Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zakládám toto téma pro ty kdo se během roku chystají na IVF. Pojďme sdílet radosti i strasti. Ať se nám to čekání rychle krátí. Já jsem po nevydařeném IVF(8tt revize) a v březnu chystáme druhý pokus.
Příspěvek upraven 17.12.17 v 19:09
Ahoj taky se chystáme, dneska jsem šla na krev na hormonální profil, tak koncem ledna bych měla začít stimulovat. Já už mám z prvního IVF skoro 3 letou dceru, tak chceme druhé, zátím se nedaří.
Ahoj, ja v lednu chci zacit stimulovat.Moje prvni ivf. Bojim se vseho hlavne narkozy a tech hormonu. Dezim palce vsem ![]()
Já jdu hned na začátku roku do 4. IVF, snad bude nový rok se sedmičkou na konci o moc víc šťastnější ![]()
Ahoj, my ještě nevíme kdy, ale v Novém roce bychom už měli konečně jít taky.Jen zatím nevíme jestli s dárcem nebo se povedou naši spermáci ![]()
@Odonek Narkóza je to nejmenší. Já chtěla odběr bez narkozy, ale dr mi to neumožnil. Nakonec to bylo v poho. Zavřeš oči a když je otevřeš, jsi v posteli. Uvidíš, že ke konci stimulace se budeš těšit, až budeš po odběru.
@Dr.Renča Ahoj,doufám, že to letos klapne. Já po revizi do dalšího pokusu jít nechtěla. Ale touha po mimi je větší. Tentokrát jdeme k Apolináři. Akorát to čekání do března bude sakra dlouhý
Ahoj, já se po novém roce dozvím, zda-li vyšel Ket, naděje byla ale co jsem vyzkoušela test a byl ASI negativní, tak naděje pomalu mizí
měla jsem 1 ivf - nevyšel, 1 ket - nejspíš taky nic..život jde dál ale strašně to mrzí ![]()
@HankaS82 no já měla tři minimálky a čtvrté bude s plnou stimulací a jelikož 4 IVF mě budou stát už jako malé auto, tak potom bych už pokračovala jen v nativech a asi v Motole
@Sabrus to je IVF v přirozeném cyklu, prostě se počká na ovulaci a odsaje se vajíčko z toho jednoho dominujícího folikulu, může se to v podstatě zkoušet každý měsíc
Ahoj holky, my máme 1× nevydařený ET a asi v únoru nás čeká KET. Teď půjdu na konzultaci a ultrazvuk a domluvíme se co dál.
Ahoj, mně čeká v lednu první pokus, mám z toho strach, hlavně z hormonů a z píchání injekcí (já, která nemůžu vidět injekci ani ve filmu). Ty se píchají deset dní? jednou denně, nebo víckrát?
Myslím ze kvůli neplodnosti chlapa nás to taky čeká pokud se teda nerozhodnem pro inseminaci s darcem
@Strýček Fido 10 dní je to jen cca…může to být víc
…já píchala 1× denně a ke konci se jistě pridávala další (teď nevím, asi na tři dny ). Neboj… ![]()