Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@simonka07 píše:
@Burj Chalifa vždyť se léčila.. nejen ambulantně. kde vidíte něco o tom, že za to nenese zodpovědnost.. nejste si vědoma, co bulvár dokáže? nevíte, čím trpěla, já také ne.. tak nevěřte všemu co někde slyšíte. stáhnout se do ústraní? proč neměla pokračovat v tom, co ji bavilo? proč? toto nemá smysl, nedalo mi to a reagovala jsem, ale s tím je konec.
Jí to možná bavilo, ale už ne posluchače. Nebyla soudná, pěvecky použitelná. Na rovinu, její kníkání bylo už jen k pláči a smíchu. Dávala v mnoha směrech bulváru výživný materiál. Za léta, co se veřejně prezentovala, musela vědět, čeho je bulvár schopen. K té léčbě bych chtěla uvést, že se podle dostupných informací nikde pořádně a soustavně neléčila a utíkala na reverz.
@Mišela1 píše:
@Burj Chalifa - za svůj život v plné míře neseme zodpovědnost a jaký si ho IB vybrala a žila je jenom její věc.Já opravdu nechápu kde berete právo ji tady soudit, posudzovat, odsuzovat…kdo jste? Nechte jí být, každý by měl začít u sebe a s pokorou
Příspěvek upraven 29.04.14 v 18:25
Neodsuzuji ji, ano, byla to její volba způsobu života a jeho konce.
@Burj Chalifa píše:
Jí to možná bavilo, ale už ne posluchače. Nebyla soudná, pěvecky použitelná. Na rovinu, její kníkání bylo už jen k pláči a smíchu. Dávala v mnoha směrech bulváru výživný materiál. Za léta, co se veřejně prezentovala, musela vědět, čeho je bulvár schopen. K té léčbě bych chtěla uvést, že se podle dostupných informací nikde pořádně a soustavně neléčila a utíkala na reverz.
Přesně tak, vždyť z každé nemocnice bohužel utekla.
@Burj Chalifa píše:
Su ludia ktori maju 4 doktoraty a su ludia, ktorym mozgova kapacita takmer nedovoluje prejst zakladkou. Tych druhych by sme mali asi preventivne strielat, lebo ked ich niekto zneuzije, bude to len a iba ich chyba. Hlavne ze zijeme v modernej, tolerantnej spolocnosti.
@Burj Chalifa píše:
Každý je strůjcem svého osudu, do velké míry. IB byla vždy jen marketingový produkt, nic jiného než průměrně hezky zpívat neuměla. Neodešla včas do ústraní v momentu, kdy už o nějaké kariéře ani zpěvu nebyla řeč. Začala se prodávat bulváru, ráda a dobrovolně, později už jen lacině a zbytečně. Ani vlastní dítě jí nebylo silnou motivací změnit svůj život plný prášků a pití, střídání divných chlápků. Kluka je mi líto hodně, je mu 17 a tolik už toho zažil, tolikrát se musel za mámu stydět. Ještě, že má slušnýho a rozumnýho tátu, který mu bude oporou.
naprostý souhlas, toho klučiny mi za poslední roky bylo líto už několikrát, možná je to blbý ale svým způsobem je to pro něj vysvobození
@Bábi Zlopočasná píše:
Su ludia ktori maju 4 doktoraty a su ludia, ktorym mozgova kapacita takmer nedovoluje prejst zakladkou. Tych druhych by sme mali asi preventivne strielat, lebo ked ich niekto zneuzije, bude to len a iba ich chyba. Hlavne ze zijeme v modernej, tolerantnej spolocnosti.
To je mimo mísu. Lidsky je mi takového konce líto, ale byla svéprávná a svůj život mohla v mnoha směrech ovlivnit k lepšímu. Opravdu nemá cenu všechno svádět na ostatní.
@Bábi Zlopočasná píše:
Uz ma serie ako tu vsetci tvrdia ze nieco ako ovplyvnovanie neexistuje. Existuje a funguje. O to ucinnejsie, ze na to nikto neveri.
Asi by som Teba ani k malinkemu priestupku nedohnala. Ale podvedenu zhrdenu manzelku mozem ukecat aby prepichala gumy na aute tomu sviniarovi, a zodpovedna bude len ona, aj ked sa ten napad uliahol v mojej hlave a dobry tyzden som to do nej meldovala. A ked mam „dobry material“ ukecam ho aj do samovrazdy.Napriklad http://www.cas.sk/…a-laska.html
Ale myslim ze som uz raz citala o podobnom skrate aj slovenskeho dievcata, ked ju sikanovali spoluziaci, len to uz neviem najst. Okolie ovplyvnuje ludi viac ako velmi. Aj napriek tomu, ze vsetci deklaruju ze „normalny clovek“ sa rozhoduje sam.
Tohle je ale úplně mimo… ano, máš pravdu v tom, že šikana existuje, je špatná, bulvár parazituje na cizím neštěstí… o tom žádná…
Ale IB byla skoro padesátiletá dospělá svéprávná ženská. Měla syna, kdysi slibnou kariéru. Bulváru se jeden den vydávala sama a dobrovolně a druhý den je nenáviděla, pak na sebe zase dobrovolně upozorňovala a pak si na ně zase nadávala. Byla labilní, závislá, v depresích. Ale dospělá!
Když jí někdo chtěl pomoci tak se bránila a když jí naopak někdo chtěl ublížit tak si to připustila.
Podívej se na jiné celebrity, jak o nich bulvár píše kolikrát hnusně, taky je přetřásá v největší špíně a dělají si z toho něco? Ne… nesebevraždí se kvůli tomu. Je to prostě o povaze člověka… né o bulváru.
Mě by hlavně vůbec nenapadlo o IB zakládat diskuzi
Bulvár nesleduju a nezajímá mě to, ale určitým informací se člověk zkrátka nevyhne
Měla hodně let problémy s alkoholem, už když byl Artur malý, do toho pak přidala prášky atd…,tím si mohla psychickou nemoc vyvolat, vůbec jí nemusela mít vrozenou, jak tady spousty lidí píše, že za to nemohla…Mohla se stáhnout do ústraní a nesnažit se vykřesat dávnou kariéru, když nezvládala tlak médií
Zkrátka každý na to nemá to ustát ![]()
Ano, byla skvělá zpěvačka, ale už léta byla troska, jen mě mrzí, že si vzala toho magora Rychtáře, protože ten jí podle mě dodělal. Kdyby měla někoho, kdo by jí opravdu miloval, možná by ještě zabojovala, ale on je podle mě manipulátor a určitě jí psychicky týral, ne-li i fyzicky
Měla se už dávno na všechno vykašlat, žít z vydělaných peněz a kašlat na bulvár, však ono by je to po čase přestalo bavit, kdyby je neustále nezásobovala těmi šílenými excesy ![]()
Já bych tady vsem doporucila tuto diskusi uzavrit…z ucty k zemrele…protoze vsechny jak jsme tady VIME UPLNE PRD!!!
Ono svepravna se lehce rekne…v praxi je to mnohdy trochu jinak. Muj soused je take stale svepravny, presto jeho starecka demence dosahuje skoro nejvyssiho stadia a fakt se chova jako magor. Je proste nemocny, stejne jako Iveta. Svepravny, ale dusevne nemocny.
@Burj Chalifa píše:
Dostupných informací? Myslíš bulvár?
Bože ![]()
@KackaDoup píše:
Já bych tady vsem doporucila tuto diskusi uzavrit…z ucty k zemrele…protoze vsechny jak jsme tady VIME UPLNE PRD!!!
Co bys čekala? Jsou znuděné, tak si tu cucají z prstů.
Ale tak je to skoro ve všem na emiminu, bohužel. ![]()
@Cmochy A taky kolik celebrit slavu a predevsim rypani v soukromi neuneslo? Neni to pro kazdeho, ale to vam jeste nedava pravo soudit. Iveta byla nestastna zenska a verte, ze pokud byste si prosla byt jen zlomkem toho co ona, mozna byste taky poznala, co je to deprese a tu bych neprala ani nejvetsimu nepriteli. Deprese dokaze cloveka dohnat az k tomuto tragickemu konci. Jestli jste nezazila, tak budte rada, ne jarni depka, ze zrovna prsi, ale chvile, kdy se snazite vstat z postele a nemuzete, kdy vas absolutne nic netesi, kdy nedokazete normalne fungovat, mate nevysvetlitelne stavy uzkosti a strachu a rady, ze se mela jit lecit? Ono to nefunguje jako s chripkou, ze si rano reknete, aha boli me v krku, jdu k lekari…
@KackaDoup píše:
Souhlasím.
Dejte jí klid!!Jjeí život žádná z nás nežila…