Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kubelin píše:
Pride vám normální diskutovat o nějaké alkoholiče, půlka našeho národa chlasta a nikoho to nezajímá, a jen se zlejska rádoby celebryta tak je ztoho pomalu národní svátek je mě špatně ztoho jak sme jednoduchej národ. Hurá ta paní co ji známé z televize je opilá pojďte ji zdrbat hned se nám bude žít líp že?
nechápu..o co, že ti jde?? T jsi četl/a celou tuto diskuzi???
![]()
No tak dnešek ještě lepší. Nova se koukám taky baví. Kéž by se dala dohromady, ale podle mě neví kudy kam, všichni od ní dali ruce pryč a stojí při ní jen tí, kteří ji táhnou dolů ![]()
@lucka.Kr píše:
No tak dnešek ještě lepší. Nova se koukám taky baví. Kéž by se dala dohromady, ale podle mě neví kudy kam, všichni od ní dali ruce pryč a stojí při ní jen tí, kteří ji táhnou dolů
no já si osobně myslím, že ona ani neví co dělá, ani kde je..z ní se stal blázen..to dělá ten alkohol ![]()
Ona není v pořádku už od začátku kariéry. Jen to nebylo tak hrozně viditelné. Určitě jí psychiku nepošramotila smrt Sepéšiho. S ním žádný vztah neměla. Už tenkrát lhala. Já si myslím, že by se patřilo na ní už vykašlat a nechat ji. Buď se probere, nebo ne.
Nyní se asi vrací do čr, tak se může jít léčit…Macura ji zřejmě snižoval alkohol, tak se vrací do náruče Rychtáře. Ale ten pro ni vhodný asi není.
Podle mě jí nepomůže už nikdo..nevím, ale co se týče Ivety, tak si myslím, že ta nebude mít nikdy dost pevné vůle, aby přestala..u ní to vidím veeelmi skepticky.. ![]()
V televizi Bartoška, v novinách Bartoška, na fb a e-miminu taky. Slabá osobnost ze slabou vůlí, kterou zničili především chlapi. Ta žena nežije, spíš přežívá pod vlivem alkoholu a léků. Škoda jí je.
Já celou dobu nechápu, proč jí nikdo nepomůže z vlastní rodiny
má přeci matku, sestru, bráchu
všimli jste si, že by měli zájem o ni? já ne
normálně bych ji dovalila na léčení a hotvo, klidně i na 2 roky až zase s ní byl normální člověk
![]()
@siamka7 píše:
Já celou dobu nechápu, proč jí nikdo nepomůže z vlastní rodinymá přeci matku, sestru, bráchu
normálně bych ji dovalila na léčení a hotvo, klidně i na 2 roky až zase s ní byl normální člověk
![]()
A jak bys ji tam „dovalila“,pokud by ona byla proti? Vždyť už byla na léčení několikrát…
@jannina1 píše:
A jak bys ji tam „dovalila“,pokud by ona byla proti? Vždyť už byla na léčení několikrát…
@siamka7 píše:
Já celou dobu nechápu, proč jí nikdo nepomůže z vlastní rodinymá přeci matku, sestru, bráchu
![]()
a co ti rodiče mohou? Je to dospělá ženská, co rodinu dávno hodila k šípku.
Navíc, co jsem četla, maminka je všema deseti k zbavení svéprávnosti a umístění do protialkoholky. Asi ví proč…
Když je něco o Ivetě, tak si vzpomenu na scénku s Lábusem Kaiserem, a Ivetkou -
kde Kaiser povídá,, Luďo to není nomální Ivetka je naposto nomální Luďo
![]()
A ty zprávy každkou chvíli na netu půjde k Rychtářovi, už nechce být s Macurou, k Rychtářovi nepůjde, je u Martucciho??? a nejvíc je když to dávaj ve zprávách neřeknu třeba ve VIP a podobně, ale v hlavních???
@lucineeccka píše:
Ahojky,
teď jsem našla tohle video http://www.blesk.cz/…na-noha.html .
Vůbec nechápu co tak hezkej chlap na ní vidí.
Ona fakt už vůbec nemá soudnost.Pěkně se ukázala při Super Star, a teď tohle.Líto mi jí není, každej jsme strůjcem svého štěstí.
Tim hezkym chlapem myslíš koho proboha??? ![]()