Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sashie při OPU nám oběma brali krev na pohlavní nemoci, jinak nic.
@Jolda1234 v červnu to dáš, to stejně už budeš těhotná
Já jsem nabrala 10 kilo celkově, za celý rok, po kortikoidech.
@Jolda1234 to nevybere, já mám s vodou a i endometriozní takže když mě poslali na větší ultrazvuk tak jsem zaslechla jak si mezi sebou špitli " to jsem zvědavá jak se jim toto podaří nastimulovat ) takže si moc nevěřím co tam bude, byla jsem i na odsátí té vody.
@Efka2015 kéž bys měla pravdu
kortikoidy, to je taky hnus.. Hlavně, aby to vše zabralo
@Jolda1234 houby to zabralo tehdy právě.. k ničemu to nebylo, proto je to tak blbé ![]()
@potvurka89 no to je taky povzbuzující, něco takového slyšet.. Některý přístup doktorů je neskutečný.. A ta voda se odsává jak? Úplně si to nedokážu představit…
@potvurka89 brala jsem Prednison, pak jsem si jej nechala změnit na Medrol, cca půl roku.
Imunologie Podolí.
@Jolda1234 lehneš si na lehátko skrz UTZ tam vloží jehlu řeknou "teď to píchne " a odsají tu vodu bez narkózy a prý je to stejné jako při odběru vajíček ale ty se berou při poloviční narkóze.
@Efka2015 a kvuli čemu ti to dali? Ja mám kortikoidy v krémech na kůži a ty se nesmí asi mazat v těhotenství.
@potvurka89 zjistili mi alergii na sperma i na embryo, ale to Podolí prostě.. no nebrat, už jsem slyšela více názorů, a v CAR mi řekl doktor MAlíčková, Plzeň, nebo nic, že výsledky z Podolí vůbec nebere a léky vysadil.
Se stejnými léky tam odchází každý druhý pár a prý je to CTRL C a CTRL V…
Ja od kvetna po vsech hormonech a kortikoidech pribrala 12 kg
@Efka2015 uvidim jak to dopadne teď, jinak podolí neni nic moc protože nikdy nejdeš ke stejné dr. Mě přijde že lidé v Praze odchází skoro ze všech carů tak ani nevím kam jinam… ![]()
@Dr.Renča nejsem v tom sama..ale ne, že bych Ti to přála.
Navíc já nikdy neuměla hubnout :-/ Teď alespoň cvičím a dávám se do formy /a zabavím se/, než se bude něco dít..
@potvurka89 Já jsem myslela vyloženě imunologii, CAR nemůžu hodnotit..