IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
2.1.17 14:42

@Odonek za sebe děkuji a přeji totéž :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.1.17 14:59

@Efka2015 změnu nemám zatím žádnou. Prohlédla mě, udělala UTZ a prý vypadá vše v normálu. U nás je diagnóza jasná, můj ma azoospermii. Akorát odběry na hormonální profil dělaj 2-3den cyklu a já jsem dnes 4tak jsem to o den prošvihla. Ale ten měsíc počkam alespoň si tělo odpočine. Stimulaci prý budeme řešit, až bude znát hormonální profil. Takže bych měla začít stimulovat konec února, začátek března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
2.1.17 16:05

Ahoj holky, my přesný termín IVF zatím nemáme, jelikož jsme si naordinovali s partnerem tříměsíční pauzu od doktorů, vyšetření a plánování s tím že se do toho pustíme naplno po novém roce. Nový rok je tu, čeká nás výběr kliniky v Brně a začínám z nejistoty toho co mně čeká, být pěkně nervózní :think: Budu ráda když tu budeme sdílet svoje zkušenosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.1.17 16:20

@HankaS82 a možnost je odebrat přímo není, Hani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 16:34

@Marlovee ahoj my jsme od dr v červnu dostali odpověď jedině Ivf, tak jsme si rekli az po dovolený. Mysleli jsme az se rozmyslime jdem do toho daji hned stimulaci atd a kdyz přišlo na věc přišli s tím ze nemaji všechny vyšetření a nakonec mam cysty a možnost ze se to povede je minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.1.17 16:34

@Efka2015 Jelikož mu spermie umírají ani ne v polovině vývoje, tak se nedají dopěstovat. A pokud by se náhodou zadařilo, riziko genetického poškození je cca 70%.Do toho jít nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.1.17 16:47

@HankaS82 aha.. promiň :? to chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
2.1.17 16:52

@potvurka89 To mně mrzí :(,přesně toho se také bojím, že se u mne objeví zase nějaké zdravotní komplikace o kterých jsme dosud neměli ponětí. Posledních pár měsíců jsme řešili přítelův spermiogram kde zjistili pomalé a deformované spermie+Variokélu. Takže dokud se nevyřešilo tohle, gynekolog se mnou nic moc dělat nechtěl i přes anovulační, dlouhé cykly a nízkou děložní sliznici :,(

Příspěvek upraven 02.01.17 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.1.17 16:52

@Efka2015 vůbec se neomlouvej.Muj chlap ma z předchozího manželství kluka taky z darcovskeho. Takže ví do čeho jde a ma to v hlavě srovnané. To víš, že bych chtěla jeho vlastní. Ale ne za každou cenu. Není důležitý kdo dá dítětu geny, ale kdo sedí u jeho postele, když v noci brečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 17:11

@Marlovee můj muž měl v 15ti varykokélu a je v pořádku. Já mám malou dělohu, jeden vaječník v pohodě, druhý nefunkční a cysty, tak teď stimulujeme na první ivf. Buď to vyjde nebo mě čeká laparka. Přeju ti ať se vám líp daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 17:14

@HankaS82 hlavně když se vám nestane to co známé. Kluk se narodil a neměl po matce ani otci nic a pak se jich lidé ptali čím to tak říkali že má oči po babičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.1.17 17:24

@potvurka89 Lidi mi můžou s prominutím políbit. Já své biologické rodiče taky neznám a žiji s tím v naprosté pohodě víc jak 30let.Ale je mi to jasné, že se lidi chytají jakékoliv senzace, aby měli o čem drbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
2.1.17 17:31

@potvurka89 Jasně,nám tvrdili že jsou deformované kvůli tomu a nejspíš půjde na zákrok, nakonec seznali že zákrok nutný není, k tomu se mu objevil zánět..no a tři měsíce v čudu :lol: Ale taky vám držím palce ať to vyjde a HLAVNĚ bez dalších komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 17:50

@HankaS82 taky pravda, hlavně ať to vyjde. Teď si přeju aby z této stimulace vyšlo aspoň něco málo na zamražení abych nemusela jednou řešit jestli si vzít vajíčka od dárkyně. Mám z toho zvláštní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.1.17 17:57

@Marlovee jo ten čas letí hodně my si řekli po dovolený pak po vyřízení hypotéky na dům a skoro půl roku pryč i když já ty komplikace tam mám od začátku. Teď víc přemýšlím jestli mi dají neschopenku jen na odběr vajíček nebo bude na dýl. Jaký to bude když se to ujme a pustí v době když budu v práci atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí