IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
13.1.17 12:28

@radka.vos určitě to má vliv..proč by ten jeden spermiogram pak vyšel líp? protoze jsme do car jeli jen ohledne vysledku z genetiky a doktor mu najednou rekl at jde zkusit spermiogram- nenervoval se už predtim dopredu ze na nej pujde a jak zase dopadne, nebyla tam abstinence 3-4 dny pouze jeden den a vyšel o mnoho líp než ty předtim kde nebylo skoro nic :?
Já nevím jak ted to bude stim darcovskym..az mi zitra zavolaji a reknou vic tak to budem dál řešit ;) ale asi určitě tam bude muset být pauza.Ale predtim kdyz nam doktor nabízel dárce řekl mi že by to zkusil inseminací a ne IVF, tak nevim..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
13.1.17 12:31

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jmenuji se Petra a je mi 31. Snazime se.dva roky. Pritel je ok, chyba je ve me. Mam jen jeden vejcovod a vajecnik k nemu spojeny mi moc neprodukuje. Jsme objednani do Apolinare ale az na 13.4. coz je dlouho, to vize, neustale cekani. Chtela jsem se zeptat zda tam nekdo take chodi ci doporucit nejakou dobrou kliniku kam zkusit. Ivf se trochu. bojim, jak zdravotne s leky tak i financne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 12:40

@petrus85 jasný-vítej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 13:06

@Kllarcaa a kdyz jdes do IUI s darovanyma spermiema, tak se neco doplaci? Klasicky mas narok na 6 iui rocne, tak pokud za to sperma nebude nejaka velka raketa a ty jsi v poradku, tak bych tuhle moznost urcite zvazila. Vyhnes se tim tem hormonum, co sis pichala a celkove by to mohlo byt snazsi a levnejsi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 13:10

@petrus85 ahoj, ja o apolinari necetla moc dobryho, udajne si o vysetreni musis rikat, jinak ti ho ani neudelaji, ale exkolegyne tam dochazi a je spokojena co ja vim, tak je to asi co clovek, to nazor. Urcite je to tam levnejsi, nez v soukromym CARu… ;-)
Pokud mas takove problemy, tak vam doktori doporucili rovnou IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
13.1.17 13:57

@radka.vos pry muzeme zkusit IUI, ale to bych na tu spravnou dobu mohla cekat zase treba pul roku… no nevim…
Myslite ze ceny ve statnich a soukromych Carech se hodne lisi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 14:01

@radka.vos právě,já vím..ja chtěla hned dárce ale chtěla jsem dát šanci těm manželova když on darce nevhtel, ted ale vidí že jiná možnost asi nebude :? Myslim si že darcovské sperm. stojí 5000,– mam ten dojem že jsem to viděla v ceníku
Když ted vidim jak jsem rozsekaná z toho odběru vajíček tak určitě v nejbližší době odběr nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 14:05

@petrus85 co sem cetla, tak ceny u apolinare vyjdou treba na max. 15 tisic, ale napr. v Gennetu se muzou vysplhat napr. az na 35 tisic. Ono ale asi i hodne zalezi na tom, co vsechno se dela, protoze skoro vsechno je zpoplatneny. :nevim:
Ale to je fakt jenom to, co sem nekde precetla, vlastni zkusenost nemam. Ja chodim od zacatku do Gennetu a pocitam s tim, ze tam asi za par 10 tisic zaplujem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 14:07

@Kllarcaa no mozna lepsi zkusit zaplatit 5.000,– a treba se zadari, i kdyby na 3 pokus, tak to porad vyjde levnejsi, nez ivf? Na jednu stranu tvyho manzela chapu, na druhou stranu kdyby te ted tlacil do dalsiho ivf, asi by se mi to nelibilo.
Jak ti vlastne bylo po ty stimulaci a odberu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 14:25

@radka.vos jo přesně tak radši zkusím ted zo iui, myslim že měndo dalšiho ivf ted smad tlačit určitě nebude když ví co jsem ted vše podstoupila..stimulace byla v pohode..jen posledni dva dny pred opu me tlačil vaječník na levý straně celkem dost no a po OPU jsem včera-podbřišek mě pořád bolí a když se zhluboka nadechnu píchá mě v pravym boku :? A jsem taková unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.1.17 14:54

@Kllarcaa ja myslim ze mezi stimulacema musi byt stejne 3 mesice pauza. Ty jo no ja se ani nedivim ze manzel darovane nejdriv zamitnul, myslim ze muj pritel by do toho taky vubec nesel. Drzim moc pesti at se s tim nejak poperete a vse dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 15:06

@Kllarcaa to urcite zvladnete a manzel pochopi, ze dalsi uz by na jednu stranu bylo zbytecny, kdyz je treba i velika sance, ze se z iui podari… ;-) Moc drzim pesti a zitra dej vedet, co posledni embryo, jak se drzi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 15:10

@lusi28 děkuji.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 15:11

@radka.vos určitě dám :think: děkuji za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.1.17 15:13

@lusi28 přes mobil nejdou podpisy vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí