IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
3.1.17 06:57

@Cumacek eva Ve čtvrtek Ti určitě napíši, už budu moudřejší. Před IUI nám dělali různá vyšetření, už si vůbec nepamatuji, na co všechno. Ale určitě tam byl i nějaký hormonální profil - ale jestli to stačí, to nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 07:54

Holky je tady nekdo kdo ted zacatkem ledna pujde na ET/KET.?
Me KET ceka asi uz koncem tydne. Vcera jsem byla na kontrole, tak zatim vsechno jde jak ma. Pichli mi uz pregnyl a zitra jde na kontrolu jestli uz probrhla ovulace a domluvit rozmrazeni embryi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.17 07:56

@Sashie akorát musíš mít ještě klasické předoperační vyšetření od praktické (vč. EKG) kvůli narkóze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.17 07:59

@lusi28 budu držet palce, já se tenhle měsíc taky chystám na KET. Na kontrolu jdu v pondělí a dle toho se naplánuje KET. Budou to už naši poslední mrazáčci… do teď to byla taková „záloha“, tak jsem z toho trochu nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.1.17 08:05

@Rozarkaa1 tyjo to si nemysli…když sem byla na revizi, nic takovýho sem nepodstoupila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.1.17 08:05
@Cumacek eva píše:
@Rozarkaa1 tyjo to si nemyslim…když sem byla na revizi, nic takovýho sem nepodstoupila… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 08:07

@Rozarkaa1 tak to budu drzet ✊✊ at se to povede. A ty budes mit stimulaci pred KET? Kolikaty pokus IVF uz podstupujes, jestli se teda muzu zeptat.
Ja mam KET v prirozenem ciklu, takze nic neberu. Jen vcera mi pichli ten pregnyl. Jinak jsem vcera uz mela sliznici 10mm. Tak uvidim co mi reknou zitra, jestli uz probehla ovu :)
My mame celkem 5 mrazacku, ale doufam ze je vsechny nebudeme muset vyuzit :D Jinak uz jsme se domluvili s doktorem ze pokud ani tenhle KET nevyjde tak mi udela kontrolu delohy a az pak by jsme zkusili dalsi KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.17 08:14

@Cumacek eva no v našem CARu jsem předoperační mít právě musela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.17 08:17

@lusi28 měla bych mít taky nestimulovaný, s dorůstáním sliznice nemívám problém. My jsme byli v červenci na prvním IVF, z toho mi nevyšel ET, potom se mi udělala cysta, tak se musel KET odložit, jeli jsme na dovču a po ní šli do KET dvou embryí. Chytlo se jedno, ale v 9tt jsem potratila. Naštěstí jsem nemusela na revizi, takže teď můžeme do dalšího KET. Máme opět zamraženo po dvou.
Vy budete dávat jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 08:23

@Rozarkaa1 jejda tak to je mi moc lito. Tak ted urcite budes mit uz vsechno v pohode a vyjde to.
No my budeme davat jen jedno embryo. Ja uz totiz jedny dvojcata mam, tak druhe uz pokouset nechci :lol: ted bych si prala uz jen jedno miminko abych si to hezky uzila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 08:24

Jinak ja pred OPU taky musela mit predoperacni vysetreni, bez toho by me nevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.17 08:40

@lusi28 musím věřit, nic jiného nezbývá…, ale pokud se chytne budu asi trnout o to víc.

No jo, už to vidím v podpisu, takže dvojčátka 8 let :). A ty máte taky po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 08:58

Jj taky jsou po IVF :D povedli se az na 3 pokus.
Jj to verim ze pokud se zase chytnou ze pak ma clovek vetsi strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
3.1.17 09:22

@Sashie Budu čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
3.1.17 09:33

Ahoj, muzu se k Vam pridat? :mavam:
11.tyho jdu na kontrolni ultrazvuk a pokud bude vse v poradku, tak kolem 20.tyho (podle ms) zacinam se stimulaci.
Mame za sebou jeden pokus IUI, ale pak mi zjistili spatny chromozomy, takze to „musi“ byt pres IVF, aby se pripadne vyloucila spatna embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí