Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Virginia píše:
Já bych to viděla tak, že byla labilní, nesamostatná, neměla nikdy vlastní život v rukou - věšela se neustále na někoho, musela všechno mít, ženatého Štaidla i dítě - všechno samozřejmě nevycházelo tak, jak by si přála - stres, alkohol - rozvoj duševní choroby - léky, alkohol - smrt.
Ale to je jen můj pohled na věc.
Také to tak vidím.
Diskuzi už moc nečtu, nestíhám, ale díky některým postřehům od @Michelangelo (díky
) z těch knížek, mi to k takovému obrázku stačí. ![]()
Doufam stejne ze mu prisou tech 12let za to ze nezasahl…kdyz nasel ten vzkaz ![]()
@Mysis píše:
Doufam stejne ze mu prisou tech 12let za to ze nezasahl…kdyz nasel ten vzkaz
Jestli rekne, ze takovy dopisy psala dva do mesice, tak tezko.
Ted čtu to parte a nechápu proč babička
, naštěstí ustoupil, asi zjistil že by mu tam stejně nikdo nepřišel ![]()
@Markéta80 nedávno proběhly velké titulky v bulváru a fotky, Rychtář má vnuka, takže ona byla nevlastní babička.
@Mysis píše:
Doufam stejne ze mu prisou tech 12let za to ze nezasahl…kdyz nasel ten vzkaz
Bojím se, že ne. Odpochoduje tak, jako připochodoval. Akorát (nedej bože) bude bohatší.
@KackaDoup To muselo byt hrozne pro teb i ted pro tuto pani co ji chtela pomoc, ale nemohla to vzit vazne, kdyz uz kolikrat ji radila, co nadelas-to je proste sileny ![]()
Njn ona si porad predstavovala, ze je ve skoro v 50 sati letech princezna coz je fakt a myslela si, ze Rychtar neni Rychtar, ale rytir, ze ji vysvobozuje.Pak kdyz se probrala-.tak videla na chvili realitu, ale on ji v te realite drzel maximalen hodku, pak ji zase dal tak potrebnpou davecku. Vzdy ji rekl, dzambulko jsem jedinej na svete jiny te oblbuji atd-..Manipulator jak vysitej uz od pohledu
![]()
Teda vy tu jedete, kdo to má stíhat??
Jinak mě teď pobavil jeden komentář z nějaký diskuze, myšleno vážně:
Je to pani Marie satan v lidske podobe, bohuzel jsou takovi a ani se o nich nemluvi, ted diky Ivete jeden z nich se rozkryl a ukazal, ja bych byla pro to, aby se delaly testy geneticke a zabranilo se rozeni takovych defektnich dusevne lidi jako je Rychtar a jini nasilnici, a jemu podobni…
Genetické testy na psychopaty.. ![]()
Jestli mu to cislo uctu dala s tim, ze ji jako on pomaha od alkoholu jak si naivne myslela, tak za to zadny postih on mit nebude.Bylo to dobrovolne, takze smula.Ted je otazka co s tim.Ted muze ta rodina maximalen zalovat o ty jeji prava na pisne atd.. ![]()
No to budou jeste komedie teda ![]()
@Camael tak to nevim jak by to ty chudaci doktori urcovali.Asi jako matka chlasta, tata je vytrznik -dite bude automaticky dusevni troska-ba geneticky dabel-potrat-…takhle asi
![]()
@pomenkova
No, přesně tak jsem si to nějak představila. Pobavilo mě, že to ta osoba myslela vážně. ![]()
@pomenkova neradila,absolutne jsem nevedla ze je ji zle…me to doslo az zpetne…ona byla krasna a hrda…
@KackaDoup Jo ja vim u tebe ne, ja jsem to pochopila, jen jsem to jen napsala dohromady ![]()
Stejne je to vzdycky strasny, ale ty jsi za to taky nemohla. Takovy clovek si proste neco muze udelat kdykoliv. Je otazkou jestli by ta Iveta vubec s ni nakonec nekam jela ![]()
@pomenkova píše:
@KackaDoup To muselo byt hrozne pro teb i ted pro tuto pani co ji chtela pomoc, ale nemohla to vzit vazne, kdyz uz kolikrat ji radila, co nadelas-to je proste sileny
Njn ona si porad predstavovala, ze je ve skoro v 50 sati letech princezna coz je fakt a myslela si, ze Rychtar neni Rychtar, ale rytir, ze ji vysvobozuje.Pak kdyz se probrala-.tak videla na chvili realitu, ale on ji v te realite drzel maximalen hodku, pak ji zase dal tak potrebnpou davecku. Vzdy ji rekl, dzambulko jsem jedinej na svete jiny te oblbuji atd-..Manipulator jak vysitej uz od pohledu![]()
Nechcete psat filmove scenare?