Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BrnackaM @Teruli03
Holky díky! Nehroutím se. Uz je to 3.pokus tak sem uz otrkaná.
A me pms je stejné jako dycky:) tak treba priste
Ahojky, tak já dneska 13.den od inseminace a snědobílý, takže už s tím nepočítám, že by se stal do zítra zázrak 😃 nicméně my už to s inseminaci vzdáváme a vrhneme se na ivf… Ač jsem to nechtěla, tak už nezvládnu další a další nepovedené pokusy… Dneska mě to úplně psychicky zničilo ![]()
@Chceme To je mi líto. Ale IVF je skoro sázka na jistotu. Tak snad to klapne.
@Popka
Uvidíš, dokud nedorazí červená stopka, tak je stále naděje 🍀 ❤️️.
Myslím na Tebe a držím palce ![]()
@Chceme
Uvidíš, já bych to ještě úplně nevzdávala, mě třeba doktorka v Caru doporučila od uiu testovat až za 20 dní = když vynechá menstruace, až to je jediná jistota, jestli to vyšlo, nebo ne…
Btw, moje kamarádka neměla pozitivní test do 10tt, přesto, že z krve měla hcg už pěkně vysoké. Každá jsme originál a reagujeme jinak. Uvidíš, třeba je u Tebe ještě brzy. 🍀 ❤️️
@Lucinta píše:
@Chceme
Uvidíš, já bych to ještě úplně nevzdávala, mě třeba doktorka v Caru doporučila od uiu testovat až za 20 dní = když vynechá menstruace, až to je jediná jistota, jestli to vyšlo, nebo ne…
Btw, moje kamarádka neměla pozitivní test do 10tt, přesto, že z krve měla hcg už pěkně vysoké. Každá jsme originál a reagujeme jinak. Uvidíš, třeba je u Tebe ještě brzy. 🍀 ❤️️
Moc dekuju za podporu… Kezby to fakt takhle bylo…ofiko mám testovat zítra. Tak uvidíme, ale fakt už v to ani nedoufam… Ikdyz zázraky se občas dějí 😃 😃
@Popka @Chceme holky držím palce ať ta mrcha nepřijde vím jaké je to zklamání zažila jsem to teď v úterý to by se člověk na to nejraději už vy… Ale pak přejde depka a jedeme na novo my už jsme se z toho z manželem vspomatovaly za týden jdu na gynekologii uvidím co my Dr řekne doma jsme se dohodli ještě potřetí iui a pak už taky ivf objednala jsem si natiferm duo a manželovi folandrol víc už nevím co proto udělat.
![]()
@radana80 píše:
@Popka @Chceme holky držím palce ať ta mrcha nepřijde vím jaké je to zklamání zažila jsem to teď v úterý to by se člověk na to nejraději už vy… Ale pak přejde depka a jedeme na novo my už jsme se z toho z manželem vspomatovaly za týden jdu na gynekologii uvidím co my Dr řekne doma jsme se dohodli ještě potřetí iui a pak už taky ivf objednala jsem si natiferm duo a manželovi folandrol víc už nevím co proto udělat.![]()
Děkuji… Já už jsme si právě řekla že 3 iui akorát… Takže ivf to jistí už prostě 😃 🤷♀️
@Chceme
Přesně tak, zázraky se občas dějí 😇.
A myslím si, že všechny tady v nějaký ten zázrak doufáme ❤️️🍀
Holky tak jsem si dnes koupila u dr maxe jiny test. Meli jen tento a dívejte.. je to z odpolední moči. Vidite tam neco prosim?
@Teruli03 vidím! je to slabé, ale rozhodně tam něco je. Zkus třeba za další 2 dny, pokud bude sílit, tak je to na dobré cestě ![]()
@BrnackaM zkusím
doufám že bude sílit. Minulý cyklus 10den po iui bylo z ranní moči úplně bílo. A teď na mě během ani ne minuty vykouklo tohle ![]()
@Teruli03 také vidím a jestli se objevil do minuty tak je to na dobré cestě. Držím palce ať je za 2 dny silnější ![]()