Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sarah1618 pravda, pravda člověk se musí uvolnit a věřit, ze to všechno vyjde dobre 😍 a vy jste měli teda první IUI neúspěšne?😞
@18verca byla jsem na něm v úterý…
Snad úspěšně
Když ne tak zase v březnu ![]()
Ahoj všem, tak podávám hlášení, ze inseminaci mám dneska za sebou a teď budeme čekat ☺️️ Jen se chci zeptat, jestli někdo náhodou nebude vědět, jestli je tady někdo, kdo tomu fakt rozumí a ví co a jak😃 já měla včera pozitivní ovulacni test, měla jsem od víkendu plodný hlen, jak jsem tady už psala.. taky mě pobolivalo břicho a měla jsem včera i tu kontrolu.. paní doktorka říkala, ze na levé straně hezky folikul 17mm a měla jsem si píchnout ovirtelle.. tak jsem se ptala, jakto ze mám pozitivní test a bolí mě břicho, když folikul ještě není připraveny k prasknutí, tak říkala, ze podle sliznice to nevypadá, ze by proběhla ovulace, ze sliznice je tripple line a takhle je před ovulaci.. mě napadlo, jestli tam nemohl být folikul ještě jeden, který už prasknul a byla ovulace a ten co viděla Dr. Byl ten druhy 😃 nechci to nijak hrotit, teď už nezbývá než čekat, jen to mám pořad v hlavě, ze včera pozitivní test, bolest břicha a všechny příznaky ovulace a folikul 17mm a břicho už vůbec nebolí a plodný hlen taky nemám, teď už to vypadá jako po ovulaci 😃
@18verca
Podle mě, kdyby už tam nějaká ovulace proběhla DR by to na ultrazvuku viděla.
Viděla by prasklý folikul, případně tekutinu z nej.
@sarah1618 já pravé nevím, za jak dlouho to jde vidět, jestli hned, nebo po nějaké době.. já si pamatuju jednou u mojeho gynekologa, když jsem se ptala, jestli ovulace proběhla a on řekl, ze to nepozná, jedine z krve, tak já nevím 🙄
A předtim jak jsi byla na folikulometrii? (Nemyslím tím tu včerejší) ale třeba někdy minuly týden
Tak tam DR viděla jen jeden folikul nebo více?
@sarah1618 já byla minuly týden v úterý.. to bylo 13DC a folikul na pravo 9mm a na levo 9mm.. byl hodně malý, tak mě pravě objednala až na pondělí, což bylo včera a tam viděla na levo 17mm a na pravo žádný dominantní
Ahoj holky,
Dnes jsem byla objednaná na IUI, jelikož mám dnes 14 den cyklu a očekávala jsem ovulaci, ale nejdřív mě doktorka udělala sono a můj levý i pravý folikul měl jen 13cm a ovulace vlastně taky ještě nebyla. Řekla mi že potřebují alespoň 18mm. Mám tedy aplikaci a ta mi ukazuje ovulaci na zítra ( 15 den cyklu) a ještě si to hlídám testama, které si dělám ráno. No ale, doktorka mě objednala až na pátek ( 17 den cyklu )… Teď mám ale problém, že jsem dnes s IUI počítala a vzala si v práci dovolenou, chtěla jsem být v klidu, jelikož v práci stojím, nebo tahám těžké věci, zkrátka po zákroku je to na prd. A teď se jim ještě nelíbí, když chci propustku v práci…navíc v pátek mi dovolenou nedají, je to zkrátka složité. Takže já jsem z toho teď na prášky, nejen, že nevím kdy ovulka přijde, ale i jak to vyřeším z propuštěním z práce.
no tak se chci zeptat, jak by jste situaci řešili, nebo co si o tom všem myslíte? A napište mi schválně, kolikátý den cyklu máte ovulaci a jestli to máte pravidelné?
děkuji
@18verca ahoj Very
Také chodím na IUI
Byla jsem zatím jen jednou
A řešila jsem to samé co ty
Co když bude moc pozdě moc brzy…
Musíš se uvolnit a věřit
Plus v plodném období se snažit i doma
Moc Vám držím palce