Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHoj baby… Tak hlásím, že jsem ve středu byla na IUI. Dali mi pregnyl 10 000, tak jsem dnes testovala, jak moc ho je ještě ve mě a evidentně dost… Někde jsem se dočetla, že se „vstřebá“ průměrně 1000 jednotek za den, takže asi je testování zbytečné, ale chtěla jsem vědět jak na tom jsem. Měli jsme 3 folíky, tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, tahle diskuze je nejaka zamlkla…ale ja mam dnes po svem 1.iui,tak zacinam byt cekatelka na vysledek ![]()
Ahojky holky, ja v neděli začínám jíst clostík a první týden v říjnu bych měla jit na první IUI… tak jsem na to zvědavá ![]()
Ahoj holky, tak v neděli si píchnu Pregnyl 5000 a v pondělí odpo o půl 4 jdu na svoji první IUI…dnes 9 DC jsem byla na UZV a mám tam 3 folikuly 18,15 a 15…tak jsem z toho taková napnutá…
@Adulta to by mě taky zajímalo? ale podle toho co mě řekl doktor, tak to asi nic nebude… ![]()
Jo prý to nic není…I když doktor tohle řekne vždycky…Já jsem sama zdravotní sestra…ono se to tak říká
ale já se toho nebojím…
Holky neboli to vubec, je to jak bezny vysetreni a trva to par minut.pak me doktorka nechala jeste par minut lezet, pak ultrazvuk jestli to prochazi vejcovodama a konec…takze v pohode
zitra nasazuju utrogestan vaginalne
Holky tak jsem začala zobkat clostik a za tyden v pondeli jdu na UTZ na folíky, a pak IUI dle domluvy. tak su zvědavá
![]()
Čau holky tak včera odpo IUI…celou noc hodně velký bolesti celýho spodku, připadla jsem si jak po slepáku, nemohla jsem se skoro hnout…ale ted už je o dost líp…jen včera nám dr narovinu řekl že má manžel silnou poruchu zkapalnění a že nám nebude doporučovat víc IUI ale at zvážíme rovnou IVF. Na to prý má spermiogram dobrý. Tak jsem z toho taková rozčarovaná a fakt přemýšlím pokud se nepovede, jako že jsem optimista, ale zase realista, že začneme hned po ms IVF.....no uvidíme…mějte se holky at vám to vyjde ![]()
@Adulta hlavně dej vědět jestli ti to vyšlo… jsem zvědavá co řeknou nám…
@Adulta jo a ještě jsem se chtěla zeptat, do jakého Caru chodíš?