Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@radka.vos píše:
@Efka2015 aha, to je dobry vedet, ja nevim proc sem mela za to, ze vecer… Ale neva, vstanu, uvarim si kafe (muzu vlastne kafe pri tom?) a budu dejchat…@jijisan urcite to dam, jde hlavne o tu prvni, ale jak pisu, vstanu driv a sup tam s tim. A porad budu mit v pameti porod.
Holky, já pichala večer. V CARu říkali, že je to jedno, jen aby to bylo přibližně ve stejnou dobu.
Něco jinyho je pregnyl, ten už se pak přesně časuje.
@lusi28 a pregnyl už si pichala? Sliznice krásná ![]()
Já už se těším na pondělní kontrolu, abych taky věděla, kdy už…
Ahoj holky, já vás vůbec nestíhám dočítat… ![]()
Já byla dnes na kontrole před iui, tak folík 16 mm a v pondělí jdem na věc
tak držte palečky ![]()
@Rozarkaa1 jj dneska mi pichli rovnou 2
jen doufam ze ta ovulace uz probehne. A ve stredu si pojedu pro „mimiska“ ![]()
@Anais Držííím ![]()
Holky, to je super, jak se to tu začíná rozjíždět ![]()
Mi se dnes zdálo, že mám pozitivní test
sny se mi normálně neplnily, až při těhu po KET jsem ho taky měla a fakt ![]()
@Efka2015 mě se po KET minule zdálo, že máme dvě holčičky…njn podvědomí pracuje ![]()
Ahoj holky, ja mamrad, pcos v zari 2015 jsme se, rozhodli ze chcem byt tri a, pejsek… po silenem roce kdy, jsem mela jem 3krat ovu a ms, jsem na doporuceni gynekologa sla na laparoskopii drilling vajecniku odstranily cysty a jinak, vse bylo ok:-) dali, jsme tomu sanci 3mesice ale porad nic i kdyz si hlidam ovu podle testu a mam ji kazd, Mesic uz i ms… ale ted se bojime ze pritel ma problem… 12.1. Jdem do IVF vubec nevime co nas, t,ceka a kdy se neco vubec zacne dit.. jestli uz pri prvni navsteve udelaji, ten spermiogram a mame abstinovat nebo jeste ne… jsem z Prahy a rozhodli jsme se pro GYNEM P-8
@kakaramelka tak urcite ti budou delat hormonalni profil, pak partner spermio a pak ti urcite nabidnou iui, nebo aspon ja to tak mela. Byli jsme na 1iui, ale rozhodli jsme se jit rovnou na ivf, 19.1 si jedu pro leky. Tak uvidim co bude dal.
@Aja91 ahoj a po jake dobe od konzultace se to takhle rozhybalo k. Nejake stimulaci??? Ja bych radsi iui nejdriv ale asi to i dost zalezi na tom spermiu…
@lusi28 tak to je super, to jsem ráda že se nám to takhle pěkně sešlo
, jinak ja začnu být asi taky zítra večer trochu nervozní před tou narkozou ikdyž vím že je to v pohodě ![]()