Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potvurka89 myslela sem na ten oblbovak, na to predpokladam zadny predoperacni nepotrebuju, i kdyz kdo vi… Zatim se porad uklidnuju, ze to nebude treba.
V utery uvidime, co rekne doktorka. ![]()
@evan14 ahoj, mam kamaradku a byla na tom dost podobne jako ty. Tusim, ze na ivf byla 2× a ani jednou to nevyslo. Pak se rozhodla, ze zacne hubnout a kdyz mela dole asi 30 kilo, „zazrakem“ otehotnela, i kdyz ji lekari rikali, ze otehotnet pravdepodobne nemuze.
Budu ti moc drzet pesti, aby stimulace byla v pohode a alespon nejaky vajicko se ti tam vyklubalo. ![]()
Ahoj holky, tak v laboratoři nás moc nepotěšili
Z 6 vajíček bylo 5 zralých..do dneška mají 1 embryo ale v manželovym spermiogramu nebyla ani jedna která splňuje morfologii..
tudíš mi budou volat zítra co se děje dál stim embryem že ted zase vykazuje známky nečeho-což si ted nevybavuji
a zavádějí ho pouze když jiné nemají a s možnými riziky ![]()
Takže vlastně čekám co zítra..ale moc šancí tomu nedávám ![]()
@Kllarcaa ty jo, tak to nejsou moc dobry zpravy.
Je mi to moc lito, ale treba to posledni embryo bude v poradku. Zitra se poradne poptej, ceho ze vykazuje znamky, jaky jsou ty mozny rizika a treba uz to bude v poradku. Drzim moc pesti. ![]()
@radka.vos no doufam ze aspon jedno embryo bude to prave…nejlepe to co mam tex u sebe
Jelikoz jako samoplatci jsme do toho uz dost nacpali.
@Kllarcaa to me hrozne moc mrzi
tak moc drzim pesti aby aspon to jeno embryko bylo v pohode. Treba to bude ten pravy bojovnicek.
@radka.vos @lusi28 no už jsem to obrečela, ale beru to tak že asi manžel nemá splodit dítě
Je to blbý takhle říct, ale než mít nemocné dítě a celý život se o něj bát, tak radši zkusíme dárcovské když je ta možnost
![]()
@Kllarcaa nedivim se ti, taky bych asi brecela jako zelva. A darcovske spermie nebo oboji?
@radka.vos uvidíš ale kdyz tak to dáš
, ja jsem na odběr oocytu mela jen tu analgosedaci a chteli vyplněné predoperacni od prakticky doktorky ![]()
@Kllarcaa sakra to je mi líto!! To by Ti i transfer dělali s 3 denním embryjkem, že?
Dělali vám někdy předtím spermiogram? A s jakým výsledkem?
Nemáte tu holky podpisy a já se pak vždycky blbě ptám, pardon ![]()
ANEBO můžeme udělat uzavřenou skupinku..tam bude jedno, kdo podpis uvidí, jestli se bojíte toho..
Ahoj, holky, taktak, sem, si, nechala udelat AMH a mam2,60 sice je to, dostacujici ale, na to ze mam, pci u ktereho by melo byt vyssi hodnota mw to prekvapuje… a trosku depta…
@potvurka89 aha, tak tim mam zpeceteny, ze jdu bez jakychkoliv leku pekne za ziva.
![]()
@kakaramelka doktor mi povidal, ze dulezitejsi je kvalita vajicek. Ze maji kolikrat zensky vajicek plno, ale nejsou tak kvalitni, nezoufej. ![]()
@Efka2015 ted nechápu jak to myslíš s 2 denním emryjkem?? ![]()
Mamžel měl několik spermiogramů, vetšinou vždy blbé..že i doktor nabízel dárce spermatu-to ale manžel hned odmítl..a pak se jeden spermiogram zadařil-doktor se rozhodl že tedy to uděláme z jeho spermií já k tomu nyla trochu skeptická už hlavně proto, že se to nemusí povést pak na čisto a chtěla jsem ho zamrazit, ale tenhle dobrý nám vyhodili
Ani je nenapadlo nám zavolat je dobrej prijedte radsi ho tu uchováme, no a tak potom rekli ze udelame novy a zamrazime ho a ten uz byl zase blbej
No a včera čerstvej tak nic moc..tqkže asi tak
Ps:jake podpisy myslíš??
ja tomu moc nerozumim
![]()