IUI srpen/září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
18.7.12 16:15

@zlatý retrívr Dekuju moc, retrivr..mas vtipny nick :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 16:18

@pufferfish vidˇ, když já nevěděla co napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerezaPo
15.8.12 19:04

Ahoj holky taky se přidávám, já jdu na konci srpna na první IUI tak nevím co mě čeká, chtějí po mě 1.000,– Kč a doplatek na pregnyl a utrogestan. Mimochodem pregnyl není v celý republice ted v sprnu k dostání mají nějaký výpadek. Takže mám zatím jen recept u sebe.

• Citovat
  • Upravit
137
15.8.12 21:20
@JayLee píše:
u nás IUI je plne hrazena 6× do roka jen si platis Pregnyl a Ultroš :pankac: ale vsude je to jinak kazdopadne 1000 kc je porad mala castka trebas oproti IVF :kytka: Pregnyl neni k dostani jo? 8o 8o ty jo to neni moc dobra zprava :? a kolikaty jses dc? :kytka:

Podle sdělení lékárníků z Prahy a severu Čech má pregnyl výpadek v dodávání ale ke konci měsíce prý bude, jeste nevím kolikátý den mám totiž malou cystu tak jdu 5DC na kontrolu a pak mi řekne doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
15.8.12 21:22

@pufferfish Ahoj holky, já jsem příklad toho, že po IUI lze otěhotnět. Četla jsem diskuzi. Jsem po 2 neúspěšných IVF a nakonec nám vyšlo IUI hned poprvé. Taky jsem četla, že někdo tvrdí, že po IUI přijdete o pokus v IVF. Je to blbost. Pojišťovna hradí 6 pokusů IUI každý rok Pokud můžu poradit a jde to ve vašem případě, zkuste nejprve IUI. Vím, že CARy ženou někdy ženy na IVF a třeba to ani nepotřebují. Je to hlavně kvůli penězům. Jasně, že u některých žen IUI prostě nejde. Nebojte se zeptat svého lékaře. Oproti IVF je tento zákrok procházka růžovým sadem. IVF není určitě bez bolestí a je pro tělo mnohem násilnější (narkóza a hlavně po odběru vajíček to taky není nic moc). Ale nechci strašit. Pouze srovnávám. Je pravda, že má IUI mnohem menší úspěšnost cca 5%, IVF 25%.Je to bezbolestné a levné. V den zákroku muž odevzdá sperma a oni si vás pozvou na zavedení. Je to jako prohlídka u gynekologa, nic neucítíte. A ještě můžete doma pojistit mimčo snaženíčkem. My jsme to tak udělali a čekáme holčičku. Tak držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerezaPo
16.8.12 11:22

@JayLee
Dneska mi v CARU řekli ať se nesnažím a přijedu, že mi napíšou něco jiného. Tak nevím Pregnyl prostě nějak není. :cert: Už, aby to bylo ne kvůli mě, ale kvůli manželovi, bohužel musíme použít dárce tak se s tím pere.

• Citovat
  • Upravit
137
22.8.12 16:45

Tak máme IUI posunuté na další měsíc, mrzí mě to, ta mrcha cysta se tam drží a tak doktroka nechce nic pokoušet, takže mám thyamin a budu čekat do zíří?
Píchal si někdo thyamin na cystu pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
27.8.12 21:55

Zdravím vás a přidávám se k vám!!! v září se chystáme na IUI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
28.8.12 20:36

Ahoj holky, taky jdeme v zari na IUI, pro nas to bude 1.pokus…ale budeme mit bez hormonalni stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.12 19:43

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat kolik stojí iui když si ho budu chtít hradit sama. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 15:26
@jana1979 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat kolik stojí iui když si ho budu chtít hradit sama. děkuji :) [/cit
Já platila 2400kč celkem za iui, záleží jak kde. Ale první pokus se nepovedl :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
3.9.12 22:49
@jana1979 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat kolik stojí iui když si ho budu chtít hradit sama. děkuji :)

v gennetu v Praze by to vyslo na cca 4,5tis…je to ruzny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
3.9.12 22:51
@jana1979 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat kolik stojí iui když si ho budu chtít hradit sama. děkuji :)

jinak me rekla dr.ze u nestimulovane iui neni problem s pojistovnou, kdybych stimulovala, tak doporucila, at si leky platim sama, aby pak nebyl problem s pripadnym ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.12 21:35

Jsem z Karviné takže přichází v uvahu Ostrava. Děkuji za info :) Držím všem palečky at to snažení klapne na jedničku :) Muj přítel je stydlín :oops: tak uvidíme. AHOJKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
6.9.12 06:45

Ahojky holky, tak ja jdu na IUI přelom září říjen… už se na to docela těším, protože su zvědavá jestli nám to konečně výjde… a k těm cenám - my budem v Brně v Reprofitu platit 1500 za sono… tak zbytek bude asi na pojištovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí