 píše:
Ahoj holky,
Tak já dnes 13 DC folikul 18 mm, pichli mi Ovitrelle a zítra na inseminaci, prý je všechno moc hezky připravený, tak budu věřit, že 2 IUI bude úspěšný. Všem přeji brzo 2 čárky na testu
Super, držím palečky aby to vyšlo a druhá IUI byla úspěšná pro nás všechny ![]()
@Nexxie
Ahoj taky mě čeká IUI ve čtvrtek. Jak jsi měla velký folikul a sliznici? Kdy aplikuješ injekci na spuštění ovulace.
To budeme testovat spolu ![]()
@Nunik1995 píše:
@Nexxie
Ahoj taky mě čeká IUI ve čtvrtek. Jak jsi měla velký folikul a sliznici? Kdy aplikuješ injekci na spuštění ovulace.
To budeme testovat spolu
Sliznici si nepamatuju 🙈 ale prý super krásně připravená a folikul 20mm. Ovitrelle jsem píchala dnes ve 21h a iui bude ve čtvrtek v 11:45
1995 je tvůj ročník? Jestli ano tak to jsme stejně „staré“ ![]()
@Nexxie tak to máš opravdu krásně přípravné ![]()
Držím palce, ať je ten den pro nás šťastným ![]()
Ano to je můj ročník ![]()
@Nexxie Super, tak to budu držet ve čtvrtek pěsti, ať to jde dobře. Mě čeká ve čtvrtek utz a IUI snad v pátek. Tak tu pak budeme čekat spolu. @Nunik1995 A já se k vám přidám s testováním, jen o den později
Snad nám to všem klapne.
Ahojky tak jsem včera zkusila udělat test jestli bude pozitivní po ovitrelle 7dni od injekce a 5 dní od iui a sněhobílo
no začínám mít strach že se to zase nepovedlo ale ještě je brzy.
![]()
@radana80 To ještě hrozně brzo. 5 dní po IUI je vajčko ještě někde na cestě vejcovodem. Aby se dalo zachytit hcg, musíme se nejdříve zavrtat do děložní sliznice. Testuj až tak za dalších 5 dní. Třeba tam už čárka bude ![]()