Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinta píše:
@Teruli03
Ahojky, tak super, super, moc gratuluji, to vypadá moooc dobře. Myslím, že když je na tomto 1-2tt, tak to počítá od početí, takže ve skutečnosti jsi už 4-5tt, podle délky cyklu ❤️️
Je to trosku jinak, ten digi to počítá od ovulace, takže jsi tak 3-4tt
@BrnackaM
Já jsem to už zapomněla jak je to přesně… Spolehlivost testů, nebo co kde jak vychází jsem řešila ještě tak před rokem 🤭 😇. V té době jsem měla cykly i 60 dní a testovala pomalu obden, abych věděla co a jak. Někde o tom byla diskuse. Třeba už si to budu pamatovat, když bych potřebovala 😁 😇
@KP91 Tak proč by mi o něm říkala a proč by mi to posílala i do mailu
asi máš milné info, zřejmě je tam někde zalezlej doktůrek sám, třeba za trest na samotce
![]()
Přítel měl vždy špatný spermiogram, míval většinou teratozoospermie (produkce znetvořených spermií) jednou z deseti spermiogramů měl i normospermiogram. Nic mu na to nedali, prý nic neexistuje, přestal kouřit a snažil se co mu doporučili. Vidíme, že to nemá smysl. U mě štítka, snížená, beru letrox 50, což je ta nejmenší dávka a mám ji už konečně korigovanou, doktor mě ted chválil v únoru a měl sám radost. Zároveň říkal, že štítka nijak nebrání početí, má tam spoustu dam, které mají i horší výsledky (i já znám jednu, která bere 150 denně a má dítě) Naposledy jsme tam byli v roce 2017 a už bych řekla, že stačilo, tak nám spoustu lidí poradilo, zkusit změnit car, kvůli jiným postupům. Tak uvidíme, snad to konečně pomůže
Femaru neznám a Ovitrelle jen z doslechu, též jsem neužívala. Když jsem brala utrogestan, tak jsem menstruaci nikdy nedostala přes něj, takže vždy dělat testy a když jsou negativní, tak vysadit. Pak do dvou dnů přišla.
@Pavouček1994 koukni na stránky IVF centrum profesera Zecha… Jsou tam pouze 2 doktoři Hradecký to je primář a Vlček a jedna doktorka, je to tam malé vážně takový domácí. Aha tak držím palce ať se zadaří.
@KP91 ano koukala jsem, ale vážně mám v emailu vyloženě napsáno ke komu jsme objednaní a na kdy, proč bych si vymýšlela
Díky moc, snad už ano… toho trápení už bylo dost.. ![]()
Vypadá to že čárka od pátku trošku zesílila, tak uvidím co z toho bude
v úterý jdu na krev
jen mám trochu obavu jestli by ta čárka neměla být víc silnější
Ahoj tak já 14 den po 2. IUI test negativní. Tak snad příště
uvidíme jak to bude vycházet s 3. IUI, kvůli Velikonocům.
@Teruli03 dr.max testy mají méně barviva, tak se můžou zdát slabší delší dobu. Určitě je to na dobré cestě ![]()
@Teruli03
Určitě je to na dobré cestě, nestresuj se přemýšlením o barvě čárky a užívej si to 😁 ❤️️🍀. Krev řekne víc ![]()
@Elkapelka
Ahojky, ještě neházej flintu do žita, mě doktorka doporučila dělat test až 20 dní po uiu
… Že teprve tehdy je to průkazné, asi abych se vyhla přesně tomu „lovení duchů“. Samozřejmě asi hodně závisí i jak máš dlouhé cykly normálně, ale někomu se objeví čárka skutečně až týden po vynechání menstruace a třeba mám příklad i z okolí, kdy měla známá pozit test až v 10tt, do té doby vůbec, přesto, že z krve bylo evidentně jasné, že je těhu. Každá jsme jiná a originál, tak je normální, že každá reaguje jinak. Uvidíš, ještě bych to zkusila později 😇 🍀
@Lucinta díky za podporu, já ho měla dělat dnes po 14 dnech, abych vysadila utrogestan, když bude negativní. Tak jsem ho ráno už nezavadela. Jinak bych asi ani netestovala, ale kvůli tomu utrogestanu ano. Taky nesnáším lovení duchu a tak, teď se mi třeba objevil na mamatestu hodinu po testu duch, ale to beru jako falesnak, protože ten test byl po zaschnutí celkově tmavší, asi podle barvy moči. Vše odpovídá tomu, že dojde ms. Nevadí, příště je další šance ![]()
Holky, tak já dnes takto. 9 DPO, 11 dní od injekce a modlím se, aby čárka sílila a embryjko se udrželo (v listopadu jsem měla po 1.IUI biochemické). Myslím, že ovitrelle už to není, v reálu je to i moc hezky vidět.
@BrnackaM hezký, to vypadá velmi dobře
budu držet palečky ať sílí! ![]()
@Teruli03 díky moc. Budeme si teď držet pěsti navzájem. Pokud by to klaplo, měly bychom podobně i termín porodu, že? Ty jsi jen o pár dní napřed. Kolik jsi dnes DPO?
@BrnackaM dnes jsem 13 DPO
jojo to by jsme měli termín zhruba stejně ![]()