IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
13.1.17 09:29

@potvurka89 myslela sem na ten oblbovak, na to predpokladam zadny predoperacni nepotrebuju, i kdyz kdo vi… Zatim se porad uklidnuju, ze to nebude treba. :mrgreen: V utery uvidime, co rekne doktorka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 09:31

@evan14 ahoj, mam kamaradku a byla na tom dost podobne jako ty. Tusim, ze na ivf byla 2× a ani jednou to nevyslo. Pak se rozhodla, ze zacne hubnout a kdyz mela dole asi 30 kilo, „zazrakem“ otehotnela, i kdyz ji lekari rikali, ze otehotnet pravdepodobne nemuze.
Budu ti moc drzet pesti, aby stimulace byla v pohode a alespon nejaky vajicko se ti tam vyklubalo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 09:41

Ahoj holky, tak v laboratoři nás moc nepotěšili :? Z 6 vajíček bylo 5 zralých..do dneška mají 1 embryo ale v manželovym spermiogramu nebyla ani jedna která splňuje morfologii.. :( tudíš mi budou volat zítra co se děje dál stim embryem že ted zase vykazuje známky nečeho-což si ted nevybavuji :nevim: a zavádějí ho pouze když jiné nemají a s možnými riziky :?
Takže vlastně čekám co zítra..ale moc šancí tomu nedávám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 09:50

@Kllarcaa ty jo, tak to nejsou moc dobry zpravy. :roll: Je mi to moc lito, ale treba to posledni embryo bude v poradku. Zitra se poradne poptej, ceho ze vykazuje znamky, jaky jsou ty mozny rizika a treba uz to bude v poradku. Drzim moc pesti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.1.17 09:59

@radka.vos no doufam ze aspon jedno embryo bude to prave…nejlepe to co mam tex u sebe :lol: Jelikoz jako samoplatci jsme do toho uz dost nacpali.

@Kllarcaa to me hrozne moc mrzi :( tak moc drzim pesti aby aspon to jeno embryko bylo v pohode. Treba to bude ten pravy bojovnicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 10:12

@radka.vos @lusi28 no už jsem to obrečela, ale beru to tak že asi manžel nemá splodit dítě :? Je to blbý takhle říct, ale než mít nemocné dítě a celý život se o něj bát, tak radši zkusíme dárcovské když je ta možnost :? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 10:17

@Kllarcaa nedivim se ti, taky bych asi brecela jako zelva. A darcovske spermie nebo oboji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.1.17 10:19

@radka.vos uvidíš ale kdyz tak to dáš :palec:, ja jsem na odběr oocytu mela jen tu analgosedaci a chteli vyplněné predoperacni od prakticky doktorky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.1.17 10:21

@Kllarcaa to mrzi ale to bude dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.1.17 10:21

@Kllarcaa sakra to je mi líto!! To by Ti i transfer dělali s 3 denním embryjkem, že?

Dělali vám někdy předtím spermiogram? A s jakým výsledkem?

Nemáte tu holky podpisy a já se pak vždycky blbě ptám, pardon :oops:
ANEBO můžeme udělat uzavřenou skupinku..tam bude jedno, kdo podpis uvidí, jestli se bojíte toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
13.1.17 10:24

Ahoj, holky, taktak, sem, si, nechala udelat AMH a mam2,60 sice je to, dostacujici ale, na to ze mam, pci u ktereho by melo byt vyssi hodnota mw to prekvapuje… a trosku depta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 10:25

@potvurka89 aha, tak tim mam zpeceteny, ze jdu bez jakychkoliv leku pekne za ziva. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 10:26

@Efka2015 a co se do tech podpisu pise? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 10:27

@kakaramelka doktor mi povidal, ze dulezitejsi je kvalita vajicek. Ze maji kolikrat zensky vajicek plno, ale nejsou tak kvalitni, nezoufej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.1.17 10:27

@Efka2015 ted nechápu jak to myslíš s 2 denním emryjkem?? :think:
Mamžel měl několik spermiogramů, vetšinou vždy blbé..že i doktor nabízel dárce spermatu-to ale manžel hned odmítl..a pak se jeden spermiogram zadařil-doktor se rozhodl že tedy to uděláme z jeho spermií já k tomu nyla trochu skeptická už hlavně proto, že se to nemusí povést pak na čisto a chtěla jsem ho zamrazit, ale tenhle dobrý nám vyhodili :? Ani je nenapadlo nám zavolat je dobrej prijedte radsi ho tu uchováme, no a tak potom rekli ze udelame novy a zamrazime ho a ten uz byl zase blbej :? No a včera čerstvej tak nic moc..tqkže asi tak

Ps:jake podpisy myslíš?? 8o :lol: ja tomu moc nerozumim :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital