IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
3.1.17 22:04

@Aja91 ahoj vítám tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.1.17 22:07

Dekuji :lol: snad to vsichni zvladnem, vubec nevim, co od toho cekat, jsem z toho nervozni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 22:09

Holky ja dostala neschopenku uz pri stimulaci…normalne jsem poprosila doktorku a ona mi ji bez jakehokoli vyptavani dala. Ja treba mam dost narocnou praci a byla jsem rada ze muzu byt uz v klidu doma a pred ET si odpocinout…ze si nemusim pichat v satne. A po OPU me 3 dny dost bolelo bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.1.17 22:10

@Aja91 určitě, musíš tomu věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.1.17 22:12

@lusi28 já když jsem se zeptala dr. tak mě spražila pohledem co to vůbec chci a dodala že dávají jedině na odběr vajíček. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.17 22:12

Holky k ty neschopence…já si původně chtěla na OPU vzít jen den dva dovcu, ale sestřička mi docela důrazně doporučila neschopenku a jak jsem za ní byla ráda. Nedovedla jsem si ani představit, že bych mohla řídit, musel mě vozit přítel. Břicho bolelo celý týden po OPU. Já měla ale hodně vajíček a asi i začínající OHSS, takže fakt asi dost záleží na počtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 22:13

@Aja91 prvni IVF je proste takova neznama a clovet proste nevi co od toho cekat ;) Hlavne zahovat klidecek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.1.17 22:19

@potvurka89 ono asi zalezi jak kde. Me treba doktor rekl hned na zacatku ze neschopenku davaji od OPU ale pokud budu chtit driv ze neni vubec problem. Takze jsem toho rada vyuzila. Chtela jsem si odpocinout a dat se trochu do klidu nez podstoupim ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.1.17 22:30

Holky, zbyly vám nějaké léky? Mi krom Utroše, který tedy asi využiju, zbylo celé balení Gonalu, za který jsem zaplatila a prý jsem ho strašně potřebovala a vrátit už nejde, že..

Já v případě, že by na to došlo, bych asi příště šla do minimálky :think: ale přemýšlím, zda stojí za to to opatrovat v lednici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.1.17 22:36

Holky a kam chodite do car? Jsem ted objednana do sanusu do hk, ale porad jsem na vazkach zda tam nebo arleta.

Jinak zadost jsem na pojistovnu jeste nevyplnovala, tak doufam, ze tam neprijedem a nereknou nam, ze nemame jeste hotovou zadost.
Jeste mi dr. Rikala, ze nam budou brat krev na pohl. Choroby a co genetika? Ta se nedela? Tu bych docela chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.1.17 22:38
@Vcela4 píše:
@HankaS82 Ahoj Hani, tak myslela jsem, ze tam znam uz vsechny doktory, protoze uz si pripadam jako takova jejich stalice, ale tedy tohle jmeno jsem nikdy neslysela. Je primo z CARu nebo obecne z porodnice? A vidis, ja si naopak rikala, ze pokud to nevyjde tentokrat, mozna bych se i poohledla po necem soukromem, i kdyz nas hodne limituje financni situace… ale je pravda, ze kdyz to nevyjde u Apol., jinde asi taky ne. Spis ze uz mam koprivku, kdykoliv tam jdu, to prostredi na me pada a tak… Stimuluju Gonalem… A jak to zvladas Ty a okoli - vedi to znami a tak? A v praci? S timhle mam asi nejvetsi problem celou dobu ja…Mam zrovna takove kamaradky, ktere se „podivaji na pasek od kalhot“ a tehotni jak na bezicim pasu, ne ze bych o ne prichazela, ale proste ta temata k hovoru atd. jsou jina, vzdycky se snazim gratulovat k novemu tehotenstvi v okoli s usmevem, ale pak kdyz jsme sami dva, tak bulim a rikam „tak uz i tahle…“ No hrozne se za tohle nenavidim :think:

I já mám takové pocity a říkám si úplně to samé.. 7 známých je těhotných a 3 už porodily. Samozřejmě jim to přeju, ale vždycky zamrzí, že mi pořád nic, pak stejně jako ty doma bulim a ještě je mi na nic z toho, že je mi to líto, když jim to vlastně moc přeju.. Občas je to na palici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.1.17 22:39

Jo a s tu neschopenku bych taky brala jeste pred, jestli budu jak balon nafoukla, tak ani nevim, co budu nosit za obleceni :mrgreen:

Kdyz me ji nedaji na gyn. Tak ukusim obvodacku, vsichni v praci akorat smrkaj a prskaj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.1.17 22:49

@Aja91 Tak to jsme na tom skoro stejně, já bych měla začít stimulovat za 3týdny. Také první IVF. Nám se to posunulo právě kvůli té pojišťovně. Byli jsme tam v půlce prosince a to nám řekli, že žádost ještě nepodali a do konce roku už žádosti na pojišťovnu neponesou, takže teď čekáme až se ozvou že máme schváleno a budu moct začít stimulovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
3.1.17 22:50

@Aja91 krev na pohlavne prenosne choroby, zloutenka apid se delaji standardne… Jeste muzes mit vysetrenou imunologii. Pokud v rodine je naka geneticka zatez (rozstepy, mutace, problemy s krvi etc), je urco dobra tez genetika (ta se vetsinou nedela automaticky pred 1. Ivf) urcite by mel byt vysetren spermiogram, pri spatnych vysledcich udelat podrobnejsi vysetreni, prelecit a pak teprve ivf… Taky je dobre mit vysetrenou stitnou zlazu…

Zadost na pojistovnu vyplnuje car ve chvili, kdy se domluvite, ze jdete do ivf.. Rozhodne doporucuji prvni dve ivf zavadet po 1 embryu, abyste neprisly o event 4. pokus na pojistovnu…

@Jolda1234 @Vcela4 holky, vase pocity jsou normalni, spousta holek to proziva uplne stejne… Neporadim jak tomu zamezit, ale nesmite se za zo nenavidet!!! Je to projev psychiky, ktera se brani bolesti… Muzu jen rict, zkuste se ockovat ve smyslu - chodte do tech situaci k tehulim a miminkum a rikejte si, ze jednou budete stejne stastne jako tyhle… Bude dobre, uvidite!! Nevzdavejte nic!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.1.17 23:29

@Aja91 Já IVF Clinic Olomouc, na genetiku mě poslal můj gynekolog před 2 lety, ale mutace nemám - na to je prý nárok až po několika potratech/IVF :nevim: nebo pokud jsou dispozice v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí