Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
ja se chystam na sve první ivf ted v lednu
predpokladam podle ocekavane ms ze zacnu stimulovat koncem pristiho tydne ![]()
@jijisan tlak v pohode, jeste nestimuluji, nevim, proc to mam. Urcite to proberu s dr.
@Kllarcaa tobe taky!
@Efka2015 ale dat si cas navic, to je dobrej napad.
A to se tedy picha rano?
Naposledy mi pichala mamka ovitrille a tam byla jehlicka fakt mikroskopicka a absolutne nic sem necitila, tak snad to bude to samy a ne jako pregnyl. ![]()
@Lexa88 to si rikam porad, akorat to bohuzel jeste chvili potrva, nez nam ho soupnou zpatky k uhizdovani, tedy pokud vubec nejaky zustane. ![]()
@Kllarcaa Ja uz to videla mockrat, jenom proste ten pocit chytit tu injekci a pichnout to tam, to si porad nedokazu predstavit. ![]()
@radka.vos ji picha se ráno. Měla jsem Gonal v peru a tak tenkou jehlu jsem v životě neviděla ani pak u čehokoliv.
@Aja91 to urco prober, mohl by to byt vetsi problem… Pokud to nejsou uzkosti me jeste napada…
a vyreste to pred stimulaci!!!
@radka.vos fakt to nic neni, ja si pichala i do svalu a taky v poho… Neboj ![]()
@Efka2015 aha, to je dobry vedet, ja nevim proc sem mela za to, ze vecer… Ale neva, vstanu, uvarim si kafe (muzu vlastne kafe pri tom?
) a budu dejchat…
@jijisan urcite to dam, jde hlavne o tu prvni, ale jak pisu, vstanu driv a sup tam s tim. A porad budu mit v pameti porod. ![]()
@potvurka89 budu na Tebe myslet
jaký je odhad?
@radka.vos kafe určitě můžeš, alkohol asi moc ne..
Já jsem pátrala, některé holky píchaly ráno a i by to pro mě bylo lepší, ale pak jsem četla, že hormony ráno, i léky na ŠZ se nebo ráno..
@potvurka89 tak dezim palce a at jich je dost
to pak budeme skoro stejne cekat na dve //
ja bych mela jit asi ve stredu na KET pokud vse pujde jak ma.
Dneska jsem byla na kontrole tak ovu jeste neprobehla, sliznice je 11mm. Tak snad pres vikend uz ovu probehne a v pondeli na kontrole uz domluvime rozmrazeni ⛄ Asi zacinam byt nervozni aby to vsechno klaplo
![]()