IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
21.3.21 20:16

@BrnackaM ahoj holky všechny jak tady jste jsem 18 den po IUI 14 den test negativní a men. Nikde, měla jste to některá podobne? Nic mě nebolí jen je to zajímavé. Všem držím pesticky ať se Vám všem zadaří❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.3.21 20:17

@BrnackaM
Ahojky, já si včera píchla Ovitrelle a zítra mám v 11, první uiu :dance: :andel:, tak se pomalu začínám modlit, ať to vyjde ❤️️. Držím palce nám všem… Určitě nebudu testovat dřív, než mi řekne doktorka, jen by tam byl třeba zbytek Ovetrillu a pak bych se o to víc trápila, když by tam nic nebylo. Píšou, že 9-12 dní po pichnutí může ještě zkreslovat testy 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.3.21 20:18

@Lucinta držím pesti❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.3.21 20:29

@Loreve Aha a neměla jsi nějaký progesteron po IUI? Ten někdy dokáže protáhnout cyklus. @Lucinta Jj, to chápu. Já jsem měla ovitrelle už několikrát a vím, že cca těch 10 dnů se mě to drží. Minule jsem testovala 11 den po injekci a už jsem měla hezkého těhu ducha a bylo vidět, že ovitrelle už to není. Někdo taky sleduje pokles ovitrelle tím, že třeba testuje 3,6,9 DPO a pak jde hned poznat, jakmile to začne zase zpátky sílit. No, to čekání je nekonečný. Jsem ráda, že zítra už začíná zase pracovní týden, mám toho v práci spoustu, tak aspoň nebude čas myslet pořád jen na to, zdali se tam něco děje nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.3.21 20:30

@Lucinta Jinak držím pěsti, ať to zítra všechno dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
21.3.21 20:57

@BrnackaM
@Loreve
Holky, moc děkuji :hug:, tak moc bych si přála, aby to vyšlo. Budeme doufat, dřív nebo později to vyjít musí. Snad k nám to naše vytoužené miminko brzy přijde :srdce:… Je už nám bez něj smutno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.3.21 11:14

Inseminace

Zdravim vsechny snazilky :) chtela bych znat Vase zkusenosti s inseminaci. O miminko se s manzelem (42) snazime pres dva roky. Posledni pul rok navstevujeme Pronatal v Teplicich. Jeho spermiogram je dle doktora ukazkovy, ale ja (25) byla do Pronatalu doporucena protoze neovuluji. Nasazene leky mi ovulaci vyvolavaji a tak jsme v unoru podstoupili 1. pokus asistovane reprodukce. Bohuzel nebyl uspesny. Zaciname tak nejak ztracet nadeji :( Kolik inseminaci jste musely projit, nez jste videly vytouzene //? Je nas takovych vice, ktere maji stejny problem jako ja a presto inseminace pomohla? Diky za Vase nazory, hlavne pevne zdravi vsem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.3.21 12:06

@BrnackaM ahojky, ja budu asi testovat koncem tohoto tydne :D dnes jsem 7 dni po iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.21 12:16

Ahoj!
Dnes jsem 10.dpo.
3.pokus iui
A prichází pms…

Nevim, co dál. Jestli mam vystrilet vsech 6pokusu iui. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.21 12:26

@Karča_V ahoj, tez me nachytali v caru hned u prvniho vysetreni, ze jsem nemela ovu. A tak vzdy pri ms beru clostilbegyt, tabletu denne, a folikuly narostou. Minimalne jeden.
Do toho mam negativni postkoitalni test.
Takze asi kazdej tu ma/nema nejakou sanci;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.3.21 12:26

@Teruli03 super, tak držím pěsti, ať najdeš //. Pak sem určitě hoď test, ráda se pokochám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.3.21 12:48

@Popka PMS může být i příznak těhu, zkoušela jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.3.21 12:50

@Karča_V Pokud to nedopadlo zatím jen jednou, tak je ještě spousta příležitostí. Někomu se povede hned první UIU, někomu až páté. Já taky bez léků nemám ovulaci. Zkuste to IUI ještě cca 1-2× a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.3.21 12:51

@BrnackaM
Jeste nedelala, je brzy, chci vydrzet:) aspon jednou😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.3.21 12:54

@BrnackaM moc dekuju za nazor a nadeji :srdce: drzim palce at i u Tebe je vse tak jak si prejes :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí